Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 847
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

https://twitter.com/prenseslara/status/1218197900741705728

Ти си като земетресение.
Не можеш да кажеш на земетресението "Защо си там?"
Когато земетресението те разтърси,
ще паднеш, ще се сринеш...

Fotini Fotini 645922, привет.
Малко е дребна Менекшето, но знае ли се.???
Трябва да го упои, ама тогава ще стане ли?

# 601
  • Варна

Привет Smiley                 
Чак сега успях да изгледам серията с превод и да вкарам и аз малко размисли и страсти Satisfied   
Много хубави постове прочетох, за което благодаря, на всички които са наминали и писали и да поздравя новите момичета:hearts:     
Да започна от прословутата ПБН, за мен брака е вече консумиран Scream  ще ми се да сте прави / тези кото мислят че не е/, но не би. Тя даже Халисето зададе въпрос директен на Менекше, на който й беше отговорено , че всичко било наред в тази нощ.Жалко, защото така наистина Санджар вече предаде Наре Frowning1
Но, както се казва , " трябва всичко да бъде разбъркано докрай,  и чак нещата ще  тръгнат да се оправят". Явно са решили , че на Санджар трябва му е много, много гадно, че и  на нас покрай него Flushed
Но, всичко , което му се случва в момента си го заслужава, защото не се опитва да изслушва, гневи се и реагира грубо и първосигнално преди да е помислил първо и после  съжалява  за казаното.
Мисля си, че е време да ни покажат повече подробности за Ефелъка му, с какво е заслужил сегашното си положение сред хоратав Мугла и за мен сигурно е извършил нещо геройско за да му треперят всички и да е заслужил този авторитет. Като гледам двете семейства са доста близки - на Гедиз и неговото, а преди 10 години все пак Ефеолу са били бедни и Халисе е била прислуга в дома на Гедиз  и затова предполагам, че нещо сериозно се е случило, за което заслугта е на Санджар за да придобият това  богатство, но и в същото време да получат признанието и топлото отноение на всички около тях / конакът, в който живеят Ефеолу е бил на кмета, но както виждаме няма драма от другата страна/. Ще видим какво се е случило. Нарочно сега ни представят Санджар сега само в тъмни тонове, тепърва ще ни покажат хубавата му страна.
Понататък..............За Гедиз не мога да кажа нищо лошо, засега наистина е в позицията на изслушващ и опитващ се да помогне. Казва в прав текст и това, което мисли на Санджар и последните му думи за това , че влюбеният вярва на любимата ще са много важни за промяната у Санджар. Не преминава границите с Наре, да, влюбил се е, какво да направи, но се държи като приятел и с лекия си характер и умението да изслушва в момента е много нужен на Наре. А тя милата носи такъв товар на крехките си плещи, че друг на нейно място не би оцелял. Силен характер в крехко тяло. На моменти не издържа естествено, но както виждаме вече и Мелек ще бъде тази, която ще й помага.Много ми хареса когато Наре се страхуваше да излезе от стаята в конака на Гедиз и да отиде при всички, като й каза " това е майката на Мелек" и я накара да се усмихне и да тръгне. Мелек е страхотно дете и тя ще е движещата сила за промяната.
Серията без превод беше доста тягостна,  но с превод е съвсем друго  Thinking
Невероятна игра и на Енгин и на Неслихан, другите малко ми се губят, особено двете майки Халисе и Рафика Frowning1
Серията беше много силна откъм емоции и за двамата ГГ, Енгин показа защо му се възхищаваме всички, няма такава игра, такова раздаване, всичко, което преживява вътрешно е на лицето му, невероятен Two Hearts
Неслихан е напълно равностойна партньорка, изцяло вярвам на това , което изпитва и което ни показва, много естествена.

# 602
Привет, момичета.....всичко сте написали и описали ,така че шапка ви свалям....аз искам само да напиша Как Санджер,ще повярва на Наре според мен Simple Smile
Привет и от мен 💙
Значи на достатъчно години съм, обаче как една жена би ** насилила мъж - малко невъзможно ми се струва.
Не, че в  " АБО"  Асие  не беше го " направила" но тогава Булута си представяше, че Нарин е при него.
Засега Санджар не иска никоя.

# 603

Благодаря ви момичета, за интересните мнения.Heart и за резюмето.Flowers Hibiscus

# 604
  • Пловдив

В очакване да видим Наре, как ще ги сдобри двамата приятели.
Настръхвам от това, че гаднярите, в т.ч. и свекърва Халисе, ще пречат.
Тази вечер чакаме и втори трейлър -вероятно ще ни го пуснат между двете излъчвания на започналия по Стар тв сериал "Вавилон". По програма - около 9,30 наше време.

# 605
Фрагмана сигурен ли е ,щото аз се наредих да гледам 😃

Не знам защо страдате толкова ,аз си карам на новата версия не помня вече от кога , даже не се сещам как изглеждаше старата 🙈

# 606
Аниста 💙
Толкова ми се иска да са прави тези, които смятат, че между Санджар и Менекшето не се е случило нищо.
Ако има - то сега ще са чупки и фасони от нейна страна, хеле пък и да е забременяла.
Ако в следващите две серии не го обяви, значи можем да имаме някаква надежда Наре да опрости Санджар.
Ама друг е въпросът, той дали ще поиска такава. Дали ще повярва...
Дали някога ще я нарече по име, защото и затова се е зарекъл да не го прави.
Още разтърсване май му е нужно.

Араселия
💙
Аз си карах до последно на старата. Новата ми е прекалено " светла" и бялото ме дразни.

# 607
Марта , на мен ми се вижда абсурдно да е бил с Менекше с оглед на начина по който я гледа от момента на появата на Наре - вечно начумерен, на моменти наплашен, избягва я ,гледа да не се засича с нея и по коридорите. Че той даже и един любезен поглед не и е хвърлил. Изобщо не отговаря на психопрофила му ,много ще ме разочарова, много . Дори Наре да му прости,  аз няма 😠😂

# 608
Не забравяйте,че когато отиде да я прибере и каза"Накарай ме да забравя"...,и тя го накара(според мен).Sunglasses

# 609
Дарриди ,според мен тя може да го накара да скочи от терасата ,за друго с този стъклен  поглед и змийски характер не ми се вижда способна ,така мисля ✌ Но пък е мъж , дисциплиниран и отговорен, може да се е мобилизирал и да е изпълнил мисията ,макар на мен да ми се вижда невъзможна 😀

# 610
Дори Наре да му прости,  аз няма 😠😂
Бил - не бил. Ще разберем.
Единственият начин  Наре и Санджар да са заедно, ако въобще се дойде до там е Менекшето да е или в психиатрия или    да е умряла. Санджар няма да се разведе с нея никога. Традиции и фалан- филан.

Факт е , че Менекшето се държи като разгонена кучко, ама дали притежава класа, стил, интелект за го накара да забрави....

# 611
  • Пловдив

Ако това са мъж и жена след ПБН - главата си режа.
Има нещо, което ще ни покажат, когато му дойде времето.
А това, което Санджар сподели с Гедиз - че е погребал Наре снощи, така е.
Фактът, че е легнал до Менекше си е изневяра за Санджар.
Ако не е консумирал Менекшето, как се изразих, с нещо е отложил "мероприятието".
И, че Менекше каза на свекърва си, че снощи всичко е наред - така е наредил Ефето вероятно.
Малееее - така ми се иска да съм познала.

# 612
Сега като се замисля може и да не я е докосвал,но все пак Санджар вярва в семейството и традициите и би се "жертвал"заради това. Сам се навива ,че може да продължи живота си  без Наре и да бъде с  Менекшето...

# 613

Семейство във връзка.

# 614
Изобщо не го жаля Санджер .Всичко ,което му се случва си е негово  "производство"  Той така е заседнал в блатото
,че няма желание да  излезе ,независимо сам или с чужда помощ . Останал си е на същото ниво ...."наивен селянин", че даже.и по-лошо . Той и майка му с нищо не са се променили ,при все социалното и финансовото си положение .Махленска фукария и толкоз ...Ханисе да затвори златарското ателие и да каже на Наре ,че миналата нощ не е била нейна , а Санджер да наложи забрана за работа на Наре. Представа за  авторитет и .....до тук ! Чиста проба егоизъм и тъпизъм. На всяка "буква" злонамереност към Наре вярва , а на нея не .

Как биха се чувствали , ако тази трагедия се беше случила  със сестра му , Боже  опази .

Общи условия

Активация на акаунт