?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 736
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 5 310
Не за всички(жени/мъже) спокойствието е достатъчно. Май, дори им е вповече.

Абе без тръпка не се живее, спокойствие на оня свят бол. Животът е кратък, трябва да се вземе всичко, което предлага.

Добре, че не се юрват всички да търсят тръпки и нови усещания, че ще стане страшно. А откъде сте сигурни, че спокойствие ще има на онзи свят? Като гледам "Шепот от отвъдното", не им е спокойно и в оня свят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 311
Всъщност от това ме е страх - дали не се влюбвам.
Иначе да, липсва ми това отношение в реалността, а този виртуалния се появи точно в правилния момент.
Не ми е добре, не ми е спокойно. Бури и урагани се борят в мен. Боря се със себе си. Имам се за сериозна жена, със сериозна професия и т.н. А сега мислите ми са денонощно с човек, когото не познавам. Знам, че ще се разочаровам, и въпреки това продължавам.

Отпусни се и го изживей докрай,знаеш ли утре как може да ти се обърне живота?
Не се съсипвай със съвест и угризения.Никой мъж не заслужава толкова.

# 5 312
Да не те тревожа, ама снимките може да не са негови, нали знайш? Wink

# 5 313
Предателско е, да. А виртуалната връзка няма нищо общо с реална. Внимавай да не изплискате легена.

# 5 314
Сигурна ли си, че е мъж. Защото една такава връзка се оказа, че си пишат жени.

# 5 315
Ама то такива екзотични хипотези има, ако сте само виртуални познати, а нещата не са проверени в реала... миналата година имаше една история в медиите, сещате ли се, за банкерка...

# 5 316
Да не те тревожа, ама снимките може да не са негови, нали знайш? Wink

Цитат на:  link=topic=1166774.msg41925760#msg41925760 date=1607684716
Сигурна ли си, че е мъж. Защото една такава връзка се оказа, че си пишат жени.

Сигурна съм. Виждала съм го докато говорим.

Предателско е, да. А виртуалната връзка няма нищо общо с реална. Внимавай да не изплискате легена.

Това ми е най-голямото притеснение всъщност. Към изплискване вървят нещата. То в това е проблема, как да не се стига до там.

# 5 317
Аз в периода, в който бях сама, си писах за кратко с мъж от един сайт. Никога не се видяхме на живо. Не си паднах по него, но беше супер свестен и ми действаше добре. Беше ми пратил доста свои снимки. След 10 пъти писане ми каза, че съм много готина, а той всъщност си е женен и си пише за забавление и не щял да ме мотае. И ми изпрати истинския си образ, който нямаше нищо общо с първите снимки, хохохох Първите снимки бяха нещо като Брад Пит, а истината мнооого далеч. Аз грам не се засегнах, понеже нямах никаква тръпка, но да кажа как действат понякога мъжете онлайн.

Сега видях, че сте се виждали, докато говорите, значи поне това не те заплашва Simple Smile

# 5 318
  • София
Анонимна, ти си си влюбена.
Или сега слагаш край или ще се видите и няма да ти е достатъчно.
Цялата ти тревожност ми подсказва, че няма да се справиш с тази работа. И за изневяра акъл трябва.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 22:44 от Ms.Gorgeous

# 5 319
Аз бих се срещнала с този мъж, ако толкова ме вълнува. Предпочитам истината пред неизвестността. Зрели хора не могат дълго време да поддържат само виртуални отношения.

# 5 320
Добре си направила, защото превода на всичките му отговори като смисъл е "не си ми важна, не ме занимавай със себе си", сори за което. Сега остава да си удържиш решението, понеже блокирането обикновено е колкото лесно, толкова и нетрайно.
Няма нужда да се извиняваш и сама си превеждам думите му. Simple Smile За отблокирането засега съм твърда, но винаги съм мразела да се заричам.

# 5 321
Съгласна съм. Не можеш да се справиш и си разваляш спокойствието. Харесваш ли мъжа си?
Анонимна, ти си си влюбена.
Или сега слагаш край или ще се видите и няма да ти е достатъчно.
Цялата ти ревожност ми подсказва, че няма да се сравиш с тази работа. И за изневяра акъл трябва.

# 5 322
Аз бих се срещнала с този мъж, ако толкова ме вълнува. Предпочитам истината пред неизвестността. Зрели хора не могат дълго време да поддържат само виртуални отношения.

Аз пък не бих се срещнала с мъж по когото съм хлътнала след няколко разговора в чата. Това показва само, че жената в момента е емоционално уязвима и ако оня е играч, какъвто най-вероятно е щом толкоз го бива по романтиката, тя може да се вкара в такива филми, че здраве да е. Блок и чао е най-добрият вариант, когато от другата страна на дисплея започнат да ти се привиждат принцове.

# 5 323
  • Варна
Притеснително е ,че си впечатлена от непознат мъж. Ласкавите драсканици са стръв за всяка жена. Не са гаранция за розов роман и приказна връзка. Може да е отблъскващ, манипулативен, странен, женен и т.н. Най-вероятно пише същите фрази на няколко жени. Ако си наясно, че те манипулира или лъже ще се разочароваш ли? Имаш нужда от внимание. Може да го получиш от стотици онлайн, но това е илюзия и фалш. Реалната комуникация и емоц.близост нямат нищо общо виртуалните фантазии.
Ако си разочарована от мъжа си е нормално да търсиш промяна. Но първата стъпка е реално опознаване.
Предателство и към себе си е да живееш в имитация на хепи брак.

# 5 324
Съгласна съм. Не можеш да се справиш и си разваляш спокойствието. Харесваш ли мъжа си?

Имахме много проблеми през последните години, включително и физическо насилие.

Давам си сметка, че всичко това ми е бягство от реалността, с което какво постигам - нищо, само още повече да се обърквам.

Последните два поста са точно това, което си повтарям - сигурно ме манипулира, сигурно това го пише и на други жени, трябва да го блокирам и т.н. и т.н. А правя точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт