Да се оплачем... 2020

• 2 133 088
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 440
  • Куциндрел
Нас не ни е страх да ходим на море. Чудим се дали тази година ще успеем, защото не се знае до кога ще е това ИП.

# 16 441
Като ти анулират резервацията, каква ти е файдата, че не те е страх...

Платила съм още през декември, тогава там, където искахме, хубавите хотели и стаи бяха резервирани още в началото на месеца, към края на месеца бяха останали по-кофти и нежелани опции. Ако не вдигнат ИП, и ако хотелът вземе, че не отвори... освен да стоваря куфарите пред заключената врата, друг вариант не виждам...
Грешка, няма да стигна до хотела, ще ме върнат още на КППто.

# 16 442
За резервация съм съгласна. Но и се дават по късни дати.

ИП ще падне на 13май. В  това съм убедена. Народът в момента не мож го задържиш вкъщи, та след месец съвсем. За пик въобще не може да се говори с тия 20-30 заразени на ден. То няма и как да са повече с толкоз тестове.
Тръмп разпуска Щатите на 1 май.

# 16 443
И ние имаме резервация за юни само че за Девин. Ама дали ще идем...

# 16 444
  • тук и там
Както пишат в темата за спестяванията - спестих еди си колко, като ми се провали почивката...

Това си е даже повод за хвалене..Защото при нас май се очертава''изгорях със  еди си колко, и  ми се провали почивката'.За август ни е рецезервацията,за море, изцяло платена..Пари не връщат,май ще може да се отложи във времето,тоест-смяна на дата ще предлагат. Освен януари 2021-ва  да ходим да събираме слънце?!

# 16 445
За море преди всичко трябват пари. При положение, че много хора са без доходи или с намалени такива, а не се знае какво точно ще се случи с доходите в близките месеци, ИП е най-малкият проблем за ходенето на море.

# 16 446
  • Mediterraneo
Не мисля, че щабът има опция да издава забрани на населението - правят препоръки, а изпълнителната власт решава дали да се съобрази с тях.

Как да няма опция? Нали затова е въведено извънредно положение? Издават се заповеди и точка! Иначе само се молят и разчитат на добрата воля на хората. Така не става, явно е!

# 16 447
  • софия
Ема имаше предвид , че заповедите не се издават директно от Щаба. Те дават препоръка и изпълнителната власт решава дали да ги спази и въведе като заповеди,препоръки или да ги подмине. Щабът нямат правомощия да издават заповеди, казвано е на брифингите.
Според мен трябва доста ограничения да въведат като заповеди на здравния министър, аз както съм казвала съм за по-строги мерки с цел да запазим здравето си.

# 16 448
  • София
Не мисля, че щабът има опция да издава забрани на населението - правят препоръки, а изпълнителната власт решава дали да се съобрази с тях.

Как да няма опция? Нали затова е въведено извънредно положение? Издават се заповеди и точка! Иначе само се молят и разчитат на добрата воля на хората. Така не става, явно е!
Ема е права – до момента няма заповед, издадена от Щаба. Заповедите бяха издавани конкретно от МЗ.

# 16 449
  • София
НОЩ просто няма такива правомощия - може да предлага и изисква мерки, но ги налага и контролира изпълнителната власт. А ББ  е страхлив и гледа да е добре с всички и го е шубе да натисне силно, Генерала досега да ни е строил в две редици.😂😂😂
Ако отворят границите и сме без промени в работните заплати, края на август ще гледам Олимп от плажа. 🏖

# 16 450
  • софия
После ще ви чета, само минавам да кажа, че минах КПП-то и съм на двора!🙄Не се оплаквам, щастлива съм за първи път от месец насам!!!

Какво писа в декларацията?

# 16 451
  • Куциндрел
А дано да паднена 13 май и да не го наложат след време пак. Тук не става въпрос за нас само, ами за целия свят. Ако правилата не паднат за всички, ние няма да се цепим от колектива.

Навън сме, само ние на един тротоар. Скука е, ама е разбообразие.

# 16 452
Аз официално съм в депресия.Нямам желание за нищо.В къщи постоянно сме на нож.Мисля преко силите си да изляза да потичам пък каквото ще да става.

# 16 453
Еее HighSpeed, много ти е хубаво морето Heart Eyes
Добри, не ти видях ецетата!?! Confused
Не съм чела всичките страници... Мнооого писахте, много...
Не мога да се оплача... Много ми е приповдигнато със слънчицето Nature Sunny
Призовавам ви само да спрете да се тюхкате покрай вируса... Дайте да се радваме на простите неща, квото дойде... Hug

# 16 454
Днес си загубих слънчевите очила. А миналата седмица установих че съм загубила и един хубав чадър.

Общи условия

Активация на акаунт