Да залага на красотата, че с мисленето си трудно ще й е .. Щяла да се омъжи за някакво гримчеее... толкова се разчувствах. Добре са й написали в коментарите, че уж хвали Ейвън, пък не ги използва. Аа Вал и бюджетни марки??? Моля Въ.. кралицата на екскурзиите няма да сложи на личицето си червило , което е под 60 лв. 

Коцана може и да не зачита авторското право, но онази си беше посочила, че всички права са запазени и че не толерира пресъздаването на произведенията под никаква форма. Язък за часовете прерисуване на Коцана и за пропуснатите ползи... 
Преди с Ф2 не я харесвах и я избягвах точно заради розовия филтър върху живота. Последните няколко месеца ми се струва по-нормална. Облича се доста по-женствено и дано повече не сложи от онези дебели ластици. Харесвам и косата й така на етажи. С Филяка когато ги засякоха последно добре си изглеждаха. Не знам как се очаква да се обличат млади хора. Хареса ми и снимката, с която обявиха, че са заедно. Май тук се забрави как Ф2 качи снимка с полуголата латина, която се гримира.... голямо възмущение падна тогава. Същата работа и с Нова година. Явно се чувства комфортно с тези хора, за да се съберат. Иначе не разбирам как забравяш един човек с друг, но така правят много хора. Не е единичен случай. Млада е, може да се усетили тръпка с Филяка и както се знае Пепе е импулсивна. Така както има хора, които се женят след 10г. връзка, така има и след половин-една година заедно. Няма изпитана рецепта, че да знаеш със сигурност, че няма да се разведеш. Филяка го харесвам в неговите клипове, но на снимки - ноуп. Ходят си, пък и ми направи впечатление, че нещата са се поуталожили между тях преди да се бумнат в инстаграма. Та те така, да, като си пусна видеата й не научавам нещо ново, но ми е приятна за слушане. А и децата й са големи сладури.

Препоръчани теми