Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 553
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 390
Как фалшив рак бе?!?! Измислила си е такова нещо?!! Това вече е патология...

Да, ето за пропусналите /копирам от стар пост/:

Скрит текст:
Лятото на 2018 година Гергана A.k.a – “geryslife’ пуска видео в Ютуб с гръмкото заглавие “Откриха ми тумор”, в който хлипайки обяснява как 7 месеца преди това са й открили бучка в гърдата, която била вляво до сърцето и как трябвало да живее с това. (Не се хабете да го търсите, клипът отдавна е изтрит от авторката след последвалите събития…Какви са те, прочетете докрая). Може би никой не би забелязал това видео, ако Гергана не решава да пусне пост в Инстаграм през зимата на миналата година, в който приканва да се закупува от мърча й, като парите от продажбите ще бъдат вложени във фондация за жени борещи се с рака на гърдата и уточнява, че самата тя се борела с този проблем от година и познавала тази диагноза доста добре.

Похвално, че е решила да прави благотворителност, НО ето тук идва малката подробност – Гергана НЕ Е ИМАЛА никога рак, а фиброаденом!

Доста жени коментират този факт под поста й, колко цинично е това, каква подигравка е с жените с реална диагноза, а постовете им са изтрити и те самите блокирани. Показателно, нали?

# 391
В повечето случаи брандовете си посочват желан брой последователи или пък конкретни инфлуенсъри, така че нашата анкета от 400 души няма кой да я отрази, след като последователите им са десетки или стотици хиляди.

Ти нали не си мислиш,че проучват всичките 110К абоната на Пепе например? Взема се една извадка и на база тях правят графики и проучвания.Винаги е така.
Сега,не знам в България доколко го правят,но за Щатите съм сигурна,че стоят солидни екипи,които се занимават само с това - проучвания от типа на това,което направи Welt.

# 392
Как фалшив рак бе?!?! Измислила си е такова нещо?!! Това вече е патология...

Да, ето за пропусналите /копирам от стар пост/:

Скрит текст:
Лятото на 2018 година Гергана A.k.a – “geryslife’ пуска видео в Ютуб с гръмкото заглавие “Откриха ми тумор”, в който хлипайки обяснява как 7 месеца преди това са й открили бучка в гърдата, която била вляво до сърцето и как трябвало да живее с това. (Не се хабете да го търсите, клипът отдавна е изтрит от авторката след последвалите събития…Какви са те, прочетете докрая). Може би никой не би забелязал това видео, ако Гергана не решава да пусне пост в Инстаграм през зимата на миналата година, в който приканва да се закупува от мърча й, като парите от продажбите ще бъдат вложени във фондация за жени борещи се с рака на гърдата и уточнява, че самата тя се борела с този проблем от година и познавала тази диагноза доста добре.

Похвално, че е решила да прави благотворителност, НО ето тук идва малката подробност – Гергана НЕ Е ИМАЛА никога рак, а фиброаденом!

Доста жени коментират този факт под поста й, колко цинично е това, каква подигравка е с жените с реална диагноза, а постовете им са изтрити и те самите блокирани. Показателно, нали?

Рядко оставам без думи.... Отвратена съм🤢
Да се спекулира с това е... дъно.

# 393
За да ви създам малко напрежение и да разбудя сетивата и детективските ви умения, пък и да внеса разнообразие от познатите физиономии, ще ви задам нещо като гатанка 😁 Какво липсва на семейната снимка на Благо Джийзъса?

# 394
Третото му дете и двете му бивши?

# 395
Липсва четвъртото му дете, това от рускинята.
Да не би да не му го дава?

# 396
Толкова са гнусни като вземат да си целуват по устата децата.

# 397
Елай му е трето дете. Четвъртото е от Златка, петото ще видим...

# 398
Липсва четвъртото му дете, това от рускинята.
Да не би да не му го дава?

Ъъъъ, това ли имаш предвид 🤦😁

Май се явява като бик-оплодител, наш Джийзъс. Но ми харесва иронията за 5то дете, аз (не, че съ  подстрекател), все пак смятам, че любовната сага на тези гълъбчета няма да е "докато смъртта ни раздели".🤦🤦

# 399
Според мен рускинята не му го дава.. Бях чела, че пуска видеа как малкия казва"татко" на новия й. А той ми е грозен, не знам тази жена толкова пари и никакъв вкус за мъже.

# 400
Да ви развеселя малко

Скрит текст:

Скрит текст:

# 401
Привет и Честита нова година!
Нека бъде здрава и весела. Simple Smile
Искам да споделя с вас тази персона - Йелена Александров ( https://www.instagram.com/___jelena__jelena___/?hl=bg ).
Днес попаднах на нейно интервю при Гала и я потърсих из нета. https://dariknews.bg/novini/liubopitno/zakryglena-i-seksi-plus-s … rov-video-2195773
Силно впечатление ми направи коментара за българките и сръбкините. Вие попадали ли сте на сръбски инфлуенсъри, които си заслужават ?

# 402
Коцана си изтри "оригиналната" творба. Форумът е сила! Smile

# 403
Аз понеже не съм много в течение с инста профила на темата /само това, което постнете тук/.. може ли да кажете кои инфлуенЦърки са го блокирали? 😁

Кой е инста профила на темата?

# 404
Не го ли виждате на първа страница?? Достатъчно голям шрифт е използван.

Общи условия

Активация на акаунт