Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 518
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 360
Този е толкова дразнещ, уж говоро някакви смешки, а странното е, че никога не са ми смешни... Още като малката Джулка беше в ББ искаше да се покаже и беше звънял 103847 пъти само и само да си чуе гласа по ТВ. Ако го гледаш само ще си кажеш, че е симпатично момче, НО само веднъж да го чуеш какви ги бръщолеви, ще ти стане антипатичен... Пък имали да казват ВАЖНИ неща... 🤮🤮🤮

# 361
Е, зависи от болницата.  В частните, а и някои държавни се допуска и при секцио, стига да си платиш.

# 362
Добре, че не съм мъжът на Джулката. Не мога да разбера какво е това геройство от страна на мъжете да ходят да се показват, че са присъствали на раждането, било то естествено или цезарово. Това си е интимен момент, човече, не е за инстаграма. Все едно баща ми да ми покаже “инстаграм стори” и да ми каже : “ето в този момент ти се подава ръчичката”.

# 363
Валерито тези пластмасови реквизити сигурно си ги купува от детски играчки-кухня. Там има такива. Плодчета, мъфини, тиганчета, черпаци, чинийки...
Вече се чудя дали има някакви отклонения...

# 364
Здравейте, дами! На тези от вас, които се интересуват от фитнес, съвети и идеи за хранене, бих искала да препоръчам Инстаграм профила на Цвети: https://www.instagram.com/tsvetifit/ (също има и Youtube канал)

Много е свежа, забавна, със здравословна доза самоирония, ненатоварваща. Показва и дава идеи за упражнения и пълни тренировки, показва бързи и лесни здравословни рецепти (най-често в сторита), тества най-различни методи и споделя след това обратна връзка за тях (от типа на фастинг, броене на калории и т.н.) - за горе-долу начинаещ като мен, съветите и демонстрациите й са много полезни! Simple Smile

Някой друг следи ли я?

# 365
Благодаря, че сподели, изглежда симпатично момиче, последвах я и аз.

# 366
Знам, че Йоана Петрова е харесвана в темата, но не ви ли идва прекалено розова и бонбонеста и тя? Последната й снимка в инстаграм е потрес за мен поне.Все пак е на 25...

# 367
Аз не понасям ни розово, ни бонбонесто, нито вид тип принцеска, а пък черни корени и русо направо ме карат да повръщам, ама явно си има публика и за това.

# 368
Опеделено и аз не харесвам последните снимки. Губят се детайлите, няма я визуалната наслада, даже пада качеството на снимката от замазване.
Това за корените и изрусеното надолу съм на същото мнение, особено в съчетание с „прегоряла” от солариум кожа. Човек за нула време може да се докара на фолк дива отпреди десет години, само остават вежди един милиметър.  Не знам защо си го причинява, изключително вредно е. И по принцип съм на мнение „кой както се харесва”, обаче в едно-две видеа, в които говори за коса, намекна, че едва ли не ако не си с перфектна прическа всеки ден не се поддържаш и предпочита да си гори косата ежедневно, но да е в идеален вид, а не обратното. Прозвуча малко сякаш тези, които й казали, че си гори косата ежедневно нямат право да й го казват, защото не са с перфектна коса. Аз останах с такова впечатление и в случая не мога да се съглася, защото, за мен, да се поддържаш означава не само моментно да изглеждаш добре, а да се грижиш за себе си в дългосрочен план. Адри, например, е споделяла какво си е причинила със солариум чисто външно, а около мен имам много примери на дами, които си съсипаха трайно уникални коси след няколко години ежедневна термична обработка, боядисване от рано и т.н.

# 369
  • Варна
Не виждам нищо лошо човек да изразява себе си по такъв начин като Йоанна. Кой е казал, че бонбоненото и розовото са за някаква определена възраст? Вие от хората, които обличат момченцата в синьо, а момиченцата в розово, докато им се позволява ли сте? На мен ми харесва колко е приказна и позитивна, различна от безбройните клонинги на Николета Лозанова, които са точно на нейната възраст.

# 370
Не виждам нищо лошо човек да изразява себе си по такъв начин като Йоанна. Кой е казал, че бонбоненото и розовото са за някаква определена възраст? Вие от хората, които обличат момченцата в синьо, а момиченцата в розово, докато им се позволява ли сте? На мен ми харесва колко е приказна и позитивна, различна от безбройните клонинги на Николета Лозанова, които са точно на нейната възраст.

Никой не е казал, че е нещо „лошо”. Обяснили са какво не им харесва, аз също го направих. Това за синьото за момчета и розовото за момичета какво общо има в случая? Както и Николета Лозанова?

# 371
  • Варна

Никой не е казал, че е нещо „лошо”. Обяснили са какво не им харесва, аз също го направих. Това за синьото за момчета и розовото за момичета какво общо има в случая? Както и Николета Лозанова?

Общото е свързано с коментара, че е на 25г. А това за клонингите беше във връзка с това, че по-често е момичетата да изглеждат еднакво, тя поне е различна. Simple Smile

# 372
Както казваше един мой приятел, без грим е като измит тиган

# 373
Аз съм от обожаващите захаросан вид-тип Ел Уудс. Затова и харесвам Йоанна. Не я следя. Виждала съм й някои снимки. Красива е като кукла.
За това с косата не съм съгласна поради ред причини. Това,че една жена не е вски ден с идеално права коса или букли не значи,че не се поддържа. На такива мадамки им е лесно-не работят,нямат деца и ангажименти. И аз пък искам всеки ден да съм с прическа и съм била,но когато бях ученичка и студентка. Сега нямам времето всеки ден дори да се изправя. Но това е друга тема.
Стила на Йоана й отива и е готина. Снимките са й красиви. Нещо по-различно е поне на фона на другите гърли.😊
Съсиипват се косите от пресата. Виждала съм много такива случаи. Лично аз предпочитам да имам гъста и здрава и дълга коса,пред алтернативата да е проскубана,вечно цъфтяща и да остана с наполовнина от гъстота й(защото и това съм виждала при млади момичета). Затовй и си имам малко крайно и особено мнение за пресите(оставете,че лично съм патила и знам какви вреди нанасят).
Разбира се това не значи,че не го правя и аз,само че не и ежедневно.

# 374
  • София
Позите на Валери са едни и същи без значение от местоположението й.

Общи условия

Активация на акаунт