Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 907
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 155
Тя не е расла и в какво да е семейство все пак. Говорят се тия неща, все нещо трябва да си попил.

# 4 156
Оф, толкова я чета тая тема, че тази нощ сънувах, че водя София и Сиена на море. Не знам дали в Бургас отивахме, събудих се преди да стигнем. Grinning
Аз също никога не съм варила боб, не знам какво са чавдарче и пионерче и ям само определени видове риба... ама Пепе просто изумява с липса на информираност извън инстаграм и онляйн лайфстайла. А на пръв поглед изглеждаше интелигентна.

# 4 157
Добро представяне на Пепе, не забелязях нито да е злобна, нито чак с толкова ниска култура. Все пак не съм я възприемала за нещо кой знае какво, съвсем нормално момиче.
Гергана май накрая си хареса Тошко 😯

# 4 158
И аз не съм живяла по времето на същинският комунизъм, но знам от родителите си много неща, както добри, така и лоши. Това е обща култура, на пръво място, на второ, интерес към историята. Аз успях да стана чавдарче, ама знам и за пионерчета, та и за комсомолците. Срамно е да не се познава част от съврменната история. Поне така мисля аз.
Но при Пепа интересът се свежда до това как да си филтрира снимките в ИГ и какво има у МОЛа

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 21:21 от Judit Becker

# 4 159
Оф, толкова я чета тая тема, че тази нощ сънувах, че водя София и Сиена на море.
Скрит текст:
Не знам дали в Бургас отивахме, събудих се преди да стигнем. Grinning
Аз също никога не съм варила боб, не знам какво са чавдарче и пионерче и ям само определени видове риба... ама Пепе просто изумява с липса на информираност извън инстаграм и онляйн лайфстайла. А на пръв поглед изглеждаше интелигентна.

Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes

Фичето 3 не припкаше ли наоколо, носейки чадър?

А за Пепон, то пък толкова да си неинформиран - е скандално! Дори за първата вечер да не знаеш кои са останалите гости, но на последната да изтърсиш такава глупост...

Аз поне бих проучила всички гости предварително, най-малкото, за да знам каква тема на разговор да подхвана.

Последна редакция: сб, 25 яну 2020, 09:52 от Yogurina

# 4 160
Но яде три риби, все пак! 😜

Не разбрах на година ли? Grin

# 4 161
Истината е че Антоанета реално от 4 години в майчинство с две деца на 30 години. За това време според мене е свършила много повече работа и изкарала много повече пари от много жени в нейната ситуация. Познавам момичета в майчинство които ги мързи да излязат да си разходят децата, а живеят с 1000лв семеен бюджет. Та в този ред на мисли Антоанета каквото и да направи, все ще е черна, просто така, но ако сме реалисти не е баш #найНищоПравещата на света Wink
И аз си мислех, че можеше да се поинтересува повечко, но това важи и за Джулката и за много други участници които нямат идея къде са попаднали.
Общо взето тази седмица никой не ме впечатли така или иначе

# 4 162
Добре де, имам чувството, че тази Гери нарочно акцентира върху кривите си зъби. Защо би го правил човек? Наистина не разбирам.

# 4 163
Добре де, имам чувството, че тази Гери нарочно акцентира върху кривите си зъби. Защо би го правил човек? Наистина не разбирам.

Чака колаборация с ортодонт?...

# 4 164
Пък може Гергана да си го харесва, бре! Wink
Зъбът й е най-малкият проблем.

# 4 165
Ех, засенчиха Пепето. Джулката по-изкуствена не можеше да бъде... много се радвала... Изненада се, че печели. Заради бебето, според нея. Не, заради тортата е! И да знаете ние сме злобни лелки ... според любимия и’.
Представям си колко по-различно ще изглежда Гергана, ако има хубава усмивка. Според мен ще си ги оправи. Някой ден... А сестра и, наистина ли ще се омъжва?

# 4 166
  • Варна
А сестра и, наистина ли ще се омъжва?

Да, бях попадала на някакъв клип на Гергана, в който беше снимано предложението за брак.

# 4 167
Скрит текст:
А сестра и, наистина ли ще се омъжва?

Да, бях попадала на някакъв клип на Гергана, в който беше снимано предложението за брак.
Даже е избрала рокля Tired Face
Скрит текст:

# 4 168
# 4 169
Гана да не се прави на толкова хрисима, знаем ѝ номерата.
Отвратителни коментари по адрес на Пепе, може хич да не я харесвам, но никога не бих си позволила така да се изказвам, потресена съм!

Общи условия

Активация на акаунт