Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 993
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 110
Гледам на Антоанета тик-токовете и се чудя... по колко ли пъти ги прави, докато ги "нацели" да са "както трябва"... Thinking Thinking

# 4 111
Включвам се с няколко неща, които ми направиха впечатление:

Ели, колкото и да я харесвам, не сподели за участието на Антоанета в Черешката. Ясно, че може би не е имала как да го гледа в Дания, но можеше да постне нещо и да я подкрепи. Правило ми е впечатление, че Антоанета е споделяла сторита в Инстаграм от cookingbuthow профила на Ели.

Ивана - пуснах ѝ влога и се загледах, защото каза, че предстоят интересни неща. Само аз ли не видях нищо интересно? Не че моето ежедневие е като на поп дива или нещо от сорта, но не разбирам защо Ивана снима такива скучни видеа. Още няколко неща при Ивана, които някои от вас май също са забелязали:

1. Пак пие от някаква чаша, която не е от нейните, после се чуди защо не вървят продажбите
2. Не каза нищо за шаловете. Според мен не са зле, даже харесах един в бяло, розово и сиво и бих го поръчала, нищо че е китайски, но тя нито си е публикувала линк към сайта, нито го споменава
3. Как ходи тази жена с тези отворени палта без копчета? Повечето изглеждат ужасно изкуствени и не топлещи, а спарващи. Като я гледам, умирам от студ
4. За пореден път показва как прави снимки за Happy и разказва какви са ѝ "задачките". Също обяснява в детайли как трябва да обработи Х снимки, да редактира Х видеа, да отиде да прати Х пакета на някого...

Като цяло видеата ѝ могат да бъдат по-кратки и съдържателни, ако махне пълнежа. Има потенциал, умна жена е и се старае да се развива, чак ме е яд, че не ѝ се получава въобще.

Видеото на Валери от Виетнам ми хареса поне, чакам и Антоанет Попова да пусне нещо интересно.

# 4 112
  • Някъде там
Без значение , по-скоро за здравослонви рецепти.

Заповядай.

https://youtu.be/Ei7xE_gW4Yk

https://www.youtube.com/channel/UCJ5ezCJpDTFQay4j_PCrJXw  
Тук са здравословни сладкиши
https://youtu.be/EfXLl_OeQEI  

Ще ти споделя още малко по късно, ако искаш.

Да споделя и една фейсбук страница, не е влогър но ми в толкова любима.
https://m.facebook.com/otmamazaniyka/?tsid=0.033455933491736145& … urce=result 

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 16:21 от daviz

# 4 113
Ами Еми, точно заради случая с твоята приятелка не бих бързала да обявявам каквото и да било.
Почивка в Египет, работна за Пепе, купон с много хора, кафе с кучето и децата за мен не е сериозно.
Ела маме, имам работна среща, ще се разходим, ще пием кафе. Егати и ангажимента е поел Филип 3.

Почивката в Годеч не беше работна.  

Относно децата - да, не е поел ангажимент към тях като родител, но все пак многократно е засичан да ги разнася напред назад, някой беше писал, че често го среща и при баба ѝ.
Децата са малки и не осъзнават къв е тоя батко, но родителите ѝ и баба ѝ не са малоумни, че да не схванат какъв ѝ е Филяка.
В Бургас Пепе го беше подхванала под ръка и водеше момиченце за ръчичка, предполагам негова роднина. Пепка многократно пускаше снимки от къщата му, където мисля, че живеят и родителите му, дали я представя на тях като колежка/само приятелка?

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 16:23 от Вαнилия*

# 4 114
Така като гледам, утре в сторитата положението ще бъде "Влогърско с кроасани" и превалявания от  "най-зареждаща личност"...😩🙃

# 4 115
Всъщност не разбирам кое му е толкова страшното да се каже, че си връзка с някого? И две седмици да е пак си проявил някакво минимално уважение към човека. Пепе не се свени да му поверява децата, да прекарват време заедно, да го води у родителите си, кое му е толкова по-отговорното да каже, че са във връзка? Ясно е че имат интимни отношения, което няма как да не си личи в малките жестове - обарвания😉, целувки, милувки, погледи. Децата са изключително сензитивни няма как да не го виждат. Моето определение за невръзка е човекът да няма никакъв досег с кръга семейство и приятели, не да е активна част от него, камо ли единият да си качва снимки показващи близост, а другият да ги отрича.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 16:39 от Emi_55

# 4 116
Много благодаря, страхотни предложения сте дали. Simple Smile)

# 4 117
Според мен Пепе е поискала Елица да не споделя нищо за Черешката.

# 4 118
  • софия
Идвам да ви споделя ей така между другото, че Пепон ми е била "колежка" по професия :Д Доколкото разбрах е работила по европейски проекти, аз също се занимавам с това и всъщност работата е доста интересна. Жалко, че се е отказала от нея, за да се развява из нета и да се излага.

# 4 119
Ели за епизода с Пепе:

Скрит текст:

# 4 120
Идвам да ви споделя ей така между другото, че Пепон ми е била "колежка" по професия :Д Доколкото разбрах е работила по европейски проекти, аз също се занимавам с това и всъщност работата е доста интересна. Жалко, че се е отказала от нея, за да се развява из нета и да се излага.

Знаем, в "Евроинтегра" е била PR.
Тя, обаче, се оплаква, че не се чувствала щастлива и на мястото си.

Е, то не може да ходиш по брънчове и в "Coco", когато ти скимне, ако работиш там. Та, разбирам я.... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 16:43 от Yogurina

# 4 121
Точно на предната страница се коментира Елица как  е подкрепила Антоанета, четете преди да бързате да пишете.

# 4 122
Точно на предната страница се коментира Елица как  е подкрепила Антоанета, четете преди да бързате да пишете.

Коментарът ми беше към учудените, че преди и по време на вечерята не е споменала нищо. Иначе видях сторито.

# 4 123
Ей, тая влогърска солидарност...🤪

#да не си варил боб е модерно

# 4 124
Ей, тая влогърска солидарност...🤪
Скрит текст:

#да не си варил боб е модерно

Знаем, Полина, че и ти не можеш да готвиш! Нали имаш правило да не цапаш повече от три съда при готвене, блин! Smile

Общи условия

Активация на акаунт