Да се оплачем... 2020

• 2 116 089
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 27 975
  • София
Джоли! Огромна прегръдка от мен.

# 27 976
Друг път произвол. Нарича се опазване на обществения ред и се практикува във всички правови държави.

Джолева, супер, страхотно!!! Стискам сега палци да имаш всички показатели за бързо изписване и да се възстановиш приятно и релаксиращо вкъщи.

# 27 977
Давай, Джоли! Разбий го!

# 27 978
  • София
В нашата ДГ освен Т и гърло гледат всяка сутринт и със сополи не пускат. Това може би е най-хубавото нещо на пандемията.
 С колегата останахме сами на работа, кой болен, кой отпуска, направо сме затрупани. И май ще е поне още седмица така. Оплаках се.

# 27 979
Аз се оплаквам, че трябва си правя свидетелство за съдимост и още няколко други хартишляци за работодателя ми. Що ни карат всеки персонално да ги си прави не знам, като ще ги представят в ДАНС, а тия ни знаят и майчиното мляко сигурно.

Принципно, ако се възстанови настилката веднага и не е стигнал добре "пълнежа" на изкопните работи става още по-зле и се получава хлътналост в асфалта. У наше село заради прочутия Воден цикъл цели улици са в коловози щото бързаха да асфалтират. Иначе нашето ВиК също имат няколко трапа, само засипани и кой-откъде е.

# 27 980
Знам, че първо трябва да слегне..
Ще пусна аз едно запитване по мейл, да знаят че ги наблюдавам NerdNerdNerdSmiling Imp

# 27 981
  • София
Момичета, по добре съм. Нямам температура, дойде ми и сила.
Обичам те, Джоли!

# 27 982
  • тук и там
Джолева,много се радвам че вече си по-добре !

Тета, и за подписи ли се пазарят ?Моите съседи само за пари като им искат..(някои).Нямаме чистачка във входа,поради тази причина..Ако не бяхме изчитили какато със ММ,и до ден днешен щяха да го прескачат на входната врата просто,ама ..и пари за чистачка няма!

# 27 983
Не съм ги питала...но предполагам. ..познавам психологията на българина - да не съм аз, що пък аз, я някой друг да ме оправи, аз що да се моря и да се набърквам и кт.н. и т.н....

# 27 984
Браво Джоли, така те искаме!  Знаеш, че трябва да мине време, ти само почивай!😍

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 17:03 от #Frozen#

# 27 985
  • София
Джоли,страхотно!
При нас колегата ,който беше с ковид от вчера е на линия.Много тежко го е изкарал,а е млад доста.

# 27 986
  • Точно където трябва
Супер си, Джоли!

# 27 987
  • София
Много се радвам за Джолева, стискам палци бързо да минава!
Днес много ми се мотае главата и ми се вие свят. Пих кафе не помага, пих фреш (мразя всякакви сокове) и той не помага. Сега си подпирам главата и се наливам с вода. Хайде по-бързо да свършва работния ден.

# 27 988
В Уникредит ми опънаха нервите и се чудя дали да не пусна една жалбичка. Някои хора яко с се натикали в коловозчето на професията си и гледането изотгоре на другите тикви, та чак не могат да си свършат добре работата. То и аз съм некомпетентна в банковата сфера, ама те са там да ми обяснят, не да ми говорят в професионална терминология. Супер се ядосах, щото служителката взе сериозно да ми се ежи, все едно съм някаква тъпачка, която сега излиза от обора и не е виждала тапициран посетителски стол, та и не можах да съобразя, че говорим за едно и също. Ама туй й е работата, бе! Да помисли тя малко!

# 27 989
Чувствам се уморена. Не, скапана. Много уморена.

Отпуската ми замина покрай ДО март, остатъка взех за да водя детето на море. Там хич не си починах - знаете как е-очите на 8, ушите на 10, нито да полегна на плажа, нито очи да затворя.
Имам нужда от едно дори 3 дена да са, в които да стоя вкъщи, никой да не ме закача, да е тишина и да гледам в една точка в стената.
Мисля да си пусна 3 дена неплатен този месец. Не ми се виси по поликлиники за болничен - то единия ден ще отиде там, и после да занеса листа на работата и отиде коня у ряката...

Единствено събота и неделя мога да почина евентуално, но не ми стига да се възстановя пълноценно.

Ето сега трябва да се сглобява портманто на майка - трябва да й помогнем. Прозорците в кухнята са с огромни паяжини отвън, не помня последно кога ги чистих - трябва да мина и там един парцал.

Гърбът почти перманентно ме боли. Скована съм и трудно се обръщам. На работа набичено на 20 градуса - не ми понася, но няма оправия и разбиране. Лятото ми е единствения сезон, в който мога да си позволя да ходя нормално облечена, без наметнат шал, елек по врата, но не - и сега съм заметната. Омръзна ми. От всички и от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт