Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 868
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

Съкратен вариант, ама момчето работи.

# 556
  • Пловдив
Уж си пуснах поста след Араселия, а излезе преди нейния.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 18:33 от mariana51

# 557
Алексия ,Привет ! Направо ме заби с този въпрос към тези"които обвиняват Наре " ,чак се връщах да чета пак 😃 Никой тук не я обвинява, няма за какво просто - толкова удари от съдбата е понесла, че заслужава само щастие и ако ще го получи с Гедиз или някой друг, аз съм за с две ръце . Въпросът е, че Санджар е нейния човек , флуиди ,конусуиди, химия и физика, мистерия ,аз така мисля 😃
  А Иначе мога да ти се възхищавам и да ти завиждам ,ако се владееш и не си изпадала в състояние на афект да кажеш тежки думи на някой ,особено на близък човек е много срамно, конфузно и болезнено и може наистина да не ти прости или да ти го припомня при всяка сходна ситуация .

# 558
  • Пловдив

Когато съдбата греши, когато гневът стигне до гърлото,
не си спомняй ненужни думи - махни с ръка и прошепни: "Случва се!"
Животът ще оправи всичко - изчакай малко.
Предателството е чудесен урок. Но и Господ - имаше Юда!

Да видим какъв урок и каква поука ще си вземе Санджар.

# 559
  • Pleven, Bulgaria
Momicheta,imam nujda ot pomosht.Kak da namerq bukvite na kirilica?

# 560

Здравейте момичета в новата БГ мама!
Вече много трудно ще слагам любимите си сърчица - така, че да знаете, защо ще липсват.
И да роптаем против новия начин - трябва да се примирим.

Сега да не си помислите, че имам някакво ново пристрастие към манекена в сериала.
Не, чисто и просто пробвах как се качва снимка  която не е в компютъра, а е някъде от Фб или въобще  от нета.
Значи - клик върху снимката с десен бутон, после копирай/ "copy" адреса на снимката. Отваря се иконката чрез която се качват снимките от компа - има поле - сложи адрес . Цъквате на него и пускате с постави /"paste" . Давате "enter" от клавиатурата и снимката се показва - може да се редактира размера, после готово.
Така, че не е трудно.

Все пак да обърна внимание  и на манекена - много фешън, много официален...
На втората снимка нещо си конушват със Санджар - който също е фешън, ама не е официален...
Сега слагам и нова емотиконка - не,че ми харесват - ама опит.
Hug

# 561
Нуше, не виждам такава  опция като при старата версия - български, български фонетика и английски.
Пробвай от клавиатурата на компа.

Друго което разузнах - като отворите полето за отговор  и цъкнете в него с десен бутон излиза едно меню - най-отгоре има емоджи - по ясни и големи са, но са ми грозни като визия. Има още проверка на правопис и посока на писане. Ако това е от полза на някого.
Слагам тези емоджита да ги видим как изглеждат.
Емоджи- 😍😍😍
Другите които са в полето за писане Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Има малка разлика.

Momicheta,imam nujda ot pomosht.Kak da namerq bukvite na kirilica?

# 562
  • София
Алексия ,Привет ! Направо ме заби с този въпрос към тези"които обвиняват Наре " ,чак се връщах да чета пак 😃 Никой тук не я обвинява, няма за какво просто - толкова удари от съдбата е понесла, че заслужава само щастие и ако ще го получи с Гедиз или някой друг, аз съм за с две ръце . Въпросът е, че Санджар е нейния човек , флуиди ,конусуиди, химия и физика, мистерия ,аз така мисля 😃
  А Иначе мога да ти се възхищавам и да ти завиждам ,ако се владееш и не си изпадала в състояние на афект да кажеш тежки думи на някой ,особено на близък човек е много срамно, конфузно и болезнено и може наистина да не ти прости или да ти го припомня при всяка сходна ситуация .

Наистина особено внимавам, защото знам колко боли. Тежки думи не се забравят.
С няколко думи - не правя онова, което не бих искала да се прави на мен. Simple Smile
А сега се връщам на флуидите, обичта, привличането и каквото още се сетите в тази насока.
Може би грешно ме разбрахте, или аз грешно се изразих по-горе. Разбира се, че всяка жена и всеки мъж е най-добре да бъдат с хората, с които взаимно се обичат. Не казвам, че Наре непременно трябва да бъде с Гедиз. Дори по-точно мисля, че това едва ли ще се случи. Наре вижда в Гедиз единствения човек, който я разбра и който я подкрепи. Въпреки Санджар. И съм убедена, че не го направи защото е влюбен, а защото разбра колко е несправедлив в случая Санджар.
Не съм спирала да си разсъждавам за любовта на Санджар, която за мен продължава да е абсолютно непонятна. Тоест не приемам такъв израз на любов - да гониш, да отричаш, да се запъваш като магаре на мост, да не изслушваш. Отново разочарова тази която твърди, че безумно обича по същия начин. И ако преди не е знаел какво се е случило, вече знае. И с нищо не оправдавам продължаващото му грубо отношение. Той не само е груб, той демонстративно ѝ пречи. Не само ѝ пречи да продължи живота си, ами иска да ѝ отнеме и детето. Съсредоточен единствено върху себе си и фокусиран в собствената си болка, такъв се показва Санджар. Сякаш няма друг свят освен собственото му аз, сякаш никой друг не страда и не го боли. Или всъщност останалите и техните чувства са маловажни за него. Още от самото начало не спира да ме учудва и следното - Санджар не повярва на Наре, но веднага, с лекота, повярва на Акън. Приемам, че тогава е бил млад, реагирал е бурно. Ами сега? Минали са толкова години и отново същото отношение към Наре, отново отказва да повярва. Дори не се опитва да разбере. И защо отказва да разбере? Защото ще трябва да си признае, че не е бил прав. Това ли е Ефе, това ли е прозвището на смел и храбър човек, което носи? Да не може да се изправи пред истината? Сега сигурно според него пак Наре ще е виновна, че той отиде и си легна с Менекше. Която впрочем му е законна съпруга. Не, само му е по-лесно да прехвърли собствената си вина на друг.
За друго, което в момента ми мина през ума - Санджар каза на Наре, че не е поглеждал друга жена.
Как аджаба тогава разбра, че Наре не е "честна"? Как направи разликата? И защо не е спрял когато е разбрал, ами дори е направил Мелек?

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 20:48 от Alexia_

# 563
  • Пловдив

В този ред на коментарите ни, си задавам въпрос: Знае ли някой за опита за "убийство" на Наре, освен баща й, Акън и Мелек. (не става въпрос дали Акън не заслужава и с 5 ножа да го намушка) Тази тайна дали няма да е оръжие за двамата гнусари, един път баща й - не ме искаш, ама ще кажа на... и на Акън - не му пука вече за посланика, че ще я предаде на полицията.
Санджар и Гедиз също не знаят. Гедиз ако знаеше, сигурно щеше и това да пльосне пред всички. И ако се стигне до момента на заплахи, Наре какво би направила? Ще търси ли помощ  и от кого????

# 564
  • София
След като няма жалба в полицията, няма доказателства за "опит за убийство".
Ако все пак е запазен онзи видеозапис, тогава е запазена и причината това да се случи.
Тоест грозната истина кой кого всъщност е предал Wink

# 565
Никой не знае, но дали посланика пази записа?
Ако  предложат по някакъв начин  записа на Санджар срещу пари  - той би разбрал и истината. И как преди години Акън е излъгал.Може и да му стане ясно какво аджеба е станало в Черна гора и защо Наре му е представила Мелек.

Аз се чудя къде са  живяли Наре и посланика, когато са си идвали в Турция?
Да не се окаже големия Челеби - нашенче от село?
Без една пара в джоба - къде ще иде? При Наре -  нагъл е, може и да го направи.
Обаче отстраняването му дали няма да стане публично достояние чрез медиите.

Цитат
И ако се стигне до момента на заплахи, Наре какво би направила? Ще търси ли помощ  и от кого????

# 566
  • Пловдив
След като няма жалба в полицията, няма доказателства за "опит за убийство".
Ако все пак е запазен онзи видеозапис, тогава е запазена и причината това да се случи.
Тоест грозната истина кой кого всъщност е предал Wink

Нямам това предвид.
В Мугла новината ще се разнесе или Акън ще я заплашва за да бъде с него, така както обеща Санджар да получи и посланика с Наре и Мелек.  Акън може да има и "контакти" в полицията - с парите си. Акън е готов с коварните си планове и капани в които може да попадне Наре.
Е, въпросът още е , че не всичко казано навреме, после може отново да е късно.

# 567
Алексиа , преди 8 години Санджар е млад, неопитен, живеещ обикновен ,честен, прозрачен живот на село ,не се е срещал с подлост, лицемерие, лъжи и интриги .За човек, който не се занимава с такива неща е трудно да приеме и да прозре когато другите ги правят. Това, заедно с консервативното му възпитание на провинциалния живот ,в комбинация с избухливост, мнителност , свръхемоционалност ,шок ,липса на хладнокръвие, довеждат до това отхвърляне на Наре и глупостта да повярва на Акън. Предполагам, че през цялата им дългогодишна дистанционна връзка ,той все е бил в съмнение и раздиран от ревност, какво ли прави тя някъде далеч от него по света .И хоп ,изведнъж съмненията получават и доказателство. Без да оправдавам ти казвам как според мен функционира неговия мозък, а от там и действията му. Но в това няма зла умисъл и цел да и навреди ,това става абсолютно паралелно и неволно .
  На мен това, че Наре веднага след изнасилването идва при него ми се вижда направо нереално, ненормално, не виждам начин ,тя в пълно съзнание да го направи . Явно е била в шок ,и след скандала със Санджар изведнъж рухва и прави опита за самоубийство .
  Така ,значи се струпват ужасни неща в рамките на много кратък период от време и няма психика ,която да издържи .
  А сега той не че не и вярва ,точно обратното, защото знае ,че е истина , е в безсилен гняв на себе си ,чувства се в капан ,вижда ,че сам си е виновен ,изгубил е толкова време в измама ,вече е намесена и Менекше и тъпия дълг към нея (между другото той не е бил с нея, тя щеше да се държи много по-нахално и нахакано, тя е глупава и зла ,съответно си мисли, че нагона е главното при мъжете, така че щом е около нея Санджар все ще и скочи някой ден,затова е спокойна и си чака победата в жалкия си живот).Това и аз не го разбирам ,ама нямам и претенции да разбирам турския мъжки провинциален, може би селски манталитет.
  Та наш Санджар стана пишман и съжалява като куче,обаче и ината му е голям. Прост не мисля, че е ,Иначе как ще управлява холдинг. Но избухва и е грубиян ,когато го ядосат, това е факт. А Гедиз нарича клоун в смисъл, че той е шегаджия , гледа по+лежерно на нещата, с чувство за хумор ,нали се видя как представя Наре на оня дядо да я вземе на работа ,такъв му е подхода,дипломатичен . Докато Санджар е строг, сериозен, рязък ,Трас- прас право куме в очи. И така им е взел страха в Мугла 😃 и затова и в бизнеса са допълващи се и са успешни .

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 09:06 от araselia

# 568
    от самото начало не спира да ме учудва и следното - Санджар не повярва на Наре, но веднага, с лекота, повярва на Акън. Приемам, че тогава е бил млад, реагирал е бурно. Ами сега? Минали са толкова години и отново същото отношение към Наре, отново отказва да повярва. Дори не се опитва да разбере. И защо отказва да разбере? Защото ще трябва да си признае, че не е бил прав. Това ли е Ефе, това ли е прозвището на смел и храбър човек, което носи? Да не може да се изправи пред истината? Сега сигурно според него пак Наре ще е виновна, че той отиде и си легна с Менекше. Която впрочем му е законна съпруга. Не, само му е по-лесно да прехвърли собствената си вина на друг. [/list]

Мисля,че Санджар се страхува да и повярва, защото както каза ще трябва да се убие...Толкова отвратително се е отнесъл в миналото ,а и сега продължава войната с Наре,че вече трудно ще признае грешката си...
    Blush

# 569
    Честно казано не им завиждам на сценаристите ,доста трябва да се потрудят за да му "избелят ' образа на Санджир

Общи условия

Активация на акаунт