Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 573
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 890
Честит петък, дами!  Animal Snake
Ганка в студио Куинс!
Скрит текст:

# 4 891
Кажи честно!😆😆🙃

# 4 892
Аз пък никога не съм била особено обсебена на бебе тема. Не съм и детишар. Даже си признавам,че разговорите за бебета с майки ми бяха скучни и по време но майчинството. Просто имам много други интереси. Даже като се замисля изключетелно много държа на себе си и моите си неща-нищо,че съм майка. Иначе бих луднала. Ежедневието и битовизмите с бебе вече съм ги минала и нормлано да не ми е интересно. Разбирам ги бременните и мамите в момента,че това ги вълнува.Всички сме били така.  Гледам си детето,за мен то си е най, но събирането с майки и говореното само за това ме отегчават. Също не ми харесва този бум на мами влогъри. Скучни са ми. Нормално е една жена в този период да я вълнува главно това. Но не смятам и че за околните ще е особено интересно ако вече не са в тази група. Това превъзнасяне ми е чуждо сякаш няма хиляди други майки по света. Четох много литуратура, купувах дрехи и неща за бебето, обменях опит с приятелки,всичко в границите на нормалното. И затова винаги съм била против говореното в мн.число, загърбването на живота извън бебето и мисленето,че щом си майка ти вече си главно и само това и живота ти свършва(щото и това съм го чувала).
 Не ми допада и идеята да си монетизираш бебето и изобщо майчинството и този период и да раздаваш съвети и да споделяш опит,а всъщност да си ходеща реклама. Цялата идея на влогърствота ми се губи. Искам да виждам различни интереси извън майчинството. Малко се отклоних,простете за което.

# 4 893
Честит петък, дами!  Animal Snake
Ганка в студио Куинс!
Скрит текст:
Момичета!!! Това не е просто Ганка в студио Куинс, това са Ганка и ЧЕФО в студио Куинс! Доживяхме!

# 4 894
Кажи честно!😆😆🙃
Скрит текст:

Филяк, до Манията в Халите ли стигна!

Хайде, аз съм клета мусакаджийка и съм откривала сносни неща с етикет там, но тииии....

# 4 895
Това са най- зле подбраните дрехи втора ръка Евър! Почти всяка седмица си купувам нещо и смея да твърдя, че има страхотни находки. Но ако нямаш вкус, от където и да пазаруваш все си си клошар

# 4 896
Честит петък, дами!  Animal Snake
Ганка в студио Куинс!
Скрит текст:

О, Всички богове на Мусаката и пророци на Змиите, истина ли е? Много хора са чували за него, но никой не го беше виждал. Истина е - Гергана и Чефо в общо участие за Студио Куинс.
И беше лето Господне 2019!!!
Joy
Животът има смисъл и всяко чакане си заслужава.

# 4 897
Наскоро нали някой каза, че Полина ще емигрира - когато пусна този пост, мислех, че ще го обяви, но явно е бил подготвителен.

На мен ми е интересно как ще ѝ се завъртят нещата и какво ще споделя от там, честно казано.
Тя и Ивана са ми малко love-hate, понякога страшно ме дразнят, друг път им симпатизирам.

# 4 898
Каква е идеята на това студио Куин?
Голяма тъпотия ми се струва, за 2те минути, които отделих. 😜

# 4 899
Това са най- зле подбраните дрехи втора ръка Евър! Почти всяка седмица си купувам нещо и смея да твърдя, че има страхотни находки. Но ако нямаш вкус, от където и да пазаруваш все си си клошар
Тоалета е вдъхновен от Джони Деп. 😉
Нищо не разбираш от мода значи. 🤭

# 4 900
Обърках се. Полина къде е написала, че се местят в Китай?🙄

# 4 901
От поста в инстаграма се подразбира. Съфорумка по-назад каза,че позвата на Полина й го е споделила. Така се разбра. За мен този пост е намек,леко загатване. И такива похвати малко ме дразнят.

# 4 902
Никой не е длъжен да се съобразява с някого, когато прави видеа. Аз адмирирам точно тези, които снимат това, което ги вълнува. Щом това са бременност, майчинство и бебе - какво по-хубаво? Ако не ми е интересно, ако ми стане досадно, ще превъртя видеото, няма да го гледам, или ще чакам клип на друга тема. Но няма да обиждам/отследвам/критикувам. Това си е нечия друга платформа и аз съм свободна да избера кого/какво и дали да гледам. Нищо по-нормално няма подобна промяна да промени приоритетите ти и начина ти на живот поне за определен период от време.
А и дори Лина, понеже последно за нея стана въпрос, каза, на когото му е омръзнало, просто да не пуска видеата.
Съгласна съм с това, че някои споделят прекалено много, аз не бих го направила. Но те решават какво и дали да снимат и покажат, а ние - какво и дали да гледаме.

На момичетата, които споделиха, че имат проблем, пожелавам най-сърдечно да им се случи щастието, за което копнеят ♥

# 4 903
Обувчиците на Филяка са като от Колев и Колев 😂

# 4 904
Обърках се. Полина къде е написала, че се местят в Китай?🙄

Не е написала. Наскоро някоя съфорумка писа, че са били заедно в заведение и там чула да разказвала на приятелите си, че заминават, но не каза къде.
Ние предположихме, че е Англия или Китай. Днес друга съфорумка каза, че е разбрала от позната, че ще е Китай.

П.п. - Пепита между Египет, леонардо и разните фурли, толкова ли не успя да изкяри някой аутфит и за Фетьо вместо мания за 30лв?! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт