Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 671
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 875
Да се качиш в планината за да разпръснеш конфети... Тотална свинщина!
Да! Ужасно е!
За мен си е свинщина където и да ги разпръсват тези конфети - абсолютно ненужно!

Мусакаджийки, подценявате, че Лина го е направила, за да разберете какъв ще е полът на новия крал-слънце.

Не злобейте излишноооо! Trollface

# 4 876
Октоподът Йо 😆😆😆

# 4 877

...... нашият талисман Heart

# 4 878
@yogurina, това е прочувственият пост:

https://www.instagram.com/p/B76sEn_lntQ/

"Просто... не исках връзката ни да дефинира отговора на въпроса коя съм".

Не знааам... винаги ще я свързвам с едно видео/пост, където споделяше какви домашни дрехи си е поръчала, защото искала мъжът до нея да я вижда спретната и чиста. И всичко би ми се сторило в реда на нещата, просто аз лично не разбирам мотивацията да си спретната заради мъжа до себе си, а не просто заради себе си Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 19:58 от Javelinia

# 4 879

Stuck Out Tongue Closed Eyes Еееее, това е видимо за тези, които не са блокирани заради поста с бременната Полина и рекламите й с вино и дамски превръзки.

Нищо, късмет й желая, дано да държи мъжленце доволно и да е щастлива на Кариби ....опс, Китай.

# 4 880
Не ми се гледа Лина в момента, но като цяло смятам конфетите за глупост.
Полина никого няма да инфлуенсне в Китай, а пак ще инфлуенсва българската си публика. Аз съм много разочарована, че не даде никаква подробна информация за продуктите си, а изцяло разчиташе на казаното от други инфлуенсъри. На мен щеше да ми е интересно да разкаже как и е хрумнала идеята, процеса, целите, състава, та чак до самия брандинг. Не знам защо не го направи, а мина с едно едноминутно видео, което показваше детето повече от шампоана. Маската и финишът ми бяха интересни като продукти, но няма да си ги купя само заради думите на няколко човека (знаем на какво дередже е инфлунсърството и колко често споделят искрено мнение) и хубата розова опаковка. Не намерих състав, но не съм и търсила много. Беше работа на Полина, но тя явно реши, че името и продава достатъчно добре.
Колкото повече си мисля, толкова по-странна и позьорска ми се струва изненадата по обявяването на годежа.

# 4 881
Мен Полина ме е блокирала. Честно казано не помня дали изобщо съм я следвала и някога коментирала ли съм нещо в профила и,но е факт че профилът и не ми се отваря.
Трудно ще ми е да заспя с момента честно казано... хлъц 😞

ЛинаСтайл я отследвах. Прекалено много ми идва информацията. Плюс че съвсвм наскоро преживях спонтанен аборт и въобще не желая да гледам клипове за новородени и бременни.

# 4 882
Toва видео на Лина в България ли е снимано?
Тя в Испания, в кой град живее?

# 4 883
Toва видео на Лина в България ли е снимано?
Тя в Испания, в кой град живее?

Живее във Валенсия.
Видеото за божествения Зевс не е снимано в България.

# 4 884
Ето ви Полина за блокираните:
Скрит текст:

# 4 885
'Щото пък Радост Тодорова е за следене и взимане на пример.Пазя и нелепите сторита-видеа,в които шофира,снима и ръкомаха,голям пример!
Ако смятат админите на инфлуенсърската страницата ,че е полезен материал ще ги изпратя,ако обаче не им се занимава с гневни излияния от нейна страна,ще ги разбера.

# 4 886
LinaStyle си започна новото видео с това,че ако на някой не му се гледа да не гледа защото това я интерсува.
А интересно ми е как ви е блокнала. Смисъл знае ви профилите защото тук не съм забелязала да се качват.

# 4 887
Лина и аз я отследвах. Преди я харесвах, но и на мен ми идват в повече видеата на тема бременност. Още в края на клипа можеше да сподели какво ще е бебето, обаче не, още един клип за нещо, което се казва за 5 секунди. Забелязала съм при някои жени, когато забременеят и само за това говорят, вярно че е радост, обаче други теми няма, от там вече ми е досада да си пусна видео на такава тема.

# 4 888
  • София
Събира се огромна сума пари за едно детенце-Ангел. Писах на няколко от нашите влогъри ще видим дали някой ще се отзове!
Писах на Ети, Полина, Весела от No sugar(въпреки, че тя не е влогър), Биляна Йотовска и Найденов.

# 4 889
Пуснах видеото на Лина със съобщаването на нейните близки, защото имаше забавни коментари тук в темата.
Не ми допада как бременните изведнъж забравят стария си живот и стават веднагически професорки по тази тема и говорят на последователите си само за това.

Ние също се опитваме да си направим бебче, но не се получава Sad Та такива теми са ми неприятни поради лични причини.

Общи условия

Активация на акаунт