Да се оплачем... 2020

• 2 125 385
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 16 815
Ден 74-ти, брифинг на Щаба, Ива Николова от ПИК:
- как мислите генерал Мутафчийски, кое е по-удачно паркет или ламинат и латекс или тапети?

# 16 816
Боклука на съседката вече 3 ден стои пред вратата...и се увеличава. Ми помоли някой съсед да го изхвърля бре, като те толкова шубе до кофата да отидеш, която е на 4 метра от входната врата....интересно ми е до кога ще продължи...ако и утре сутрин не ги е махнала, ще тропам и ще кихам, писна ми вече.

# 16 817
  • France
- как мислите генерал Мутафчийски, кое е по-удачно паркет или ламинат и латекс или тапети?
Мутафчийски: колко деца имате?
Николова: 4!
- Най-добре асфалтирайте

# 16 818
То пък голяма заслуга да си стожер в семейството, където не се понасят...
Бях чела един психиатър да казва, че това време, прекарано с близките и роднините няма да ни сближи, напротив-това не е нещо, което се случва доброволно, а е насилствено.  И затова може да породи само насилие. Поредният случай от неделя във Велинград. Жената се оказва, че май ми е някаква далечна роднина. ...
Точно синдрома на мъченицата я тресе майка ми.От години това повтаря,как без нея аз и баща ми сме за никъде едва ли не,как тя ни крепяла.Дори наскоро ми заяви,че нейното психологическо състояние е по-важно от нашето,именно защото тя ни поддържала.С две думи,аз и той можем със същия успех да се чалнем и да влезем в лудница,но няма значение,стига госпожата да е добре,за да ни носи на гърба си.Абе,дълга и широка е и нашата сага.И аз вече сериозно се замислям как да се измъкна от този омагьосан кръг.Изтърпяла съм повече,отколкото някой друг на мое място би търпял.Несъзнателно или съзнателно вменяване на чувство за вина от страна на майка ми,породено може би от нейната собствена неудовлетворяваща връзка с майка й,моята баба,лека й пръст.На толкова грозни сцени съм ставала свидетел директно и индиректно,че....

# 16 819
  • София
Нали земеделците искаха да бъдат задължени тези, които отиват на борсата, да работят известно време в селското стопанство, като ще им се плаща, успоредно с обезщетенията за безработица.
Познайте дали се явиха желаещи?
Всъщност, за земеделието има огромни пари по програмите от ЕС.
Вярно, че най- много гълтат зърнопроизводителите, но и за животновъдите, и за зеленчукопроизводителите има също.
Сега, при затварянето на пазарите, държавата ще изкупува оставащата стока и ще я дава в разните институции.
За мен, това си е помощ в ситуацията, а не опит да бъдат затрити.

# 16 820
  • Куциндрел
А хората от къде ще си купуват пресни плодове и зеленчуци? Защото в големите вериги магазини такова чудо няма.

# 16 821
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А хората от къде ще си купуват пресни плодове и зеленчуци? Защото в големите вериги магазини такова чудо няма.

В Кауфланд и Фантастико има, но не ми се чака на опашки. Не съм влизала в тези магазини от месец.

# 16 822
Мутафчийски: колко деца имате?
Николова: 4!
- Най-добре асфалтирайте
Това сериозно ли е? Истина ли е?

# 16 823
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не. стар виц е, но е готин. Simple Smile

# 16 824
вита, много си стресирана Grinning

# 16 825
В нашата държава всичко мога да очаквам Satisfied

# 16 826
Скрит текст:
синьо мече, какво да каже?
то се вижда, че каквото и кажат в щаба, после се прави обратното.
съчувствам му на този човек.сериозно - ако всичко мине без ексцесии, ще кажат, че е от късмет, от БЦЖ ваксината, защото баба Ванга така била предсказала...и ще го разпънат на кръст, че е съсипал икономиката.
ако пък се обърка - ще го анатемосат, че нищо не е направил и мерките му не са помогнали... и пак ще го разпънат на кръст!
когато това всичкото свърши и него повече няма да го чуем и видим.
Нали щели да го правят следващия президент Relieved

# 16 827
  • София
Ще изчакат да мине зора и тогава ще купуват. Няма да се гътнат, ако минат без салати.
Плодовете излизат по-късно, още не са цъфнали.

# 16 828
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
марсия к, силно се съмнявам. според мен, той няма полезни ходове  - каквото и да стане, все ще е виновен.

# 16 829
Чакай бе Вита. Днес е само 30-ти ден. Има още 44 дни до асфалта.

Общи условия

Активация на акаунт