Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 436
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 845
Като стана дума за летене, напоследък се зарибих по канали, където някакви хора летят в първа или бизнес класа и показват какво получаваш, когато си закупиш такъв билет.
Свят ми се зави от лукс и глезотии Heart Eyes  Прииска ми се да съм богата аххаахха

За съжаление не мога да помогна по темата на wns. Sad

# 4 846
Donna Paulsen, благодаря ти все пак Simple Smile
Аз също гледам подобни канали - това момче Дан прави интересни видеа:
https://www.youtube.com/user/dantorp11
Харесват ми канали за пътувания, с детайли за дестинациите, както и съвети за опаковане на багаж.

# 4 847
Прехвърлих видеото на Натали...започна с метода на Мари Кондо и си помислих, че не е затрупана като преди, но уви. Дори за някои неща ми се струва прекалено. Организирала си е, браво, но мен толкова дребни /повечето излишни/ вещи вече ме задушават.
За Америка може и да е нормално, от всичко по много.

Радост, нещо ли пропуснах, че пак сипва ?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 16:04 от Tual

# 4 848
Хайде сега познайте чий нов влог се казва така - КОГА ЩЕ СПОДЕЛИМ ПОЛА НА БЕБЕТО?  Grinning
Оф, има сега да се обявява на всеки по отделно. Пак косми, пак изкуствена радост..

Какви косми? 🤣Какво съм опуснала?

# 4 849
Като стана дума за летене, напоследък се зарибих по канали, където някакви хора летят в първа или бизнес класа и показват какво получаваш, когато си закупиш такъв билет.
Свят ми се зави от лукс и глезотии Heart Eyes  Прииска ми се да съм богата аххаахха

За съжаление не мога да помогна по темата на wns. Sad

Ооо, да, преди редовно гледах Nonstop Dan, прави много хубави ревюта на авиокомпании, от бюджетни до суперлукс
https://www.youtube.com/user/dantorp11

Трябва да погледна какво е качвал напоследък.

Оопс, wns вече го е споделила, сега видях 😊

# 4 850
Деса Топчиту ни прокле, много се е разпенила! Вече освен дупнишка, си имаме и варненска клетва...Тц-тц-тц

# 4 851
Радост, нещо ли пропуснах, че пак сипва ?
Скрит текст:
To не е никак хубаво така да говори за/на колежките си.Уж съвет дава,а все едно им се кара.
Едва ли визира нас,защото тази седмица чета темата редовно и въобще не е споменавана,а така да избухне от нищото...или иска да се споменава.

# 4 852
Всъщност влиянието на Слави е под въпрос на моменти. Иначе да, трябва човек да си подбира инфлуенсърите. Тя също си позволява да говори неинформирано, обаче, и то не просто да споделя, а да твърди, че е права. Веднага се сещам за „задължително ежедневно ползване на интимен гел.” Затова е хубаво всеки да има някаква насоченост, а по сериозни теми евентуално да споделя, но не и да говори сякаш е компетентен.

# 4 853
Тази Радост не може ли друго, освен да размахва пръсти и да дава акъли? 🙄

# 4 854
Да се качиш в планината за да разпръснеш конфети... Тотална свинщина!

# 4 855
Тази Радост днес я загледах. Стори ми се приятна. Довечера ще седна да я проследя и нея и тази Лина.
Радост деца има ли? Щото аз съвети от хора без деца не приемам. Доста нозидателно. Що ни напада директно бг мамите ми се обяснява за децата и насочва нещата към тях? Ми,нека си каже каквото й е но душата.
Директно,не по заобиколно като говори за децата. Що за глупотти? Та пък да не мисли,че сме толкоз прости и незаинтересовани,че не ги следим тия неща какво се гледа.

# 4 856
Радост много сериозно се е взела и много си е вдигнала самочувствието. Ужасно груба и агресивна ми е. Не мога да я гледам да ми се пули на камерата и да ми размахва пръст. И хиалурона й ми идва в повече, не й стои добре. Меко казано ми е неприятна.

# 4 857

Кой това?

# 4 858

Кой това?
LinaStyle

# 4 859
Йоана Йоко всеки път ме изненадва.. Направи се така при професионален гримьор и фризьор и след това се прибра да готви и пуска пералня Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт