Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 970
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 705
Аз си мисля,че въпреки нацупеното и капризно поведение на Гани, защото тя ако се държаха така в нейния дом и към нейните ястия щеше да полудее, но се дразним повече на Пепе, защото Пепе не се е представяла за такава, каквато я видяхме днес. А Гани си я знаем от много реалитита, че си е такава. Тя не показва нещо ново.

# 3 706
Пепа показа много грозна страна на характера си. Ако преди гадаехме по картинки и озъбени сторита, сега нещата се видяха без розов фиртър, а именно какво злобно, пресметливо, лицемерно, невъзпитано, нискоинтелигентно човече е.

П. П. Пепке, ако държиш да имаш още известно време инфлуенсърска "кариера", избягвай тв участия. Не ти правят добра услуга. Лъсва ти грозната душица.

# 3 707
Малко оффтопик - постът с Тортагейт в Инстаграма ни счупи рекордите до момента за брой лайкове.

@Maggi, мисля, че е време да предложите на отрудените мусакаджийки няколко колаборациийки. Stuck Out Tongue Closed Eyes
За мен Ленор, моля!

# 3 708
  • Варна
Именно и аз това казвам. Това са неща, които и да виждаш не коментираш, както не коментираш телосложение, пъпки примерно и т.н. Поне аз така съм учена. Грубо е и се получава, че наистина като нямаш какво да кажеш и гледаш да си в тон с другите ставаш хем безличен, хем нетактичен и груб.

Има неща, на които са те учили, а не правиш. Има и такива, които ти идват от вътре...

# 3 709
Малко оффтопик - постът с Тортагейт в Инстаграма ни счупи рекордите до момента за брой лайкове.

@Maggi, мисля, че е време да предложите на отрудените мусакаджийки няколко колаборациийки. Stuck Out Tongue Closed Eyes
За мен Ленор, моля!

Подаръци ще има, за всички от сърце....

Ама освен да искате, трябва да представите и концепция за рекламната cи снимка или видео. Колкото по-абсурдна, толкова по-добре.

Ти, Велт, понеже скоро ще ставаш булка и подозирам, че ще направиш пътешествие на някоя екзотична дестинация - може да вземеш бутилката Ленор и с нея да се качиш до статутята в Рио. Capisce?

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 23:33 от Yogurina

# 3 710
Само ако вземе синия панер за пране от Икеа, иначе цък 😂

# 3 711
Тези коментари показват истината. Ние Пепка си я познаваме от каквото тя ни е показала, а сега се сгромоляса с гръм и трясък. Нищо чудно, че не рекламира участието си.
Почвам да разбирам защо му е писнало на Фицата.

# 3 712
Скрит текст:

Въй, въй, такива коментари в мамата не съм чела 😀

Мале, тия ми отнеха едната малка радост да съм змия, сега се чувствам гущер, че дори май и
игуана станах в сравнение с тях.

Трябва да се намерят тия и да ходим на уроци по змиорско майсторство при тях.

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 23:32 от Yogurina

# 3 713
Пепе не ми хареса тази вечер. Много нахакана взе да го дава. Не ми хареса как кълвеше малък Тошко. По принцип всички алкохолици са ми противни и сигурно на никой не му е приятно да стои с такъв на маса, но ми дожаля за него като почнаха с другарския съд. Доста попрекалиха. Също не очаквах, че Пепе точно ще даде 9т. само защото не обичала някое от ястията, много тъпо беше това. Относно визията й - ужасен грим, а червеното определено не е нейния цвят, или пък съм свикнала все с розово да я гледам Grinning Ще видим как ще се представи утре. Най-интересно ми е дали ще вмъкне някоя реклама и дали ще покаже децата - а може и изненадата да е свързана с тях.

# 3 714
За да не се изфука поне две седмици преди предаването, значи нещо е било супер зле.
Може в последствие да са резнали някои кадри, но Антоанета очевадно не се гордее с Черешата. С нейното си участие.
Нещо видях сълзи в анонса.
Та, явно е разбрала, че от тубата няма да излезе.

# 3 715
Подаръци ще има, за всички от сърце....

Ама освен да искате, трябва да представите и концепция за рекламната cи снимка или видео. Колкото по-абсурдна, толкова по-добре.

Ти, Велт, понеже скоро ще ставаш булка, например, и подозирам, че ще направиш пътешествие на някоя екзотична дестинация - може да вземеш бутилката Ленор и с нея да се качиш до статутята в Рио. Capisce?
Аз мислех направо в булчинска рокля да направя шпагат между сушилнята и пералнята за ефект, ама и твоята идея не е лоша.

Кактусче, ето това е проблем.
1. Аз имам само някакъв просташки панер за пране от Лидл, който не е инстаграмъбъл.
2. На теория бих могла да си купя един инстаграмъбъл леген от ИКЕА, но така ще наруша основно инфлуенсърско правило, а именно да правя възможно най-малко вложения.

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 23:36 от Welt

# 3 716
И на мен Пепе не ми харесва с червено червило, май и друг път съм споделяла. Разбирам я, и на мен никак не ми отива, приличам на съдържателка на публичен дом с него 😥

# 3 717
Малее, в страницата на "Черешката" наистина е бруталия.

Не искам да съм на мястото на Пепе утре, тогава ще е още по-брутално, предполагам.

# 3 718
Welt, тагни Икеа в пост с тънък намек да те спонсорират един леген.
Ако те са стиснати и се ослушват, пиши на нас - ние ще почнем да ги тагваме в коментари и ще ги побъркаме!!! 🤪😂😅

Ахахахах Грети разбира от молове 😄😃😂🤣

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 23:47 от Вαнилия*

# 3 719
Във фейса я разцепват Пепина. Утре ще е мазало там. Хахаха мъжът да гледа детето, аз ще съм на цирк 😂🤫

Общи условия

Активация на акаунт