Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 498
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 165
Деса си вдигнала нивото...
Сложила е сако над сутиена. 😀
Клип как да вдигаме нива.

https://youtu.be/2euR4OG-uP8

Това не е сутиен, а тоалетче от минималистичния й гардероб.

Това е реалното бельо, което нарича "тоалетче" и с което ходи по сватби дори  -

Скрит текст:

# 166
  • Някъде там
Йогурина нарочно написах сутиен.😉
Знаем и ги "тоалетчетата".
Тя на това му казва "топче".
Много ми е смешно как не знае какво да каже  и си е написала на телефона да го чете, все едно произнася реч.

# 167
  • Пловдив
На Деси ТопчИто е неповторимо.

Идвам от видеото на Тони за паник атаките. Много ми хареса.

# 168
Някой може ли да прати Инстаграма на новата на Ф2

# 169
Някой може ли да прати Инстаграма на новата на Ф2

https://instagram.com/eva_marquez?igshid=fvpaz3rss3t7

# 170
https://youtu.be/OjMPJVmXxV8

Видеото на Контра от снощи за cancel culture и нейните лични преживявания в тази връзка.

# 171
Абсолютно съм съгласна със Sunflower за Гергана,но пак ще кажа,че е въпрос на приоритети,и като изтъркана плоча ще наблегна,че е пожелателно да си оправи зъбите.

# 172
Фактът, че мислех, че Меркари е магазин втора употреба, доказва колко са й прекрасни "находките" за хиляди левове.

Между другото, аз реших да посетя новоотворения магазин "Меркари" в един от моловете в Бургас. Казах си, че може и да има находки, все пак се води нещо като аутлет на известни марки. Мога да ви кажа, че след петата минута вече бях излязла от магазина. Наистина прилича на втора употреба, имаше дрехи по земята, хората ги настъпват. Пълно е със закачалки с хиляди дрехи, направо можеш да се загубиш. Беше доста разхвърлено и не изглеждаше добре. Може би с доста търсене се откриват "находки", но не съм очарована изобщо.

# 173
За пръв път я гледам тази особа, Деси Пеева и мисля, за последен. 😂
Направо настръхнах като я видях. Какво е това недоразумение...

# 174
В издирване на коледени подаръци, влезнах в един от магазините на Меркари (мисля, че е този, който Гергана посещава най-често). Имаше някакви приятелки на продавачките и си тръгнаха с торба с "находки". Това, което аз разгледах, си беше боклук до боклук. Така че находките като в доброто старо соц. време си ги пазят за свои хора.

# 175
Гергана с тези простотии изглежда още по-жалка от по принцип. Хареса ми мнението с кореспондирането на начина на живот. Това нве го разбират. Много по-добро впечатление правят дрехи и обстановка от средна класа, но подбрани с мисленв, отколкото някви подеяния на бомбастични суми, които ще плаща на кредит. Смешла.
Деси Пеева да се забрани.
В Меркари съм влизала три пъти. Магазините на Илиенци са по-приветливи и с по-добре изглвждащи стоки.

# 176
Аз не съм влизала, в интерес на истината, но от това, което е показвала, не прави добра реклама. Изглеждат като вехти бракувани дефектни бройки от супер стари колекции. Надниквала съм през витрините на един от обектите и си прилича точно на магазин за конфискувани стоки или такива втора употреба на килограм. Аз затова и винаги съм го подминавала досега. В един влог Милена показа няколко неща и не изглеждаха представително никак. Може тук-там да има нещо прилично, но от видяното си правя извод, че това основно е магазин за хора, които не могат да си позволят маркови дрехи, но много държат да имат нещо с етикет/надпис.
Някоя от вас попадала ли е на нещо, което наистина си струва? Ако да, да каже да се инфлуенснем, защото Гергана хич не може да ме убеди..

# 177
Според мен на такова място можеш да изровиш неща, но с огромно търпение и постоянство (които аз в момента нямам). Не съм ги посещавала, витрините и това, което се вижда през тях ме отблъскват. Магазини ВУ има по-подредени и приветливи.

# 178
В Меркари аз самата съм намирала доста неща,но става с много ровене. Иначе да,понеже имах позната която работеше там,продавачките си имат схема. Идва им камионът със стоката,те първи виждат какво има,отделят най-хубавото и го продават после на свой хора с много ниска надценка,или просто си ги взимат за тях.  Което е доста тъпо и малко против политиката на магазина,но не мога да го докажа.
За Пепе изглежда щастлива,дано не е прибързала. За мен е по-адекватно след раздяла да останеш сам и да помислиш над ситуацията,а не още да тъгуваш за стария и вече хоп с нов и накрая на децата,всяка година им се представя "нов" татко. Не ги разбирам тези жени. Първо трябва да се научиш да си самодостатъчен и след това да търсиш компания,иначе връзките се провалят,ти страдаш,децата страдат и се получава един омагьосан кръг. Преди години бях бавачка за известно време на едно дете и виждах реакциите му от поведението на майка му,която беше същата като Пепе и водеше мъж след мъж. Дано им се получат нещата и децата а не го изпитват.

# 179
Меркари си е клошарник. Затрупани с вехта стока магазини, някакви странни цени...

Общи условия

Активация на акаунт