Да се оплачем... 2020

• 2 115 980
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 28 005
  • Оптимист по принуда
Мостра само ако е с 50% отстъпка. Естествено, че ще го върнете.

# 28 006
  • Germany
И аз смятам, че ако колелото е било мостра трябва или да го върнете или да ви дадат отстъпка от цената.
Много се радвам на добрите новини от Джолева!

# 28 007
Джолева, страхотна си!

Оплаквам се, че накупих от сладкарницата почерпки, всичко е гадно и ми дъха на престояло в жегите. Уж хубави неща правеха, явно не им е добре температурата във витрината и/или в кухнята. 20 лева на боклука.

# 28 008
Джоли, и от мен подкрепа , радвам се , че имаш сили
Пиши ни, мислим те 💗

# 28 009
Джолева- още малко до победата!
Ти си силно момиче, респект!

Ох, на село сме, голяма скука.
Само готвим и ядем.
Даже вече и не излизам. Писна ми всеки да ми казва каква съм щека. Ми и миналата, и всички години съм била такава, ама не- прости хора.
Айде чао, отивам да готвя.

# 28 010
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, по добре съм. Нямам температура, дойде ми и сила.
Ей, този пост чакам 2 дни ... Джолева, ще мине всичко и ще си добре ..., и пак ще се раздаваш ..., но се опитай и да се щадиш!
Оплаквам се, че заминаваме на почивка пък то времето се развали ...

# 28 011
  • Оптимист по принуда
По повод мострите - преди години искахме да купим хладилник от Техномаркет за около 3000лв, но цената всъщност няма значение. Малко преди да платим, работникът тръгна да товари мострата от магазина да я опакова. При което мм скочи и му каза, чакай малко, как ще ни продадете мострата, искаме нов. Онзи се изсмя, че такава стока не се държи в наличност и дори и да поръчаме от 'наличен' в друг магазин, ще ни опаковат пак мостра и ще ни я изпратят за нов, как сме си мислели, че изобщо държат такава стока на склад. Това си е измама, откъдето и да го погледнеш! И най-нагло ни се хили, сякаш ние нещо не сме наред!
Ами купихме си го от другаде.

Джолева, много се радвам, не съм се съмнявала, че си боец!

# 28 012
По повод мострите. В началото на март сключвам договор в А1 - отказвам се от БОБ и минавам на план, който ще ползва детето ми. Искам и нов телефон Нокия 2.2. Тъй като с щерката държим на марката, а няма точно този модел в магазина поръчват от другаде. Отивам след няколко дни и ми дават телефон, който е бил отворят и ползван, ако ще за мостра да е. Но на същата цена като редовен (неразпечатан). Дори следите от пръсти не бяха почистили. А аз го искам за дете, т.е твърде вероятно да отиде след време и на сервиз и да се окаже, че има проблем, например от мокрене или изтървани. Нито знам как е съхраняван , нито кой и къде го е ползвал, нито защо го продават в този вид. Служителят се направи на ударен, аз настоях на нов и получих след няколко дни точно нов, неразпечатан телефон.

# 28 013
  • софия
Джолева, много се радвам, че се подобряваш. Дано скоро си напълно добре Flowers Hibiscus

Аз да се оплача, че нещо пак почна да ме боли кракът. Сигурно е нещо от смяната на времето, ама знам ли. Намазах го с мазилка и дано отмине болката.

# 28 014
Мен точно това ме притеснява в мострата, че не знам как е експлоатирана и съхранявана.

Развитието на моя казус с Рая тойс - ок. 20 мин. след като писах тук Simple Smile ми се обадиха от там, с уверението, че тази, която ми се обажда много добре помнела как всичко било чисто ново и нали имало тиксо по кашона, значи всичко било наред. Аз отговарям, че кашонът не е бил запечатан с тиксо, а с телбод от такер... Тя казва "да, да, беше с телбод, ето, значи кашонът е нов и неотварян", след което аз получавам възможност да си довърша изречението, че по кашона ясно личат следите от оригиналния такер, който е бил по-широк от този, който аз разпечатах... Както и да е, направи консултация с някого и ме увери, че в понеделник ще изпратят куриер да вземе обратно кашона с колелото. Аз даже ще им го изпратя по-добре опаковано, защото ще сложа каквото мога в найлоните, ще сложа и обезопасителя на кормилото, който е за транспортиране - от полиуритан, който беше хвърлен отдолу на кашона, а кормилото беше най-отгоре без него... И даже ще съм го обърсала това колело, понеже до едно време мислех, че мога да избърша черните следи по бялата рамка и бялата джанта... Та така с моята одисея. След това пак ми звъняха за снимки, които ще им направя утре преди обед, понеже досега препусках след детето.
Ще пиша дали е дошъл куриер да го вземе и дали да ми върнали парите... А, да, и ме пита дали не искам друго колело - ново. Не искам. Сега пак започват дебатите с мм за колело - той пак ще иска Драг, понеже е леко и здраво.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 19:56 от EmmaT

# 28 015
Техномаркет явно имат практика да си продават мострите на редовна цена. Преди време се опитаха да ми пробутат мострен, ударен на вратата хладилник на нормална цена. Посъветваха ме да си залепя нещо на вратата.
Смешници!

# 28 016
Влязох само да видя новини от Джолева. Много се радвам, мила Джолева, давай все така. 🌹🌼🌺🤗
Няма от какво да се оплача, освен че доброто ми настроение отиди по дяволите заради роднина. Много ме е яд, ама няма какво да се прави...

# 28 017
Сглобихме шкафовете на майка. Утре ме чакат прозорци за миене.
Трябва и да се боядисвам.
Кога ще почивам....не знам 😩😩😩

# 28 018
Пак започва следобед познатата болка в щитовидната жлеза, този път е по-лека, но за сметка на това и от двете страни. Пия втора вечер Нурофен, дано от противовъзпалителното ми размине. Къде го лепнах тоя вирус пак миналата седмица да му се невиди, вероятно от него пак там ме е ударило. И ММ ме дразни особено много.

# 28 019
Бащата на приятеля ми е с Ковид. Бил е в контакт с баба му. Изолирани са на различни места. Приятелят ми е кълбо от нерви, ние сме под карантина, подскача от крак на крак цял ден. Мен ме е страх и за нас.

Много стискайте палци да сме здрави всички, особено бабата! А на бащата да минава леко. Мизерия и половина... всяка вечер ме е страх да не се събудим със симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт