Да се оплачем... 2020

• 2 115 862
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 28 020
Бащата на приятеля ми е с Ковид. Бил е в контакт с баба му. Изолирани са на различни места. Приятелят ми е кълбо от нерви, ние сме под карантина, подскача от крак на крак цял ден. Мен ме е страх и за нас.

Много стискайте палци да сме здрави всички, особено бабата! А на бащата да минава леко. Мизерия и половина... всяка вечер ме е страх да не се събудим със симптоми.
Леко да минава при бабата и бащата, а на вас да ви се размине безсимптомно всичко.

# 28 021
Търсех си кухненска везна, в Техномаркет избор от китайски марки бол. Избирам си някаква, обаче хоп на етикета със ситни букви пише: гаранционна  карта +батерия-7 лв. Значи везна за 20 лв +7 лв=27 лв.
Отидох в Технополис, избрах си китайска везна за 20 кинта, гаранцията е касовата бележка, а батерията е в комплекта. Оплаквам се от мошеници.

# 28 022
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
боли ме. Sad Sad месец и половина мина, а си ме боли.
и не точно операцията, а някак над нея.
сякаш ме ръгат с шиш... и като ме бодне, изтръпва ми целия крак.
още в болницата казах на доктора, че ме боли в ляво - нямало страшно, щяло да ме заболи и в дясно...
Sad

# 28 023
Котката ми изяде бамбука, колата ми се развали и май морето ще го пропусна тази година, макар да имам къща там. Мързи ме и не ми се шофира 400 ки, а и докато направят возилото ми отпуската ще свърши. И без това отдавна няма кой да ме посрещне, всички близки са отвъд.  Оплаках се.

# 28 024
Аз пък в понеделник ще ходя да си снимам ръката.. Не мога да я изпъна, стои леко сгъната. Пука от време на време. Не знам какво ѝ е и е време да разбера. Не знам може ли да е била счупена, предвид, че мина за няколко дни болката. Ама на вид хич не е добре.

# 28 025
Пийк, възможно е. Имах комшийка. На около 60-65 години пада и си чупи ръката и то някъде горе ли, ключица ли... Явно не е разбрала, че е счупена и не отишла на лекар. Не помня точно историята, ама някъде след 2-3 месеца чак отива и тогава разбират, че е била счупена и неправилно зараснала та я чупиха и наместваха.

# 28 026
  • София
От нагли идиоти се оплаквам. Отново. И от полиция, на която явно й трябва специална покана, за да си свърши работата. Отново.
Няколко конски мухи лазят по нервите на двумилионен град.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 00:03 от milenaka

# 28 027
та я чупиха и наместваха.

Това ми е  страха

# 28 028

Гърбът почти перманентно ме боли. Скована съм и трудно се обръщам. На работа набичено на 20 градуса - не ми понася, но няма оправия и разбиране. Лятото ми е единствения сезон, в който мога да си позволя да ходя нормално облечена, без наметнат шал, елек по врата, но не - и сега съм заметната. Омръзна ми. От всички и от всичко.
Ооо, колко ми е познато това.
Ама, след боледуването ми предната седмица, сега просто взима дистанционното и натискам off. Не ща да се тъпча повече с АБ и куп други лекарства.
Оплаквам се от протестите.
МахнАха палатките, ама тази вечер пак беше заварден основно , оживено кръстовище. И пак имаше задръстване

# 28 029
  • София
Пийк, ти не се ли снима до сега?
Ходи да ти направят снимка.
Майка ми като ученичка си е чупила ръката в лакътя. Не зараства добре и я чупят отново. И пак не е зараснала както трябва. Пукаше ѝ ставата и не можеше да изправя ръката си напълно.

# 28 030
Снощи си счупих любимата бирена чаша. Бях с кроксове и без чорапи. Парчета стъкла влязоха в едната обувка. Резултата е срязан безимен пръст на десния крак. Изтече много кръв. Не мога да разбера дали има стъкло вътре.
Днес куцам. Успях работно да се скатая, но утре няма как. Не кърви, само боли. Почивни дни са. Не знам дали ще зарастне ако има стъкло.

Работно си споделих претенциите пред клюкарка докладваща всичко на шефовете.  Сега се чудя ако ги удовлетворят, дали точно това искам?

Не знам и как да си разпределя "огромната"  заплата. Тя ли е малко, разходите ли са много?

# 28 031
  • под тепетата
St. Dobri, да нямаш сраствания или засегнат нерв?

# 28 032
Добри, не знам каква е операцията, но мъжът ми се оперира, извадиха му жлъчката и имаше много нетипични болки в ребрата и рамото около два месеца. Хирургът му каза, че е нормално и се освобождава въздух. При него премина вече.

# 28 033
Боли ме единия бъбрек, ама даже и не е постоянно... та се чудя да будя ли мъжа да ме води до спешно, да го оставя за утре или да се опитам да издържа до понеделник. Че с тоя корем, най-много да ме разкарват от кабинет на кабинет и никой да не иска да ме лекува ...в 9ти месец.

# 28 034
Боли ме единия бъбрек, ама даже и не е постоянно... та се чудя да будя ли мъжа да ме води до спешно, да го оставя за утре или да се опитам да издържа до понеделник. Че с тоя корем, най-много да ме разкарват от кабинет на кабинет и никой да не иска да ме лекува ...в 9ти месец.
Свържи се с гинеколога си днес и му обясни какво усещаш. Нека те насочи какво да правиш. Не се притеснявай за часа, ако е силна болката. Междувременно си приготви всички изследвания, които си правила, както и неща за постъпване в болница. Ако не се налага - добре, ако се налага - поне ще си готова.
Но не чакай понеделник. Разговора днес!
Гушкам те!

Общи условия

Активация на акаунт