Поговори с него. Според проблемът му е не е толкова в това да не те запознае с компянията си, а във фкта, че ако отидеш и ти в "неговия" град да празнувате, ще трябва да те запознава с родителите си, защото сигурно ще си спи в детската стая, а някак не върви да те покани при компанията да празнувате и да си търсиш хотел, където да преспиш след празнуването, или да хващаш пътя обратно. Според мен не е готов (все още) да те представи на родителите си.
Лятото бях в града му и се запознах с родителите му, макар и за кратко. Затова смятам, че не е това причината да не ме кани. Тогава се запознах също така с 1-2ма от неговата компания, но беше защото се засякохме случайно. Не живеем заедно официално, но аз прекарвам повече от времето си в неговата квартира, не се задържам много вкъщи. Като изключим тази случка, всичко друго смятам, че е наред. Отношението му и всичко, което прави за мен е на ниво. Това е причината в момента да съм учудена и обидена. Аз ако бях на негово място, ако трябваше щях да остана, само за да не е приятелката ми сама, пък за каненето да не говорим. Да, прави сте. Най-доброто решение е естествено да споделя с него как се чувствам, да видя неговата гледна точка. Просто не искам да изглеждам все едно се тикам, а и знам , че каквото и да ми каже, самият факт, че вобще се е наложило да се стигне до такъв разговор ще ме дразни много. Благодаря ви за съветите!