Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 742
  • 5 108
  •   2
Отговори
# 4 350
Майката на Наум се е появявала в техни видеа, също и нейната. Шопов баща естетвено, че няма да го видите, той и по тв не обича да се показва без основателна причина (а е доста по-интересен от сина си) , та в синковите влогове ли... Майката и бащата на Наум са много готини хора...

# 4 351
Дами, предвид успеха на анкетата, която Welt направи за 2019, си мислех да си правим по една анкета в края на месеца, тук, на определена тема. Например гаф на месеца или най-беполезно/полезно видео и т.н.

# 4 352
Ванчита ни честити понеделника..... с нови три снимки от Боровец 🤪😂😃

# 4 353
Ванчита ни честити понеделника..... с нови три снимки от Боровец 🤪😂😃
От утре ще започне с тези от Виена...🙃😁тамън до 14-ти февруари ще ги качи...

# 4 354
Ивана какво постига с постването на тези снимки? Понеже имам един иг профил за следване на всичките тия, като го отворя, все едно съм в машина на времето. Ново-ново и хоп, Ивана пред снежна барака, ново-ново и хоп Ивана пак пред същата барака, седнала, права, ухилена, не знам си каква... Малоумно е, излишно, безсмислено. И го прави с всички снимки... преди беше някаква фотосесия, преди това морето им... Това е снимковият еквивалент на развален грамофон. По принцип, на Ивана такъв ѝ е цялостният стил - и в говоренето, и във всичко, върти до втръсване едно и също. Вчера си пуснах клипа за картата на мечтите, където каза, че преди била си правила, ама сложила много повтарящи се "желания" с различни снимки, та сега щяла да се концентрира.... Както си седях, така се изхилих, че си оплюх монитора чак.

# 4 355
!

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 13:34 от Анонимен

# 4 356
Smile
Блонди, от известно време ми правят впечатление мненията ти, нещо яко си набрала на Тейчето... Joy Само някой да каже нещо за Тейче и Наумче и веднага скачаш.

Не знам напоследък много ме дразнят,някви мн самозабравили са се и ме изнервят. Smile

# 4 357
Ивана иска да си направи Инстаграм профила уж по-добре изглеждащ. Видяла е от някого, че си слага по 3 сходни снимки на ред и решила и тя да пробва, но нейните не са подобни, а направо еднакви. На всичкото отгоре включва по 2-3 отново еднакви снимки във всеки пост. Сутринта, когато ми излезе най-новата й снимка помислих, че приложението нещо се е бъгнало. От видеото също очаквах повече, а снимките от Виена изобщо нямам желание да ги виждам.

# 4 358
Шопов баща естетвено, че няма да го видите, той и по тв не обича да се показва без основателна причина (а е доста по-интересен от сина си) , та в синковите влогове ли... Майката и бащата на Наум са много готини хора...
По едно време си мислех, че сигурно Наум не се разбира с баща си, защото майка му се е появявала в клипчета и снимки, но баща му никога.
Наистина може просто да не си пада по такива неща.

# 4 359
Ивана какво постига с постването на тези снимки? Понеже имам един иг профил за следване на всичките тия, като го отворя, все едно съм в машина на времето. Ново-ново и хоп, Ивана пред снежна барака, ново-ново и хоп Ивана пак пред същата барака, седнала, права, ухилена, не знам си каква... Малоумно е, излишно, безсмислено. И го прави с всички снимки... преди беше някаква фотосесия, преди това морето им... Това е снимковият еквивалент на развален грамофон. По принцип, на Ивана такъв ѝ е цялостният стил - и в говоренето, и във всичко, върти до втръсване едно и също. Вчера си пуснах клипа за картата на мечтите, където каза, че преди била си правила, ама сложила много повтарящи се "желания" с различни снимки, та сега щяла да се концентрира.... Както си седях, така се изхилих, че си оплюх монитора чак.

Тва е много точно всъщност, не се бях замисляла! Но наистина тя явно зацикля на всичко и не може да филтрира нито логореята, нито снимките, нито дори темите си, та час по час пита в кой ден да пуска, в колко часа, какви теми, ЗАБОГАМИ. Всичко се дъвче по много пъти, по един и същи начин!

Donna, да, просто е малко особен и едва ли си пада по такива аматьорски изяви. Иначе мисля, че са много сплотено семейство.

# 4 360
Не знам що така заби Ивана. Преди покрай събития и ремонта, поне имаше какво да пусне, въпреки че си е вкъщи.
Сега тотално зацикли.

Филети се любуват някъде на сърнички, много готино изглежда.

# 4 361
И мен тея двамата Теа и Наум супер много ме дразнят... не знам за кви се взеха..

# 4 362
И мен тея двамата Теа и Наум супер много ме дразнят... не знам за кви се взеха..

поне не съм сама

# 4 363
Филети се любуват някъде на сърнички, много готино изглежда.
Така като гледам сторитата ми изглежда, че са в Бедуин, с. Валевци, много популярно място за отдих в родния ми край. Звезделина от Минт Сторис също беше наскоро там, предполагам, че от нея са го видяли. Дано са завели децата, мястото и обстановката е много подходяща за деца.

# 4 364
Теа и наум са показвали в клиповете си, че с ав къщата на Шопови. Показвали са верандата, кучетата. Майката също беше на почивка с тях. Явно баща му наистина не обича такива изяви

Общи условия

Активация на акаунт