Да се оплачем... 2020

• 2 116 495
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 27 945
Днес дойде съседката над нас да се оплаче, че като готвим миризмата влиза през нейния абсорбатор. Сега знаела, че печем риба. И така било от половин година, откакто се нанесе. Трябвало да си пусне нейния абсорбатор, за да не усеща миризмата. Казахме ѝ, че проблемът е, че няма обратна клапа и че струва левчета. Не знам обаче дали не трябва да се демонтира абсорбатора, за да се сложи клапата. Щяла да викне специалист.

И сега не знам редно ли е да не готвя...Или да гледам да са по-малко миризливи неща.  Но нашият абсорбатор е мощен и сигурно от всичко ѝ мирише. Готвя доста, защото не обичам купешка храна, рядко ям и храна от предни ден. А събота/неделя, не ми се говори какво е.

# 27 946
Ново строителство ли сте? Това е един от проблемите в новото "качествено" строителство.

# 27 947
Проблемът е в съседката. Да си сложи, ако няма обратна клапа или да я смени. За 4 лева клапата, ако си няма мъж, който да ѝ я смени, а тя сама не може (за 20 години все сама си го правя този ремонт, поне три пъти, щото ММ... няма да навлизам в подробности), срещу 20 лева всякакъв майстор би ѝ свършил работа, стига да не го вика от другия край на града, в блокадите.

# 27 948
  • Countryside
Ако помня правилно тетанус се бие до 24ч. Вижда ми се абсурд на прорезна рана да не са й сложили в спешното, струва около левче....ама знае ли човек.

Евче, браво!

Фроузън, и аз съм така. Сега покрай протестите, да не казвам за колко хора си развалих мнението. То бива, бива да не ти пука или пък да си мега облъчен, ама тоя овчи хор ми идва в повече....но пък има и изненади. Надежда има, макар и малка, да видим.

Попи, казала си й каквото трябва, да се оправя, не се чувствай виновна. Ако не искаш аромати, обратната клапа е задължителна и наистина струва левчета.

Аз май съм доволна и от Спиди, и от Еконт. Рядко се случва някой неадекватен.

# 27 949
До 24 часа е препоръчително, но и след това няма да навреди. Наистина може да не е разбрала жената. Не вярвам да не са и били. Това си е част от протокола при прободни рани.

При всички случаи е описана манипулацията, най-малкото, за да си вземат парите по пътеката.

Дано мине бързо.

# 27 950
Днес дойде съседката над нас да се оплаче, че като готвим миризмата влиза през нейния абсорбатор.
Проблемът не е у теб, тъй че си готви, каквото искаш. Ей сега да спести някоя пъпешка еднократно 5 лв, аз ще давам двойно повече пари за храна, и то съмнителна.
Оплаквам се от скапания вятър и скапаните ролетни щори. Отново. Цяла нощ тракаха и се будих постоянно.

# 27 951
Добро утро момичета,
Гледам по телевизията, че полицаите са премахнали блокадите по всички кръстовища в страната.
По Орлов мост вече се минава свободно.
И за да съм по темата оплаквам се, че колежката като миналата година пак ще вземе отпуска, когато е най-напрегнатия момент в годината и ще ме остави да се оправям сама. Как пък все точно тогава и се налага.

# 27 952
За 6 месеца тази съседка не можа ли да си сложи един възврател клапан, като й пречи миризмата... чак аз се ядосах...

Добро утро. Ние имахме тежка нощ, между 1 и 4 часа детето плака, че го сърбят ухапванията от комари по краката и ръцете, а като ги чеше, явно болят. Накрая капитулирах, дадох бебешка доза Еериус и сега спи като порче. Ама много комари около нас... и най-странното - едни такива шарени... или са нови, или не съм се заглеждала до тази година.

# 27 953
Виж сега, ако си търсиш опавдание да спреш да готвиш, дерзай Simple Smile. Иначе не виждам причина. Да си оправи клапъна, а и да не го оправи, все пак е нормално да се усещат някакви миризми в обща сграда.

Аз усещам барбекюто на съседите, хем е доста далече.

# 27 954
  • София
Добро утро момичета,
Гледам по телевизията, че полицаите са премахнали блокадите по всички кръстовища в страната.
По Орлов мост вече се минава свободно.
...
Ей, от темата разбирам за това. Браво, най-накрая!

# 27 955
  • Sofia
Днес дойде съседката над нас да се оплаче, че като готвим миризмата влиза през нейния абсорбатор. Сега знаела, че печем риба. И така било от половин година, откакто се нанесе. Трябвало да си пусне нейния абсорбатор, за да не усеща миризмата. Казахме ѝ, че проблемът е, че няма обратна клапа и че струва левчета. Не знам обаче дали не трябва да се демонтира абсорбатора, за да се сложи клапата. Щяла да викне специалист.

И сега не знам редно ли е да не готвя...Или да гледам да са по-малко миризливи неща.  Но нашият абсорбатор е мощен и сигурно от всичко ѝ мирише. Готвя доста, защото не обичам купешка храна, рядко ям и храна от предни ден. А събота/неделя, не ми се говори какво е.

При нас има същия проблем, понеже покрива се застроява и се правят промени. Да не би и при вас някой да прави нещо по комините на покрива?

# 27 956
  • Северозапада
Добро утро. Ние имахме тежка нощ, между 1 и 4 часа детето плака, че го сърбят ухапванията от комари по краката и ръцете, а като ги чеше, явно болят. Накрая капитулирах, дадох бебешка доза Еериус и сега спи като порче. Ама много комари около нас... и най-странното - едни такива шарени... или са нови, или не съм се заглеждала до тази година.
Тези шарените комари май са тигрови. От няколко години ги има при нас. След ухапване става доста голям оток и боли.
Иначе и при нас беше тежка нощта, но заради хремав нос. До 1:30 придремвах, след това баща и я взе, но пак спах неспокойно, 3:30 ми се стори, че се отваря/затваря входната врата и се ослушвах. А ставам в 5. 🥱

# 27 957
Не е ново строителство блокът и не правят ремонт на покрива. Жената от нас разбра за съществуването на обратна клапа. Тя просто си е търпяла миризмите. За бой е майсторът, който ѝ е монтирал кухнята. Надявам се да не се запъне и да викне някой да я сложи. Ние между другото също не знаем преди 13 г., когато се нанесохме и правихме кухня, дали майсторът ни е сложил такава клапа. Тогава с ММ, млади-зелени, хич не сме били наясно. Под нас живееха първо една мацка с дъщеря-тийн, после дъщерята с приятелка, после само приятелката, едва ли са готвили сложни и дълги манджи, та да разбера.

# 27 958
  • София
Оплаквам се, че купих нови обувки на детето от сайт. Изглеждаха разкошно, кожени, а като дойдоха и ги обу не са му хич удобни.

# 27 959
Така..вчера са закърпили спуканата канализационна тръба която беше насред улицата.
Не са възстановили обаче настилката.
Сега пак жалба ли трябва да пиша и защо никой в БГ не си върши работата ??
Скапана държава. Мразя я!

Общи условия

Активация на акаунт