Бързи здравословни въпроси и отговори – 24

• 29 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравеите, трябва ли да се бие инжекция тетанус при счупване на кост при раменния пояс? Майка ми си счупи коста, но тетанус не и биха.
Не трябва да се бие.

# 556
  • Близко съм
Препоръчаха ми в Пловдив, Св.Георги Болницата за рентген на ръката, знаете ли тези, които са от Пловдив, колко ще ми излезне, защото нямам направление, вече го изгърмях за неправлина снимка на ръката , става въпрос от дланта до пръстите, тъй като ми изтръпват пръситте.

# 557
Препоръчаха ми в Пловдив, Св.Георги Болницата за рентген на ръката, знаете ли тези, които са от Пловдив, колко ще ми излезне, защото нямам направление, вече го изгърмях за неправлина снимка на ръката , става въпрос от дланта до пръстите, тъй като ми изтръпват пръситте.

Тук има ценоразпис на ДКЦ Св. Георги, може и там да отидеш. Имат добри рентгенолози.
http://www.sv-georgi.com/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B8
Не виждам по-скъпа от 30 лв. снимка.
Но за този проблем не знам дали ръка трябва да снимаш.
И на мен ми изтръпват и ми казаха, че трябва шийни прешлени да снимам, там има притискане.
Това трябва невролог да прецени.

# 558
Спешен отговор моля Sad

Какво е това? пъпка с косъм? С какво да я мажа.Ихтийол крем? Йодосепт?

не мажа с нищо.. вече 5 дена стои така има нещо твърдо подкожата

На мен ми излизат подобни синкави петна, та дори и драскотини по краката , ръцете и около врата без да се удрям също, но като приемам лекарства или като съм на слънце. Май е автоимунен процес

# 559
  • София
Може да е враснал косъм.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 17:45 от miamim

# 560
  • Близко съм

Тук има ценоразпис на ДКЦ Св. Георги, може и там да отидеш. Имат добри рентгенолози.
http://www.sv-georgi.com/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B8
Не виждам по-скъпа от 30 лв. снимка.
Но за този проблем не знам дали ръка трябва да снимаш.
И на мен ми изтръпват и ми казаха, че трябва шийни прешлени да снимам, там има притискане.
Това трябва невролог да прецени.

Дева, благодаря ти за пореден път, ами невролог ме праща Мильотев, но ЛЛ ми изгуби листчето, което ми беше написал и по спомен каза, „е било ръката с пръстите от китката не знам и аз, освен и нея да снимам и прешлените. Няма как да му се обадя, защото бях при него преди 2 седмици едва ли ме помни.

# 561
Не знам къде се видя автоимунно заболяване заради някаква неизбила пъпка/косъм...недейте така, този потребител и Без това май е склонен към хипохондрия, само това му липсва...

# 562
Не знам къде се видя автоимунно заболяване заради някаква неизбила пъпка/косъм...недейте така, този потребител и Без това май е склонен към хипохондрия, само това му липсва...

Ами споделих си мнението, защото при мен май е от това

# 563
Вероятно е от ниски тромбоцити

# 564
  • при моите деца .....
Дъщеря ми е с грип.
Има Т над 39, давах Нурофен в 22.30, но след час повърна....
Дали да дам Хексалгин или Парацетамол???

# 565
За един час се е усвоило лекарството. Знам, че в отговора ми няма вече смисъл, но трябва да минат 4 часа.

# 566
Здравейте, търся си клиника (най - добре репродуктивна), в която да направя лапароскопия. Ще ми се част от операцията да се поеме от НЗОК, че иначе става 2,5-3хил. Confused

# 567
  • София
Лазер (физиотерапия) къде в Сф има и покрива ли се от касата

# 568
Поне в Пловдив се покрива. В нашето ДКЦ има.

# 569
Здравейте, търся си клиника (най - добре репродуктивна), в която да направя лапароскопия. Ще ми се част от операцията да се поеме от НЗОК, че иначе става 2,5-3хил. Confused
Болница "Вита", при д-р Николай Попов?

Има актуална тема за лапароскопиите - ето я - може да питаш и там. Peace

Общи условия

Активация на акаунт