Да се оплачем... 2020

• 2 133 100
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 470
  • тук и там
Фроузън,голяма красавица е.

Моята ходи по американската мода,въпреки че не сме там и сме по-близо до Франция,ама..
Скъсани дънки,блузи три пъти по-голям размер,летен гащеризон със моята жилетка от последната бременност-дълга до земята и идва на нея и навива ръкавите...Поиска ми да и подаря горнището на една моя пижама-на блуза си прилича ,която ми е малка на мен  отдавна,а на нея и е като рокля и естествено по нейният вкус-щото е 10 пъти по-голяма от нейният размер,мъкне се из къщи с нея ..BlushОт сега ходи като..Били Айлиш да речем,пък още не я налазил пубертета..ScreamНа 10 гд е..

# 16 471
Излязох да пазарувам. За пръв път от месец. Зад мен една жена не спря да говори за това колко прост е българският народ и вярваме на всяка една дума на Бойко. В България коронавирус нямало, ама ние сме овце, и ако Бойко ни каже до Нова Година да носим маски, сме щели да ги носим....пак - защото сме овце.
Повечето чакащи бяха без маски и ръкавици и не разбирам защо е този инат. Вярваш, не вярваш - спазвай препоръките, няма да ти навреди.
Да я видя от утре, като ще стане задължително носенето на маска. Пак ли ще се прави на смела?!
Оплаквам се, че точно същата ми се изкашля зад врата.

Фроузън, прекрасна госпожица.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 16:31 от Re-Born

# 16 472
 В България от утре пак е задължително да си с маска, шал, кърпа за уста или каквото там си изобрети човек...
Вече не знам... чудя се какво пак ще наредят, ще отменят и пак ще го наредят...
--------------------

Детето непрекъснато пита за яслата и децата там, непрекъснато ги рисува (силно казано де) и обяснява кой какво, кой й е приятел, кой е красив и т.н.

Имам нужда от 12 часа лечебна тишина.

# 16 473
Кайсийке, много ме разсмя с дъщеря ти. Да е жива и здрава. 😁  Да приключва това прословутото събиране на големия, че ще ми побелее косата. Идва на няколко пъти вече -за пари, да се преоблича и....Преди малко -за зарядно,  да зарежда някакъв вайп....😲😲😲
"Успокои ме", че имало индивидуални накрайници!  
Нещо ме хвана нервата.😣

# 16 474
Детето непрекъснато пита за яслата и децата там, непрекъснато ги рисува (силно казано де) и обяснява кой какво, кой й е приятел, кой е красив и т.н
Моето дете се разхожда със снимката им от яслата, казва ми кой кой е. Постоянно " звъни" на едно момиченце от яслата ( която всъщност в на 2 етажа от нас) по детския си телефон. И си "говори " с нея. Вчера си говориха на живо през балкона. Само я викаше да играят

# 16 475
Оплаквам се че ММ откакто обявиха ИП полудя да изкачваме близкия връх. Днес за четвърти път в пълен семеен състав. Пускам ви гледката:

# 16 476
  • Варна
Задушавам се с маската,може и в главата да е проблема, но е така,не се чувствам комфортно.

Днес не ми се работи, но нямам избор.

# 16 477
какво са трили?
ние бяхме добрички тоя път. Simple Smile аз даже не показвах кексове, мексове....
така ми се бродира.... а е празник и не бива...
ще си сипя един бейлис и ще изляза на балкона да събирам витамин Д Wink
с речниците на Данчов и Данчов -1936 и Бакалов -1946
Ъъъ аз бродирах. Ама не го смятам за грях тъй че простено ми. А и сега е ИП така че поне това ми остана.
Задушавам се с маската,може и в главата да е проблема, но е така,не се чувствам комфортно.

Днес не ми се работи, но нямам избор.
И аз се задушавам. И не само това. Очилата ми се замъгляват. Абсолютно кьорава работа. А на рабората като сложа и шлема. Ама щом уцелвам пациента пак добре.

# 16 478
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно такова подбутване ми трябваше Simple Smile
излизам с гобленчето на балкона Simple Smile

# 16 479
За тва не се и включвам тъй редовно... Много смитат Joy
И на Фрозънчето дечкото не видех Cry
Добри, яки са мнооого... Сигур ше са само биячи Kissing Heart
И аз се одуших от тая маска... Сега купих тюркоазени зеленикакви, поне на цвет товарищей нет... Joy

# 16 480
Аз се вслушах в съвета на yovanka и не мих терасата. Изкарах сега един стол, пия кафе и събирам тен. При мен напича между 5 и 7, идеално. И ми е неудобно с тоя телефон, да не си помислят хората, че ги снимам в нарушение, първи етаж съм.Joy

# 16 481
Бейлис ли казахте?
И аз дойдох. Joy
То днес само на Бейлис точно карам, къде за утеха, къде за болки....
Ама седя в леглото, така де, на дивана разтегателният, пред телевизорът и сменям канали...
Вчера звъннах в Унито ми и разбрах, че никой нищо не знае отностно удължаване на ИП в университета. Сега, трябва да чакам до понеделник за да видя новите разпоредби.
То, не че ако ми бяха казали дата за изпит, щях да се юрна да уча. Депресия от нереализирано дете, отложен брак комбинирано с гадни болки в коремът хич не ме мотивират да уча.... Мрън.

# 16 482
Покрай работата свикнах да съм с маска и ръкавици и вече ги слагам и до магазина. Чувставам се добре с тях.
 Аз се размазах от лежане. Само напазарувахме с мъжа ми и след това се паркирах в хоризонтално положение да гледам филми.

# 16 483
  • София
а може би не е мнението, а тонът...

И какво-щом на някого не му харесва тона ми, който е приел, че държа, докладва и ме трият!?
Без значение, че нито поста, нито тона са отправени към него или към някого във форума дори?
Не мога да разбера тази докачливост от името на всички хора по света, но още по-малко разбирам готовността, с която някой се подчинява на исканията за триене.

# 16 484
Еее, Фрозънчето, много ти е благуна Kissing Heart и с букли и бяло рокле... Hug Жива и здрава Kissing HeartHeart
Баща й да му мисли!!! Misc Gun с пушката на входа, а улезна некой, а падна!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт