Да се оплачем... 2020

• 2 116 155
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 27 960
  • София
Тета, при нас е същото положение. Един спирателен кран за 5 години 3 го ровичкаха. Всеки път само затрупват дупката с чакъл и нито един път не възстановиха настилката. Миналата година общината закърпи улицата, вкл.  и тази дупка. Вчера пак разкопаха. И пак е на чакъл, при това не е заравнено. Като бабунка седи. Мърлява работа от всякъде.
В главната роля Софийска вода естествено!

# 27 961
  • France
Тето, ако това ще те успокои и у Францата се случват такива дивотии. Просто са по рядко

# 27 962
Вчера една тъпа касиерка в Лидл как ми вдигна нервите. Вземам намалени плодови млека и на касата въпросната ме предупреждава, че всъщност цената им е объркана и съответно и намалената цена също излиза по-висока. И ако искам да се откажа от тях.
Аз и казах, че това не би трябвало да е проблем на клиентите, още повече, че аз на тази обявена цена съм ги видяла в магазина. При което тази взе злобно да ми съска , как обяснявала нормално и да съм се откажела. Казах и, че всъщност тя не разбира и щом има проблем, да си вземат от там касетката с млеката и да си оправят цените. Нахалници!

# 27 963
  • София
Надявам се днес да има добри новини за Джоли.

# 27 964
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 Успях вчера културно и в писмен вид да се "скарам" с един от шефовете, който ми прехвърля неговата работа.
 Днес се хвана да си я свърши, с още двама колеги. Няма да съм му "любимец" Grinning , ама живи и здрави.

# 27 965
  • София
Надявам се днес да има добри новини за Джоли.
И аз. Дано да пише.

# 27 966
Момичета, по добре съм. Нямам температура, дойде ми и сила.

# 27 967
Ще се оправиш, Джоли. Един Ковид ли ще ти се опре.

# 27 968
Браво Джоли. Ти си герой.

# 27 969
Браво, Джолева. Кога ще те изписват? Трябва хубаво да си починеш след това...

Фило, не ме успокоява това. Хич даже. При вас е изключение, при нас-правило.
Набрах аз жалбата.
Чудя се дали да минавам по комшиите за подпис, да я подпишат повечко хора..все пак всички тях ги касае. Обаче що имам предчувствието, че всеки ще почне да вдига рамене, да ми казва да не го занимавам...сякаш съм го играла този филм.
Сега като се размислих, аз пък кЪв зор имам да асфалтират разкопаното - аз нали съм пешак, от там не минавам, на мен какво ми пречи ? JoyJoy

# 27 970
  • София
Ей, браво, Джоли! Много се радвам. Айде да свършва тази гадост и да си отдъхнеш.

# 27 971
За млеката - взимаш ги на цената, на която си ги видяла. Етикет се сменя много бързо. Да си гледат работата.
Иначе касиерката я разбирам, тя го отнася от недоволните клиенти.

Оплаквам се пък аз , че са вдигнали блокадите с полиция. Това не е по-редно от самите блокади. И на мен ми пречат, но тая работа отива на произвол.

# 27 972
Има си закон за събранията митингите и манифестациите. Как и къде се провеждат.
Тия блокади - нарушават общ.ред.

Боли ме тиквата нещо.

# 27 973
  • Бургас
Джоли,много се радвам и аз!
Ако знаеш как те мисля!
Почивай си сега!

# 27 974
Снощи разбрах, че личната ми лекарка в БГ е болна от ковид. Дано се оправи бързо.

Общи условия

Активация на акаунт