Да се оплачем... 2020

• 2 133 279
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 16 275
  • France
И аз си отворих бира и замезвам шунка и солети. Грух

# 16 276
Оплаквам се, че с ММ тайно от децата изяхохме един шоколад Своге аеро, много хубав😋.
И да се похваля, че лаптопа на щерката тръгна, батерията била разместена.

# 16 277
Аа никакви лели! Тук сме само младежки на по 18. 🤗

# 16 278
Оплаквам се, че с ММ тайно от децата изяхохме един шоколад Своге аеро, много хубав😋.
Аз сгънах един сладолед и поничка тайно от мъж и син.. ми, и аз душа нося

# 16 279
  • Ланкър, планините Овнерог
Кой е в белещото чело? За такива ситуации харесвам един крем с пантенол от Лили. Vzk  е марката и е към 4лв.

# 16 280
Много се ядосах. Мразя, когато нещо не ми се получи. Реших да правя пица за вечеря, но с домашно тесто. Е, хубаво. Буквално сложих 2 туткала във фурната. 😠😡😠

# 16 281
  • София
Ами РЗИ да се обърне към НОЩ, ББ или журналистите. 300 души не е малко,не разбирам какъв е проблема? Медиците са със същите заплати, пък на, на линия са, уж.
Това не го разбирам. 300 души за 2 милиона души, ако ще и да не спят денонощно, все тая.
Размерът на заплатите е без значение. Нали затова се нарича ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ.
Всичко е извън реда, в който сме живели преди.

Реалността е, че бройките персонал не стигат, никъде. И няма как да се назначават нови, защото има законови пречки, ясни на всички.
Да, могат да се явят доброволци, които да помагат, но тава е нещо друго.
Обикновено, критикуващите и оплакващите се от това и онова, в ИП, не са сред доброволците.
От това се оплаквам, ама знам че пак ще ме заметат, щото опорните точки са други.

# 16 282
Сложили са нов бутон Сподели... Е сто пъти го натиснах вместо Полезно.
Доста хора писаха в администраторската тема със същото оплакване. Жалко, че и моето мнение с предложение този бутон да се махне от там или да се замени с Харесвам беше изтрито, което аз го разбирам по един начин - не подлежи на обсъждане. Тъжно...
МОЛЯ, не коментирайте това ми оплакване.
А да го споделим може ли, да не иде зян хубавият нов бутон?
Скрит текст:
Изцяло подкрепям поста ти.

# 16 283
  • София
Ами РЗИ да се обърне към НОЩ, ББ или журналистите. 300 души не е малко,не разбирам какъв е проблема? Медиците са със същите заплати, пък на, на линия са, уж.
Това не го разбирам. 300 души за 2 милиона души, ако ще и да не спят денонощно, все тая.
Размерът на заплатите е без значение. Нали затова се нарича ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ.
Всичко е извън реда, в който сме живели преди.

Реалността е, че бройките персонал не стигат, никъде. И няма как да се назначават нови, защото има законови пречки, ясни на всички.
Да, могат да се явят доброволци, които да помагат, но тава е нещо друго.
Обикновено, критикуващите и оплакващите се от това и онова, в ИП, не са сред доброволците.
От това се оплаквам, ама знам че пак ще ме заметат, щото опорните точки са други.
Аз не знам защо мислите, че някой който не вярва в апокалипсиса, който чакате, трябва да ходи доброволец, доброволец за какво по точно, за това дето го няма?

# 16 284
Оплаквам се, че имам дилема. Сестрата на ММ е лекар. За първи път остава сама в София за който и да е празник. Абсолютно сама. Преди месец почина майка им. Даже 40 няма да можем да ѝ направим, защото няма да ни пуснат да излезем от София. Но не това е най-тъжното. Винаги на този празник сме били при свекърва ми. Тя ни събираше, тя готвеше. И сега ми е свита душата. Ние вкъщи, на сготвено, заедно. А тя сама. Не знам какво да правя...

# 16 285
Да си постна подметката 😠😠

# 16 286
  • София
Оплаквам се, че имам дилема. Сестрата на ММ е лекар. За първи път остава сама в София за който и да е празник. Абсолютно сама. Преди месец почина майка им. Даже 40 няма да можем да ѝ направим, защото няма да ни пуснат да излезем от София. Но не това е най-тъжното. Винаги на този празник сме били при свекърва ми. Тя ни събираше, тя готвеше. И сега ми е свита душата. Ние вкъщи, на сготвено, заедно. А тя сама. Не знам какво да правя...
Много тъжно, аз бих я поканила да празнуваме заедно. Единствено за възрастни хора бих настоявала да са отделно.

# 16 287
Чакалката, преди години видях във форума Бъркана пица. Трепач е, няма какво да й объркаш. Прави се супер лесно и бързо, а е много вкусно.

# 16 288
  • София

Аз не знам защо мислите, че някой който не вярва в апокалипсиса, който чакате, трябва да ходи доброволец, доброволец за какво по точно, за това дето го няма?
Аз пък си мисля, че не знаеш значението на думата "апокалипсис".
И си мисля, че щом си убеден, че нещото го няма, независимо, че целият свят е пламнал, спокойно би могъл да се навреш в някое отделение с короната, да се поразходиш там и после да дойдеш отново да споделиш в какво ти вярваш и в какво ние вярваме.

# 16 289
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Оплаквам се, че аз и децата не можахме да си отидем до Търново днес ... 40 дни откакто почина свекърва ми ... прекрасен, прекрасен човек ... "И да знаеш, аз съм те взела и от сина си ще се откажа, но от теб не!" - това ми казваше в продължение на 22 години ... Като се замисля й станах снаха, когато тя беше на сегашните ми 42 години ... Детето на 8-ми направи картичка и плик ... "За баба. Татко да й я занесе и да й я остави, че нали днес има рожден ден!" ... Как си беше спомнила? ... Та, не ми е ден днес ... Тъжно ми е, а принципно съм усмихнат човек ... Как се спогодихме и обичахме ... свекърва болярка и мома врачанка ... така и не разбрах, но много, много ми липсва ...

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 21:18 от Почти безобидн@

Общи условия

Активация на акаунт