Да се оплачем... 2020

• 2 115 971
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 27 990
  • France
Джоли, много се радвам! Heart
Ох и аз имам нужда от почивка. Да съм сама, да ми е тихо и спокойно. Но не искам вкъщи. Нека да е на някакво хубаво място. Confused

# 27 991
  • София
Другата седмица ще са моите 4 дни истинска почивка. Мъжът ми ще води децата при майка си на гости и ще бъда сама. Малко ми се струват, но колкото толкова.

# 27 992
  • София
В Уникредит ми опънаха нервите и се чудя дали да не пусна една жалбичка.
Днес минах през тази банка и приключих много бързо - "елате в понеделник, защото тогава ще се две". С едно изречение ми каза каквото ме интересуваше, но не искаше да го направи Simple Smile

# 27 993
  • Сф
Teта, като по- малка, моята я пращах при майка съб.и неделя.Или за няколко дни през ваканциите.Те хубаво си изкарваха.Свекърва нямам .Та, само майка ми е помагала.Много се изморявам аз, заради здравето последните години.А всичко вкъщи е на мой гръб, щото нали съм вкъщи..Ама то не свършва!Днес ми е ден на готвенето.Изгърбих се! И бързам, че детето да обядва преди да излезе на урок.Е, дойде си с един ход дог и ме информира , че е на 2рия етаж. Яйца варих за салатата, крутони за супата...табиатлийската..аааа всичко си седи..пелмени правих, че на диета била здравословна..и ..дойде с ход дога.Ще придрема като излезе на урок, ама нали се чуваме-Пристигна ли, тръгна ли..че е далеч, та толко ми е дрямката..И мм вечер вика-много съм изморен, какво правиш цял ден-нищо.Бах тва нищо..И аз си мечтая да забегна, ама на мм и котка да не смееш да оставиш..
Джоли,  браво на теб! Пази се още, че тая гад бавно минава, радвам се много за теб!

# 27 994
  • Orihuela Costa,Spain
Много рядко пиша тук, но днес много ми дотежа от най-близкия ми човек. Много рядко се караме и може би затова ми стана така обидно. Да можеше майка да е жива ,да си отида в Бг при нея и пак да се почувствам малка.

# 27 995
  • София
Ей, малката беля се оказаха болежките ми, отново женски, разбира се. Но ми се скъси животеца, докато излязат маркерите.
За короната взе да става неуправляемо - докато чаках една пациентката се оказа с положителен тест, пробваща да влезе в поредна болница за операция. Разхождала се от болницата на болница за прием, а РЗИ спи. Етноса няма да го споменавам.

# 27 996
Йованка, радвам се, че е малката беля.

Тотто , Heart как си

И голямо браво на Джолева

Аз се оплаквам от три поредни нощи безсъние. Айде, снощи една певачка се дра като за световно под прозорците на стаята ни до 23 часа, но после беше тихо.

# 27 997
  • ново
Оплаквам се, че ще се наложи и на работа да носим маски.
В тая връзка споделете от къде да поръчам най-изгодно еднократни маски? Гледах в емаг, доставчикът е външен, да не взема да получа нещо като салфетка вместо маска, че гледах някъде такова случаи 🙄

# 27 998
  • Sofia
teta75 - тази година си е изтощитетелна за всички, а и не знаем какво още ни готвят. Вземи си дни ако е нужно - отпочинала ще си по-ефективна.

# 27 999
В Алиекспрес гледах онзи ден хирургически маски в кутия на прилични цени и с добър рейтинг (включително със снимки на доволни клиенти). Но има риск да дойдат напролет.

# 28 000
  • ново
Поръчах от Екстра пак
https://shop.bags.bg/eshop_Groups/ShowAll?hit_id=s40mceul
Като дойдат ще дам отзиви.

# 28 001
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз ползвам трислойните на Екстрапак. Читави са.

# 28 002
  • Оптимист по принуда
Оплаквам се от двоен аршин.
Ако живееш вече в чужбина по стечение на обстоятелствата и се прибереш в България, всеки път като се оплачеш от нещо нередно, някой ти скача, че едва ли не не си българин и нямаш право на това.

Кайсия,  правилно си почистила.
Нямаме самосъзнание. Знам, че не бива да обобщавам, но наистина не знам какво се случва с хората.

Тета, подфирквай ги по всички параграфи, да стоят нащрек тия с водата.

# 28 003
  • тук и там
А, demmy-ако имахме чистачка, най-вероятно хич нямаше да го пипна и аз,ама като няма...Само аз съм със малки деца от нашият вход. В смисъл,че заради  тях  го направих,не че съм много съвестна по принцип..

Но,да-аз за първи път тук в темата и  едва тази година разбрах ,че много хора ни възприемат като чужди,не като свои...

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 17:11 от Kaisia

# 28 004
Оплаквам се от двоен аршин.
Ако живееш вече в чужбина по стечение на обстоятелствата и се прибереш в България, всеки път като се оплачеш от нещо нередно, някой ти скача, че едва ли не не си българин и нямаш право на това.

Хората в момента са много изнервени и казват и правят неща, които при други обстоятелства не биха.
-----------------

Оплаквам се, че пристигна детското колело и детето видя как куриерът го вади от микробуса... Самото колело е било мостра, съответно има доста следи от мръсни ръчички, мръсен под в магазина, някаква странна следа по едната джанта, и разни такива - нито беше отбелязано на сайта, че е било мостра, нито са си направили труда да го позабършат - най-малкото, нали, пандемия е, малко хигиена не е излишна... Сега спорим с ММ - той иска да го задържим, понеже детето вече видя кашона, аз не искам и писах на търговеца - Рая тойс. Не очаквам отговор де, какво да кажат - да, мръсно е, амортизирано е, такива често ги пробутваме, днес вие сте изтеглили късата клечка...

Общи условия

Активация на акаунт