Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 753
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 335
Честно казано, повечето клипове на Тейпето и Наумчето са много изпипани и с хубави гледки. Не са като на Пепе . Доста влагат в техника. Явно новата им камера е скапана

# 4 336
Последните дни не ми остава време да следя стриктно темата, та се извинявам,ако е пускано, но..
Скрит текст:
Тая Тея не я ли написа вече тази теза....
Може да търси колаборация момичето Joy
Както търсеше колаборация за изпита Stuck Out Tongue Winking Eye Накрая ще си я намери, няма да е първата или последната завършила така. Но аз още преди месец ви казах как ще се изкара мъченица: ако я защити, ще е супер горда със себе си и ще разказва колко е трудно да пишеш тези с малко бебе, ако не успее - пак детето ще е виновно. Тейче, къде спа досега, моме? Защо не я свърши досега тази работа преди да родиш?

# 4 337
Абе Тейчето с извинение  е толкова мързелива, че няма накъде. Аз откакто им следя клипчетата така и не разбрах с кво толкова велико се занимава. Освен,че спи до 12 часа и се сърди на Наумчо,че я будил. Госпожица проект

# 4 338
Късометражни филмчета 😂
Чак пък да се обиждали, евала ли искат да им правим, че снимат нещо си? Боже, почувствах се като неблагодарница за момент, че те ми предоставят толкова качествен матр'ял, пък аз не ги оценявам...

# 4 339
То поне да ги биваше тея късометражни филмчета пък то едни късометражни филмчета, падам от дракона.

# 4 340
Честно казано, повечето клипове на Тейпето и Наумчето са много изпипани и с хубави гледки. Не са като на Пепе . Доста влагат в техника. Явно новата им камера е скапана

Изпипани са, спор няма, ама все пак... пОсмали, Манго! Че чак и да натъртваш, че ти е обидно да им викат клипчета...
Малко си е повярвал, че е Casey Neistat на българския Ютуб. Той и Кейсито минал покрай "киното" де, ама...

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 11:14 от tuali

# 4 341
Ами клипчета са, какво се превземат. Това, че е актьор не означава, че като хване камера всичко, което снима е късометражно филмче.
Има толкова хубави клипове, направени с идея и като чуеш, че са снимани с телефон - ахваш. Хайде да се приземят малко, въздухари.

# 4 342
Тейчето и Наумчето наистина са се взели насериозно. Просто и двамата са от богати семейства,които са ги разглезили и те млади си мислят,че като имат гръб са хм... велики. Иначе "филмчетата" им са изпипани,но са скучни. Не показват нищо по-различно от свободно време и как се чудят какво да правят. Както и всички влогърки де.
Иначе Теа не знам дали е мързелива,но за спането до късно съм склонна да я оправдая. Аз в момента не знам от хормони на бременността ли е какво е,ама преди 11 не мога да отворя очи,а вечер си лягам с кокошките. Никаква енергия и сили за нищо,а принцип съм доста активна. Може и тя да се е чувствала така.

# 4 343
Сладко клипче за запознаването на осиновено коте с кучето на семейството през първите 7 дни

Не обичам котки,но това бих го намачкала Heart

# 4 344
Те яко си вярват,че са велики ама в крайна сметка с пари и гръб всички можем всичко. Така,че са си пълни въздухари нищо повече. Тейчето не и само от хормоните те това обясняваха някъде.И с тази степен вече се има за много велика а тя е още на името на университета.
Наум уж се държи що годе по -добре ама и той издиша. Кви късометражни филмчета, 3 пъти снимал с дрона голям праз всеки втори вече го прави.

# 4 345
Блонди, от известно време ми правят впечатление мненията ти, нещо яко си набрала на Тейчето... Joy Само някой да каже нещо за Тейче и Наумче и веднага скачаш.

# 4 346
Котенцето е много сладичко. И кучето също.

А Тея и Наум толкова са се самозабравили. Те са най-скучната двойка ever.
Да се радват, че изобщо някой ги споменава и гледа.

# 4 347
На мен ми направи впечатление от малкото видеа, които съм гледала, че родителите на Наум отсъстват, не видях на погачата майка му, не споменават нищо за тях.. Няма снимки, гостувания. Лъжа ли се или е възможно нещо да не се тачат с Тейчето или новото поприще на сина им?

# 4 348
На мен лично и Теа и Наум ми изглеждат много изкуствени в отношенията им. Имам чувство,че на сила правят всичко. На мен лично не са ми сладки. Знам,че не мога да съдя от едно видео,просто споделям на мен как ми изглеждат.
Петканова и нейния например си личи,че се обичат. Получават им се нещата. Милена и Мики също,а не се превземат пред камерата. Маги и Дими и те са изключително естествени. Пепе и Филип по същия начин изглеждаха,все едно правят нещата на сила за пред камерата и накрая си проличаха истинските им отношения.
Не казвам,че не се обичат Теа и Наум,а просто,че са изключително изкуствени.

# 4 349
Да добавя и аз една двойка - Ивана и Боби. Най-естествени ми изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт