Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 542
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз харесвам розово и бонбонесто. Харесват ми снимките на Йоанна, не са ми инфантилни като на Валери.

А тази ЦветиФит я последвах и като ѝ видях сторито я отследвах.
Скрит текст:
Изгуби ме.

# 376
И аз следя Цветифит, повече в инстаграм, за видеата й нямам време. Сутрин особено ме мотивира, ходи преди работа на фитнес, което и аз искам да правя, но засега само с желанието.😁😁😁 Забавна е.

# 377

Това оставам тук ,силно препоръчвам този иг профил.За жалост много малко качва,но винаги е изчерпателно !Радвам се,че има и такива хора,които да покажат какви амятьорки са нашите звездички

# 378
Ъъ..ми той си е нашият профил. Така де, аз съм най-инстаграмски незапознатият човек, но се броя и аз Joy

# 379
Много са грозни рисунките на тази Константина, чак пък и професия го нарича. Познавам професионалисти художници и тя не може да им стъпи на малкия пръст.

# 380
Момичета,качете резултатите от анкетата и в инстъграм профила и тагнете принцесите!

# 381
Момичета,качете резултатите от анкетата и в инстъграм профила и тагнете принцесите!

Е, как да ги тагнем като те ни изпоблокираха?! 🤷♀😂

# 382
Аз понеже не съм много в течение с инста профила на темата /само това, което постнете тук/.. може ли да кажете кои инфлуенЦърки са го блокирали? 😁

# 383
Аз понеже не съм много в течение с инста профила на темата /само това, което постнете тук/.. може ли да кажете кои инфлуенЦърки са го блокирали? 😁

Пепон, Коци, Гера Усмивката, Полинария...Това са май за момента, с тенденция за покачване на бройката. Satisfied

# 384
Охххх .... че страхливи,заблудени сладурани ! И без тагове пак става!Труда на Welt, трябва да достигне до повече хора!

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 18:06 от Morkovel99

# 385
На първо четене - Пепка, Джаферович, леля Коцка.
А една Гергана, за която повечето не предполагахме, че съществува блокира освен профила и всички, които го следват 😂

# 386
А една Гергана, за която повечето не предполагахме, че съществува блокира освен профила и всички, които го следват 😂

Герганеса ни блокира, когато публикувахме историята й за фалшивия й рак. Даже беше писала ЛС, че ще ни съди, ако не я свалим, но скоропостижно ни блокира и не успях да й изчета драмите докрай. След това блокира и хората, които следват профила.Stuck Out Tongue

P.S. Да, Джаферович също, пропуснах я.

# 387
А коя е тази Гергана Христова, която спечели класацията за най-нехаресван влгЕр?

Преди малко видях Стан и Стефка в кварталния супермаркет, инфантили тип кака Вал...

# 388
Валери също блокира хора, които следват инстаграм профила Wink

# 389
Как фалшив рак бе?!?! Измислила си е такова нещо?!! Това вече е патология...

Общи условия

Активация на акаунт