Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 493
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 180
  • София
От Меркари мисля, че не съм пазарувала никога - влизам понякога, но или нищо не ми харесва, или нямам време и нерви да ровя из нещата, но имам приятелки, които си пазаруват често и са показвали хубави неща - маратонки, блузи, дънки. Има едни магазини Немски център (или нещо подобно) - концепцията им е същата, като на Меркари, но са доста по-добре подредени (поне тези, в които аз съм влизала) - от тях съм си купувала дрехи (не нещо феноменално, разбира се, но прилични неща за суми под 20 лева).

Според мен, Гергана много иска да е засукана бизнесдама, купуваща си сама Прада и Шанел - дори някак си снимката от Бъдни вечер ми заприлича като на продължение на тази линия... но нещата не се връзват някак си с мушамата на масата...

# 181
Много ми е смешно как не знае какво да каже  и си е написала на телефона да го чете, все едно произнася реч.
Рецитира като второкласник. Изобщо не ѝ тече мисълта, не се ли предполага, че тя го е писала този текст, как така не може да го повтори, за десет приказки и си губи мисълта до къде е стигнала и трябва да поглежда, мънка и изобщо това е човек който трябва да те "надъха". Може би бъркам, но за мен лайфкоуч, и хелткоуч за каквато се представя тя, трябва да са добри оратори, да са "омайни"за да те запалят за тяхната кауза, да бъдат вдъхновение.  А за мьекото говорене няма да споменавам, как пък не я оправи тази дикция.
"Станала независима"  и си преследвала мечтите, и тя като Пепа, но някой друг ѝ гледа децата. То така и баба знае, както се казва.

# 182
Някоя от вас попадала ли е на нещо, което наистина си струва? Ако да, да каже да се инфлуенснем, защото Гергана хич не може да ме убеди..
Аз също мислех, че е втора употреба, дрехите са парцал до парцала. В кварталния ми мол откриха Меркари, започнах да влизам отвреме навреме, дрехите са ужас, дори нямам желание да ги премеря. Откъм обувки обаче има разни попадения, особено класически модели стилето на Steve Madden, веднъж уцелих и страхотни балеринки Валентино, но не бяха моя размер. При чантите има предимно стари модели на Майкъл Корс и някоя друга заблудена Carvella или Aldo, друго интересно не съм засичала.
Гергана не мисля че прави добра реклама на работата си, макар понякога да има попадения в стила на обличане, цялата е толкова отблъскваща вътрешно, че никога не бих си променила мнението за нея в положителна посока, ако ще и да стане топ модна икона в страната. Още доста здраво има да го рекламира, докато хората спрат да асоциират Меркари с битак.

# 183
Меркари си прилича на магазин за втора употреба-ако наистина продавачките пазят по-хубавите дрехи за познати, то много жалко...

# 184
Тя да не работи в Меркари? Трябва да й плащат, за да не ги рекламира в такъв случай, тя направо отблъсква хората.

# 185
Тя да не работи в Меркари? Трябва да й плащат, за да не ги рекламира в такъв случай, тя направо отблъсква хората.
Точно там работи, в офиса им. Преди време коментирахме, че беше пуснала стори, в което обясняваше как при зареждане си избират първи какво да си вземат, а останалото карат по магазините, за което не я виня, аз също бих го правила предполагам, но при положение, че масово хората смятат Меркари за битпазар си беше голяма антиреклама това признание.

# 186
Оле вярно, че беше сгафила така с някакво стори, в което каза, че целият персонал са се заровили в "новата" стока, за да си избират преди да я разнесат по магазините. Това е почти толкова непрофесионално, колкото хонорарите на Константина. Влез, вземи си, ама не е за хвалба, че първо минават през тях нещата. Аз също бих се изкушила, но си има някаква граница, ако искаш лоялни клиенти. В крайна сметка инцидентно ако нещо много ти хареса, вземи го, но в другите случаи - отиваш в магазина след работа като всички останали и си избираш. Явно заради това тя понякога показва 1-2 свестни неща, а обикновения потребител търси часове и се чувства като на битака, защото нищо от ХАЙ модата в добро състояние не е стигнало до обектите им. Страхотна маркетингова стратегия на повишената в длъжност...

# 187
Ако е наистина е казала такова нещо, аз бих я уволнила. Ама няма как да знам, понеже съм блокирана от доста време по някаква неясна причина. Май защото следвам нашия профил.
Аз не съм ги виждала тези магазини, но от прочетено не са за мен. Мразя да ровя и да търся находки. Ако ми трябва нещо, си го търся целево и купувам, ама ей така за спорта да ровя просто не мога.

# 188
Еми то затова не се подценяват професионалистите в сферата на комуникациите и социалните мрежи. Работата не е просто да качваш сладки снимки и да пишеш неграмотни постове. Отговорността е голяма и такива гафове могат да костват работата ти, както и репутацията на човека/фирмата, за която работиш.

Едит: Welt, каза, че са я повишили преди 3 месеца Grinning

# 189
И аз мисля, че такова нещо заслужава уволнение.
Който не е влизал в Меркари, не е изгубил нищо. Аз съм влизала 3-4 пъти - главно в магазина им на Раковска, веднъж на Алабин, - и нищо хубаво на мога да кажа за стоката. Иначе служителките бяха любезни, това е единствения плюс.

пс - за да я повишат след такова изказване, явно не я държат на работа заради професионализъм, компетентност и лоялност.

# 190
И аз съм на същото мнение за Меркари, визията просто те отблъсква да влезеш вътре, с толкова малко усилия могат да направят магазините много по-добре изглеждащи.
Иначе това стори е било много тъпо, все едно те си вземат качествените неща, а за плебеите остават огризките. Поне като го правиш, не се хвали, но явно великата PR-ка не се досеща дори каква глупост е сътворила. Същото е с голяма част от гивалеите - Ох, това не е хубаво и отива за гивалеи Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не говорим пък за представянето на дрехи - или показват снимки от сайта директно, или са толкова намачкани, че не добиваш никаква представа. И после се сърдят, че не приемаш работата им насериозно, дали и  стока за показване, а я мързи една ютия да удари.Disappointed Първо място държи Валери отново - бюти влогър от три години, който се качва на столче и за нас остава да си представим от кръста надолу как са нещата Joy

П.п. Съжалявам, че не се сетих по-рано, трябваше в анкетата да включим и най-нелепа ситуация - Валери и пластмасовата торта (още не мога да го повярвам), на Коцето косматите крилца, на Сладкиша прозиращите гащури или на Пепе двойните (минимум) дубли.

# 191
Честита Нова Година на всички! Да сте здрави, красиви, смели и обичани!💖

Чета ви, но и аз да се запиша официално. Свикнала съм да обикалям по ВУ, тъй че не ме потрисат толкова магазините на Меркари и тях ги преглеждам като ми се занимава, даже сега покрай намаленията в моловете е по-голям ужас. Там най на оферта са дънки, защото зареждат марки като Lee, Wrangler и Levis, които аз лично намирам че марка=качество. В hm за същите 60-70 са боклуци, докато в Меркари може да са по-стари модели и да трябва ровене, но са здрави. Даже не бих ги сложила и толкова демоде, тъй като в момента точно 90тарксият винтидж е модерен. Също спортни стоки могат да се хванат някакви стари лимитирани колекции на Nike и Adidas, които не са ултра модерните екипчета, но на мен ми вършат същата работа като качество. Обувки също лесно се подбират, защото всичко е огранизирано по номера. Моята секция с плавници 41 номер пък е най-симпатична - обикновено са 10 чифта ужасии и никакво време не губя да ги преглеждам. 😁Затова пък един път на високосна си намирам съкровища за смешни пари - имам един чифт високи кожени ботуши за 40лв, от около 500 намалени на някаква марка беше, ама забравих коя и велурени стилетота (как се казва?) за 25 лв, от около 200. Не е най-приятната обстановка за пазаруване, ама за тия цени толкова, поне в повечето случаи е и тихо и празно.

# 192
И аз помня, че беше казала,че някаква приятелка й била запазила някакъв пуловер май беше. Иначе поне работи някъде с работно време, че съвсем вече щеше да ми дойде в повече скъпите й покупки и това,че едно видео със съдържание отдавна не е снимала.

# 193
Гледах новото видео на Йоанна Петрова. Харесвам я, но това оправдание относно Влогмас ми идва толкова "сухо". Разбирам, че когато има празници е нормално да искаш да прекараш с роднини, но когато се заемаш си наясно, че трябва да снимаш в тези дни. Заминала е за Варна, грабнал я животът там и изцяло е изгубила фокус над нещото, с което се е заела. И това, че не иска да ни предлага "нещо като пълнеж", сама каза, че е имало такива влогове и в предните дни. Simple Smile Същото стана и с Милена, когато се прибра в България. Разбирам ги, донякъде. Когато обаче се заемаш да правиш нещо и знаеш концепцията му или го правиш или не. Simple Smile ✌️✌️

# 194
Абсолютно съгласна съм за това за Йоана Петрова. Дори не знам какво да добавя, аз вече бях споменала и за измислените от нея предизвикателства, за които и минала година казваше и вс влог ги отменяше, тази година съвсем несериозно отношение дори към целия Влогмас

Общи условия

Активация на акаунт