Бързи здравословни въпроси и отговори – 24

• 29 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
5 кг за теб не са малко. От това ти е гушата.
А защо ги качи? Да не спря цигарите? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
  • София
5 кг за теб не са малко. От това ти е гушата.
А защо ги качи? Да не спря цигарите? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам дали “любовта” има общо 😂
Но се успокоих за известно време .
Имам огромно желание за ядене.
От 48кг съм 52кг за около 2 месеца . Усещат се много
Не съм ги спряла още  цигарите , но тези дни го планувам 😃

Ще се заема с упражнение и режим на хранене.

# 542
Идва пролет, ще се оправиш. Simple Smile

# 543
Спешен отговор моля Sad

Какво е това? пъпка с косъм? С какво да я мажа.Ихтийол крем? Йодосепт?

не мажа с нищо.. вече 5 дена стои така има нещо твърдо подкожата

# 544
Ох, човек, ще ме убиеш с тези снимки. Grinning

Нищо ти няма, спокойно!

# 545
За мен не е ок да се качат 5 кила за месец. Според теб яла ли си повече от преди, за да се стигне до тези 5кг.+? Аз бих те посъветвала за среща с лекар.

# 546
  • София
5кг за 2 месеца.
Ям много повече , и се чувствам happy.
С какъв лекар да направя среща.
Забелязвам , че ми излизат пъпки, гушата и изменение в лицето ( може би заради кг)

# 547
Wind, ендокринолог Simple Smile като за начало, а най добре една консултация с личния ви лекар
 Това, че ядете повече и се чувствате happy не е много определящо

# 548
Целите ме бедра и сгъвките са в синини. Не съм се удряла. Някой са лилави на цвят. Може би слаби капиляри? От какво се повлияват? Рабатата ми е на крак и интензевна, краката са ми слабо място. Не бих казала, че болят, може би съм привикнала. Ако е нормално, не ми се ходи на доктор.

# 549
Здравеите, трябва ли да се бие инжекция тетанус при счупване на кост при раменния пояс? Майка ми си счупи коста, но тетанус не и биха.

# 550
Лина, капилярите са повърхностни и едва ли ще причинят големи синини. Може да става въпрос за по- големи кръвоносни съдове.

# 551
Не е нормално...направи си пкк...тромбоцитите сигурно са много ниски.

# 552
Здравейте! Мисля,че знам отговора,но да попитам за главоболието тип мигрена.До сега не съм страдала от много силна болка в главата и не съм запозната.По какво може да се различи мигрената от обикновеното главоболие?
От вчера вечерта имам много остра стрелкаща болка САМО от дясно , някъде зад окото и към тила.Не е непрекъсната , появява се при промяна позицията на главата понякога.За секунди е, но болката е все едно някой ми е забил пирон в главата.Не се повлиява от аналгин и нурофен.
По това,което прочетох в интернет ми се струва мигрена.Как смятате,дали е това,поне по описаните симптоми?
Само да кажа,че аз страдам от очна мигрена,появява ми се през някакви години,но е БЕЗ болка.Само светлинки и слепи петна.

# 553
Идеи за крем за по-бързо зарастване (след варицела)?

# 554
  • София
Vervam, според мен болката е невралгична, аз съм така на периоди и ме държи по няколко дни. Вземи си да пиеш известно време витамини В комплекс. Също имам очна мигрена, но за нея при пристъп взимам антиспазмолитик.

Общи условия

Активация на акаунт