Изгледах серията и първоначалните ми впечатление се потвърдиха. Това означава, че актьорите много добре си изпълняват ролите, щом ги разбирам само по картинки.
Двете етърви много добре се хапят, но лошото е, че Елван има слабо място и я атакуват точно там. Жал ми е за нея, не го заслужава. Надявам се в един момент да й писне и да каже на Санджар какво се случва. Макар, че е права - клюкарки дал Бог и ще се коментира срещата Наре - Менекше. Не искам да си представям реакцията на Санджар, когато разбере, че майка му е в комбина с Менекше и въртят номерА зад гърба му.
Посланикът просто не заслужава вниманието ми - жалко човече. Само не разбрах, когато пропиля парите, кого визира с "Край с мен. Вече няма да се спре.", може би Акън, който му устрои капана и постигна своето - "Трябва да вземеш не само дъщеря си, Санджар, но и дядо й". Не мисля, че Наре ще склони да е с него, каквито и гадории да сътвори.
Менекше много добре манипулира севкърва си, искала да бъде жена като нея. Да, ама не. Такава дребна душица. Как може да си помисли, че детето като изгони баща си от стаята, той ще се втурне при нея? Ама толкова й е акълът. С този тормоз над детето ми идва малко вповече. Ще берем ядове с нея, докато Санджар не я усети що за гад е.
Много мила картинка бяха братята и сестрата на един креват сега и като деца.
Гедиз си играе с огъня, но да видим до къде ще го докара. Надявам се все пак да остане добър приятел и на Наре, и на Санджар. Засега обаче действа подмолно. Знае за раните и на двамата и сипва сол с шепи. Когато превърза пръстите на Наре й каза "Заедно дойдохме в родината с дъщеря ни, а Санджар отиде при Менекше". На Санджар непрекъснато му набива канчето, че е женен "Ние питаме ли те какво си правил цяла вечер?" и то пред Наре. Санджар му изля душата и болката си, а той веднага му заби ножа - "Тя също те е погребала. Изкопала е гроб". Опита се да приравни спането си пред вратата с това на Санджар, когато Мелек му каза "И татко спа пред вратата ми". Но единият е баща, а ти си само приятел. От репликата му "Трудно се наранявам", когато говореше със сестра си за "Наре на Санджар", оставам с впечатлението, че е имал мимолетни връзки, на които не е отдавал значение. Но сестра му много добре му каза "Това, което при теб е любов, при тях е легенда". Понякога прави и добрини за Наре - каза й за любовта на Санджар към нея, какво знае и не знае Санджар за годините на раздяла. Прав е, когато й каза "Нищо не си направила, не си се опитала да го накараш да ти повярва". Отговорът й "Любовта не е ли да вярваш без подозрения и въпроси?" за Санджар е било така до онази нощ. Хайде да го видим Гедиз дали ще бъде "висок, устойчив като планина, държащ на думата си. Такъв човек, с който можеш да пуснеш корени, да станеш дърво". Трябва да си сляп, за да не видиш с каква любов Наре разказва за Санджар. И накрая защо му трябваше на Гедиз пред всички да крещи, че Наре е била изнасилена?
Наре на два пъти хвана Гедиз в крачка - излъга, че Санджар знае, когато бяха в хотела за работата. Гедиз се ядоса, когато тя го попита за забогатяването и отклони темата.

Да, сега е наранена и май започна да вярва на неправилните хора. Изрича тежки думи, но се надявам, че ще го преодолее. Много добре поставя на място Менекше. Тя е силна и горда жена.
Санджар остана сам с брат си и сестра си. Единствената му радост е времето, прекарано с Мелек. Толкова е объркан от всичко, което му се случва, че неволно изпуснатата реплика в яда си за купуването на дъщеря си, за което "съжали като куче", го отдалечи и от Мелек. Ще се измъчи с болката и страха си, но мисля, че ще се справи. Само се притеснявам, че в мига, в който надживее всичко това и повярва на Наре, ще спази обещанието си сам да се убие.
Мелек е фантастично дете. Не знам до кога ще й издържи психиката от тормоза на Менекше и опитите на Халисе да злослови против майка й. Дано някой успее да я предразположи и да си разкаже за всичко това или пък да се изпусне по някакъв начин, както за малко не се случи пред Наре.
Случката с насилието ще я коментирам отделно.
Пак се олях, моля да ме извините.

.

Щом има консумация на връзката, истината излиза и излезе.