Кралски работи и клюки - януари 2020

• 316 515
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 3 960
Наистина ли вярваш, че това са Бриколаж Simple Smile

Глупаци, които сега ще се опитват да се правят на интересни на техен гръб много.

# 3 961
Ох, доста хора са ги взели на подбив.
😀😀😀

# 3 962
Ако за малко се абстрахирам от конкретиката, детайлите и симпатиите ми и погледна общата картина, ми става супер смешно на какъв чутовен кралски скандал ставаме свидетели.
След години ще се носят митове и легенди за сегашната драма.

# 3 963
Като бяхме в мадам Тюсо, имаше голяма опашка и не се снимах с тях. Сега вече цял живот ще съжалявам Joy махнаха им веднага фигурите Simple Smile

# 3 964
По повдигнатите в последните няколко страници въпроси, повечето мнения ми се струват повлияни от отношението на автора към двамата Съсекс.

Съвсем безпристрастно погледнато не мисля, че Хари е искал да се маха от ОК и от задълженията си. Ако не му се нравеше целият начин на живот, женитбата за американка, живееща в Канада, му даваше идеална възможност да се измъкне съвсем леко, без сътресения като се уговори с нея, че няма да бъдат работещи рояли, а ще живеят другаде. И това можеше да каже веднага на семейството си, за да обмислят подробностите къде и как да стане, както и в интервю за хората още на годежа. Той обаче очевидно смяташе да живее с жена си и децата си като работещ роял във фирмата.

Да си тръгнат 2 години по-късно с гръм и трясък, причината е изцяло в желанието на Меган да се махне. Няма да коментираме кой крив, кой прав, но тя е в основата на това решение, което той просто приема. ще им намерят място за постоянно пребиваване, няма да останат в ничия територия, няма страшно. Ще уредят някак и въпроса с охраната, който май се оказа най-значителният препъни камък.Накрая вероятно ще се плаща от Чарлито, пък когато Уилям започне да се разпорежда с имотите на Чарлито и да разпределя баницата някой ден, ще се мисли допълнително.Дотогава я камилата, а камиларя. Аз лично давам по-малко време на Хари да се прибере окончателно у дома, отколкото остава на баба му да седи на престола.

Виждам, че Харко се подмотава още в ОК ,макар че реална работа там вече няма. Смятам, че стои, за да се опита да оправи малко кашата, забъркана от бегълката Мега. Мегзит чак им се привидя цялата комедия на хората и той се мъчи някак да успокои хорското неодобрение, защото ще му се иска да си идва често у дома. Бягството след двойно по-смахнатата от него Мега щеше да е просто гвоздеят на гротескното изпълнение. лошото е, че онази омазва всичките му опити да тушира нещата. Най-добре да поема вдън горите канадски при мечките гризли, че да спре излагацията вече.

ПП Чакам да се разкара Харчо и да се успокоят нещата, че искам да гледам официалното посещение на японските императори. Тези две монархии-англичани и японци, са от най-церемониалните и очаквам най-скъпите и бляскави тоалети и тиари. Дано не ни разочароват. На Мега й стига толкова евтина слава, искам да погледам истински блясък, че ми се догади вече...

# 3 965
  • Пловдив
Да разнообразя малко темата пускам една снимка от сватбата на Виктория и Даниел с всички обичайни заподозрени, които коментираме тук:

# 3 966
  • Разпиляна във въображението
Наистина ли вярваш, че това са Бриколаж Simple Smile

Взех го от техния фейсбук така че да - вярвам, че е тяхна реклама, поне на българския клон.
Заповядайте в Mr. Bricolage, където предлагаме широка гама от продукти за поддръжка и почистване на дома, достойни както за клиенти с благороднически привилегии, така и за всички останали

# 3 967
Икеа отдавна уж се изгъбаркаха с Хари и Меган -

Не съм проверявала дали е истина, бях го видяла тук в темата...

# 3 968
Не виждам кой е от английска страна?

# 3 969
  • Варна
Сега , като се замисля, ако наистина са искали прайвъси и вместо да се заселват в дън гори Канадски, можеше да се покрият на някой пуст Британски остров на север. Във Вътрешни Хибриди, Външни Хибриди, Шетландски острови и прочие , щяха да бъдат оставени на мира , пък и климата сигурно ще е подобен.

# 3 970
  • Чужбина
Скрит текст:
Куци, кьорави и сакати плазмодии изпълзаха за две-минутна слава...

Кейти Хоупкинс?

# 3 971
Hands VНяма да навлизам в дискусия точно за нея.

** Твърде буквално се приема всяка дума и всяка буква в тая тема. Няма нужда да си напомняме, че е клюкарска. Няма нужда и да си размахваме линкове с "доказателства'' след всяко мнение. То е лично и всеки има право на такова, стига да спазва правилата.

# 3 972
Аз я знам. Много се смях на едно нейно интервю. Големи глупости говореше.😅😂😂

# 3 973
В британската Икеа кашоните не са със специална реклама.

На шведската сватба и аз не виждам кои са английските гости, но нито всички лица на снимката са ми познати, нито мога да разпозная всички по-страничните и не много популярни членове на британското РФ.

# 3 974
И аз не откривам представител от Британското кралско семейство на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт