Много ми е трудно да пиша за насилието, но се опитвам да подредя събитията и да погледна през очите на героите. Моля ви, не ме разбирайте погрешно - не искам да обвинявам или оневинявам никого.
1. Санджар и Наре.
Познават се и се влюбват още като деца. Когато тя е била на 17г., се сгодяват с раковините. На 18-тия рожден ден получава пръстена от Санджар, който отиде в боклука благодарение на "бащата". Споделя с Акън, че със Санджар ще се оженят и на другия ден ще замине за Турция. Следва насилието и разочарованието от "бащата", който не й повярва.

На другия ден тя заминава при Санджар в състояние "Хем мислех за много неща, хем за нищо не можех да мисля". И тогава решава да не му казва, за да не стане убиец. Как да реагира Санджар, който толкова години не смее да я докосне и целуне? Той е афектиран и като знаем, че пали от четвърт, няма как да реагира по друг начин /не, че го одобрявам, но той си е такъв/. Той наистина се чувства предаден, защото не му каза преди ПБН. Но все пак след една година отива да я търси, за да говорят, след като е успял да събере пари. Там го посрещат злодеите с готовия капан /тук може да е намесен и бащата на Гедиз - да ги е информирал, че той ще заминава/. Още един студен душ. Връща се в Мугла, останал с една раковина, лъжите и болката си, заровил някъде дълбоко любовта. И така 8 години, отдаден на работа. Наре през тези 9 години се е лекувала, родила е Мелек, учила е и тя е заровила дълбоко любовта си. Но тя има раковината, коланчето и МЕЛЕК - частица от Санджар, която я държи жива. Сигурна съм, че с всеки поглед към детето вижда него, но не се е опитала да го потърси. И ако Акън не се беше опитал отново да я насили, нямаше и да го потърси.

Изведнъж се появява и то с дете, в деня на сватбата /филм да става/, която Халисе е нагласила за Санджар по свой избор и защото трябва да се продължи рода. И се завъртя центрофугата и за двамата.
2. Гедиз и Наре
Познават се отскоро. Да, Гедиз я хареса още в самолета. Той проявява към нея интерес и любопитство. На сватбата разбира, че това е "Наре на Санджар", имат и дете и започва с "приятелството" до признанието на Наре за насилието.
Дори и той се очуди, реагира, както би реагирал Санджар, но темперамента е различен.

Гедиз не знае за лъжите, които гадовете спретнаха на Санджар и затова му е лесно да повярва, точно като един минувач. Освен това, дори и да е влюбен в Наре, той няма очакванията, които имаше Санджар.
Затова писах в един от постовете си, че една история, разказана по различен начин / в момент на афект или спокойно / на различни хора може да се тълкува различно.
Стига съм се излагала петъчно.
Пожелавам ви хубав ден в очакване на озет и трейлър.

радвам се, че си успяла да се справиш.

....ми нали се дърпа и не захаросва Менешката то на тая от гетото ,ще и писне и ЩЕ ГО ИЗНАСИЛИ ,така Санджер ще се почуства омърсен,а и на кого да сподели,че е изнасилен та кой ще му повярва и толкоз от мен.....