Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 431
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 860
Лина поне да беше казала какъв е пола. Кво се покатериха на тея планини

# 4 861
  • Някъде там
Тази Джой не мисля сипва на нас.Обръща се към всички български майки.Така го разбрах аз .
Това не пречи да е супер грубо и неадекватно поведението и.
Говорела от опит с брат и...Какъв ли опит е натрупал брат и, като гледа нейното поведение?

Чантата на Ая, че е грозна грозна е,но някак разликата в нейната снимка и тази на Киара е осезаема. В пъти по стилно и добре ми стои съчетана от Киара, дори с подобни като стил дрехи...

Синдром на Даун са ми любимци.
Винаги когато ми е криво си ги пускам.
Излъчват неподправено щастие.

# 4 862
  • софия
Лина ми е изключително антипатична.

Живот със синдром на Даун са ми любимци!

# 4 863
В доста от нашите влогъри забелязвам тенденцията домовете им задължително да са в бялата гама и скандинавския стил
 Чак смешно ми става. Хубаво де,модерно е. Но нужно ли е всичко до са еднакъв стил?
Задължително бели секции и шсафове
 Ето сега и в инстаграма докато преглеждах ми изскочи снимка на Снежана Атанасова -еми същото е и при нея.Какво ще стане ако не си в стила-дърво и бяло?

# 4 864
И коледна украса целогодишно

# 4 865
О, на мен Микаелка ми е истински инфлуенсър - винаги ме развеселява това умно и любознателно дете. Новото видео не съм го гледала още, но с любопитство ще проследя дали ще иска при баба Joy Joy Joy Няма почивка, няма басейн - при баба е най-добре.Heart Eyes

Не знам ... Аз мисля, че трябва да сме снизходителни към младите майки, които ни затрупват с информация, снимки и разни бебешки щуротии. Нормално е, в момента това е животът ми. Казвала съм, че не съм майка още, но при вас не беше ли така?  Мои приятелки бяха същата работа - обаждам им се и 20 минути ми дават да слушам гукането на детето им Joy ами примиряваш се, че в момента  това е най-важното за тях.

Радост Тодорова толкова да я харесвах - красива, чаровна, приятна; сега, колкото повече показва, толкова повече променя мнението ми. Даже от четене на текст усетих агресия и заканване. Да, за всичко е права - интернет пространството е необятно и децата, оставени без контрол в мрежата, попадат на ужасни неща, но има начин, по който да се изкаже нормално и разбрано.

И днес докато си четях книгата, един цитат ме разсмя с тематичността си ...
Скрит текст:
...ако хората действително бяха толкова щастливи, колкото изглеждат по интернет, то в интернет нямаше да има толкова много проклето съдържание, защото никой човек, който има страхотен ден, не прекарва половината от него в това да се снима. Всеки може да подхранва мита за себе си, ако разполага с достатъчно тор. Така че ако тревата изглежда по-зелена от другата страна на оградата, това вероятно се дължи на факта, че в градината на съседа е пълно с лайна.

# 4 866
  • София
Видях новия пост на Полина и се сетих да ви кажа, че чух от нейна позната, че ще се местят в Китай.

# 4 867
Видях новия пост на Полина и се сетих да ви кажа, че чух от нейна позната, че ще се местят в Китай.
Нея знам коя е Полина,но никак не и завиждам за Китай.

# 4 868
И аз това щях да кажа, намерили кога. Вярно, че и Китай голям, ноооо. Вероятно ще поизчакат.

# 4 869
Живот със синдром на Даун ме разплакаха с последното видео.
Успяват да направят прекрасни дори и най-обикновените неща... Heart
Да са живи и здрави и да продължават да бъдат все така силни и позитивни Heart

# 4 870

Йееееее, познааах!

Мисля, че мога да стана октоподът на темата, който познава разни неща Stuck Out Tongue Closed Eyes /като оня, който познаваше резултатите от мачовете /.

Animal Octopus

# 4 871
Ами, не. Аз като бях с бебе не исках да занимавам никого и никой. Да не ме занимава с бебета. Досадно е

# 4 872
Полина преди няколко дена имаше изляния как в началото на връзката им не искала да се мести в Китай при Патрик, защото
"сещате се как се случва понякога, когато жената зарязва всичко"....
Ще е доста интересно ако се задържи в Китай и инфлуенсва оттам

# 4 873
Полина преди няколко дена имаше изляния как в началото на връзката им не искала да се мести в Китай при Патрик, защото
"сещате се как се случва понякога, когато жената зарязва всичко"....
Ще е доста интересно ако се задържи в Китай и инфлуенсва оттам

Полина, блин! Важно е мъжле да е доволно и да те води на Кариби! Stuck Out Tongue Closed Eyes

P.S. Къде са били тия излияния, изпуснала съм ги?

# 4 874
Да се качиш в планината за да разпръснеш конфети... Тотална свинщина!
Да! Ужасно е!
За мен си е свинщина където и да ги разпръсват тези конфети - абсолютно ненужно!

Общи условия

Активация на акаунт