Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 564
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 405
Не съм го видяла. Благодаря 😉

# 406
Офф гледах на Вал видеото за любимци и разочарования.. нещо я гони на Галя логореята.. дай й само за Сефора и гримчета да говори. Всичко при нея е опаковка, корица, външност.. Sad Да залага на красотата, че с мисленето си трудно ще й е .. Щяла да се омъжи за някакво гримчеее... толкова се разчувствах. Добре са й написали в коментарите, че уж хвали Ейвън, пък не ги използва. Аа Вал и бюджетни марки??? Моля Въ.. кралицата на екскурзиите няма да сложи на личицето си червило , което е под 60 лв.
🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀

# 407
Коцана си изтри "оригиналната" творба. Форумът е сила! Smile

Може някой да я е купил. 🙂

# 408
Коцана си изтри "оригиналната" творба. Форумът е сила! Smile

Може някой да я е купил. 🙂

Има някаква мнимална вероятност да е така, въпреки че гледам, че повечето й неща висят там от половин-една година.

Според мен е имало общуване с американката. Stuck Out Tongue Closed Eyes Коцана може и да не зачита авторското право, но онази си беше посочила, че всички права са запазени и че не толерира пресъздаването на произведенията под никаква форма. Язък за часовете прерисуване на Коцана и за пропуснатите ползи...

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 02:32 от Yogurina

# 409
Общото е свързано с коментара, че е на 25г. А това за клонингите беше във връзка с това, че по-често е момичетата да изглеждат еднакво, тя поне е различна. Simple Smile

За мен този тип снимки са инфантилни. Говорех за снимките й конкретно. Барби с панделка и кънки, рокля на принцеса и тн. Почти толкова смешно ми е колкото екипчето на Мики Маус на Валери. Пак отбелязвам, че коментирам само снимките й. Не й следя канала вече и не мога да изкажа мнение за поведението й. Преди ми допадаше, но вече не намирам нищо за себе си в него.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 22:07 от Не се сърди, човече

# 410
Скрит текст:
Защо пък Пепе трябва да показва новото си гадже?
Всички я осъждаха, че е прекалено открита, а сега пък пазела тайни? Ами то щастието обича тишината. Изкарвате я тъжна и самотна, а всъщност може да е открила голямата любов и да се наслаждава максимално на моментите с него.

Скрит текст:
E,защо пък да е избързала Пепето?Вие какво очаквате наистина..да реве от сутрин до вечер,да се самосъжалява,да се изгуби в депресията,докато парцаланчо бълва сторита колко е щастлив с новата жена?

Пепе и Ф3 много късно официализираха връзката им.Ако речем,че от юни/юли са заедно,едва в края на декември пуснаха обща снимка и така се обявиха за двойка.Без излишни сърчица,лиготии и 1000 сторита колко се обичат.Направиха го по деликатен и хубав начин.
Според мен са си дали време,за да преценят имат или нямат бъдеще и след 6 месеца "тестване",вече са открити.

Елица,доколкото разбрах,са й махали полип или нещо от рода и то преди няколко месеца.Тоест съвсем дребна процедура.Не го използвайте това ако искате да оправдаете липса на бебе там.Ако то липсва,причините са други.За себе си мисля,че Майкъл въобще не му е в главата и човека иска да фокусира над бизнеса си и партитата с аверчетата.Елица е тази,която изглежда отчаяна за сватба и бебе.Мяу.

Скрит текст:
Аз наистина не разбирам каква е тая нечовешка драма , че Пепе е била С децата и С компания в къщата на родителите ѝ. Нали не разбирам какво се очаква от нея. Защо трябва да стои в тях , да се вайка и да посреща Нова година сама с децата? Значи оня клошар може да си вее .... С латината., а Пепе да стои в тях и да се самобичува , че на някакъв му писнало да е баща и съпруг и дай целия свят да се срине сега.

Скрит текст:
ЧНГ! Ссссс

Не мисля, че Пепе е крила Ф3 в Египет. Тя отиде там да рекламира хотел/туристическа агенция. Ако беше качила и едно стори с него, 99% хората нямаше да ги вълнува дали е била в Египет или на Азорските острови.

И защо да е неуважително, че не го показва? Бащата на децата и е постоянно критикуван, че показва новата, а Пепе, че не се фука с новият. А и доколкото си спомням, беше широко коментирано, че Ф2 не е издържал на постоянното позиране пред камерата и не му е било приятно. Сега нещата изглеждат по друг начин, но Пепка пак е крива.

Пепка и мен ме дразнеше с розовият балон. Мъж, деца, върна се в БГ и всичко и беше наготово. И според нея всичко, се дължеше на нейните усилия и желание. Да ама не. Докато беше с Ф2 всички се съобразяваха с нея, а сега е точно обратното, защото каквото и да си говорим, изтегли късата клечка. С тези две малки деца, без мъж и без постонни доходи. И мисля, че и тя го осъзнава. По-обрана е напоследък.

ЧНГ на патерици! Тези дни все не мога да ви дочета... Таа тези мнения най-добре описват какво мисля за Пепе.  Хората я упрекваха когато се криеха с Филяка, а сега че не го правят пак същото!? Flushed Преди с Ф2 не я харесвах и я избягвах точно заради розовия филтър върху живота. Последните няколко месеца ми се струва по-нормална. Облича се доста по-женствено и дано повече не сложи от онези дебели ластици. Харесвам и косата й така на етажи. С Филяка когато ги засякоха последно добре си изглеждаха. Не знам как се очаква да се обличат млади хора. Хареса ми и снимката, с която обявиха, че са заедно. Май тук се забрави как Ф2 качи снимка с полуголата латина, която се гримира.... голямо възмущение падна тогава. Същата работа и с Нова година. Явно се чувства комфортно с тези хора, за да се съберат. Иначе не разбирам как забравяш един човек с друг, но така правят много хора. Не е единичен случай. Млада е, може да се усетили тръпка с Филяка и както се знае Пепе е импулсивна. Така както има хора, които се женят след 10г. връзка, така има и след половин-една година заедно. Няма изпитана рецепта, че да знаеш със сигурност, че няма да се разведеш. Филяка го харесвам в неговите клипове, но на снимки - ноуп. Ходят си, пък и ми направи впечатление, че нещата са се поуталожили между тях преди да се бумнат в инстаграма. Та те така, да, като си пусна видеата й не научавам нещо ново, но ми е приятна за слушане. А и децата й са големи сладури. Grinning 

Welt, благодаря за труда относно анкетата! Много ми хареса как си я представила. Като цяло така ги бях наредила. Grinning Grinning

# 411
Относно Ф2, преди време, като се рових из Латино снимките, забелязах, че той е започнал да и харесва снимки още от февруари... Дали го е направил наведнъж или не, можем само да гадаем, но факт е, че имаше снимки и от по-рано, които обаче не бяха лайкнати 🙊🙈

# 412
На мен ми направи впечатление, че Филяка си е изтрил стари снимки в ИГ, преди имаше доста повече.

Yogurina, това за картината на Коцка беше майтап, не вярвам някой да я купи.

# 413
Относно Ф2, преди време, като се рових из Латино снимките, забелязах, че той е започнал да и харесва снимки още от февруари... Дали го е направил наведнъж или не, можем само да гадаем, но факт е, че имаше снимки и от по-рано, които обаче не бяха лайкнати 🙊🙈
Но и тя има малко снимки.

# 414
Извинете ме за невежеството, но Мартин на ВалериЕ с какво се занимава?

# 415
Има ли значение кога се е случило.
Според Мен Датският си е бил камшика първи.
Развод не се случва за един ден.
Антоанета си е била наясно с въпросното преструктуриране много отдавна, съответно си е позволила да се кълчи с Филип 3. Не се е чувствала длъжна пред себе си да пази приличие. Това, че е тъпа и си е мислила, че и тези, които я гледат не може да съберат 2 и 2 е друг въпрос.

# 416
Извинете ме за невежеството, но Мартин на ВалериЕ с какво се занимава?

Работи в тур агенция.

Но ВалериЕ си събира парички от закуските за тези пътувания, да не си помислиш нещо друго... 🙃

# 417
Браво на Велт за труда, направила си го забавно и бързо, дано с такава лекота си напишеш и дисертацията! Познах се в единия коментар обобщаващ,  ама то си е така всичко,  интересна работа се е получила, пр им могат да погледнат тук  Simple Smile
Най -нелепи ми се открояват за 2019 година Константина ,Козунака, а най- алчни Зорница, Полина, Пепе, най-изоставащи като качество в общ смисъл Галя и Валъри. Остават с интересно съдържание, защото са готини хора, Адри, Стефи и Деситолкс. Другите недоразумения като Гергана, Деситу, разни други моми, изобщо не ги гледам повече от няколко минути, те са си за посмешище, но не го знаят милите.
Желая на всички тях да не са толкова злобни към бг мамите, щото на тях разчитат основно Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 02:37 от passionbiojuniper

# 418
Здравейте момичета!

За много години! Пожелавам ви да бъдете здрави и щастливи!

Не бях влизала известно време, затова направо се включвам от новата тема и се извинявам ако е станало въпрос за нещо, на което не съм отговорила от предната.

Благодаря ви за обратната връзка и мнението. Честно казано, когато реших да не довърша влогмас, не очаквах, че изобщо на някого ще му направи такова впечатление, тъй като беше непосредствено преди Коледа и не вярвах, че толкова ще се гледат последните видеа. Затова и обяснението ми беше по-скоро насочено към всички дечица, които ми писаха дали всичко е наред. Предполагам, че проблема е в мен, тъй като не вземам цялата ситуация с YouTube на сериозно (тук не говоря за самите видеа индивидуално, а за самото качване като време и дни). Може би, защото е свободна платформа и никога не съм гледала на човек, който наруши “обещание” за качване, като нещо неприемливо. Сега разбирам, че явно само в “моя телевизор” го има това виждане.
Въпреки това, не бих определила целия ми влогмас като “провален”, поради липсата на 3 видеа преди Бъдни вечер. И да, сама го казах - имаше 2-3 видеа, които бяха без конкретна насоченост през цялото време (поне за мен бяха 2-3, вие може би сте видяли повече), но като цяло смятам, че в тези 21 видеа успях да предам нещо, да осигуря подаръци, всеки на стойност между 80 и 150лв, да дам идеи и дори сама да науча много неща. Бях планирала всеки един ден, без изключение и да, случиха се няколко сериозни неща, които все пак доведоха до възпрепядсване изпълнението на някои от дните. Някои бяха много хубави и променящи изцяло близкото ми бъдеще, други съвсем не толкова, за които не ми се говори. Не се оправдавам. Нито веднъж не съм казала, че ми е трудно и че не успявам да се справя. Снимала съм и в 3 сутринта, за да си изпълня деня. И наистина ми беше приятно. Просто ми се разминаваха представите за сериозността, с която явно се е гледало на това. Не съм очаквала, че нещо ще зависи от качването на видеата или изпълняването на тези предизвикателства. И двете бяха абсолютно за забавление. И мое и ваше. И нищо не беше на всяка цена и се надявам, че не съм ощетила никого, поне така мислех.... Все пак вече ще имам предвид тези неща и ще внимавам, когато се захващам с даден проект, макар и зависещ само от мен и в интернет пространството.

А относно снимките ми в инстаграм - не веднъж съм казвала, че никога не съм претендирала да изглеждат реални. Напротив. Това е моето място за “фото-творчество-изкуство”, както аз го виждам и си го представям. Някои го виждат като розово петно, други като картинка. Приемам и двете. Захващайки се със създаване на по-нестандартно и различно съдържание, бях наясно, че няма да се хареса на всички. Но аз съм добре с това, просто ми се иска да приемаме различното виждане, без да обиждаме това, което не съответства с нашите представи за красиво... Не мисля, че парадигмите трябва да са толкова силен фактор на нашето време, като “панделка и розово са за децата” смятам, че поведението ни и отношението ни към другите, определя личността ни, а не какви снимки качваме и дали носим панделки. На 17-годишна възраст започнах да нося само строги костюми и на 18 вече работих в офис. Беше ми мечта да бъда бизнес-дама и хората да ме вземат насериозно, а не като сладникаво момиченце. До 23 вече осъзнах, че си правим най-лоша услуга, когато влезем в рамки и се опитваме да се вземем на сериозно, за да могат да ни вземат и другите на сериозно. Отпуснах се и започнах да се наслаждавам на живота. Да правя това, което обичам и да уча, без да очаквам другите да забележат възможностите ми, за да се чувствам пълноценна. И малко по малко всичко започна да се случва по-леко и станах по-щастлива. Когато съм в бизнес среща, никога няма да сложа панделка и ще заменя розовата рокля с Бяла риза и сако. Но в инстаграм и на кафе.....  не виждам защо 25те ми години трябва да слагат граница на неформалните ми интереси...

И последно, държа да уточня, че снимките на роклята не са рекламни. Дизайнерката ни предостави роклите, специално за събитието, което ще отразя във видео. Снимките са си наши и не са с цел реклама на продукта. Дори в оригинални цветове, поради приглушената светлина, роклята изглежда кафеникава на снимката, а в действителност тя е розова. Никога не бих си позволила толкова непрофесионално отношение и когато рекламирам продукт, той винаги е заснет на подходяща светлина и същия е с абсолютно автентичен цвят и външност.

За съжаление вече няма да имам възможност да следя редовно темата, но ще се опитвам поне веднъж-два пъти месечно да се включвам и ако има някакви въпроси към мен, ще се старая да ви отговарям.

Лека нощ от мен и отново се извинявам, че съм ви подвела... Със сигурност ще го имам предвид занапред

# 419
Йоана,  честно казано си ми много красива и миличка , но пък ни се разминават  интересите,  обаче когато те чета тук, винаги ми вдъхваш особено чувство не просто на възпитано и интелигентно момиче, а и на топло и чисти същество , чисто човешки добро. Ако наистина си такъв човек, ти пожелавам да запазиш това в себе си, да си все така позитивна и автентична !

Общи условия

Активация на акаунт