Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 436
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 830
# 4 831
"Нюйоркчанката" се завърна 🤭🤭🤭
Опитах се да гледам видеото и това “звънкане” на всяка дума ми писна. Превъртях го към края, но не видях нещо “конкретно” , а просто едно хвалене с “бюти стаята”.. Живеят в Ню Йорк, Копенхаген, Швеция... и куп други чужди страни и не показват и зрънце кадри от там. Забили да в едно и също и всички гледат една от друга, няма и грам креативност... ПР пратки едни и същи, облекло едно и също, грим един и същ... омръзва и дано скоро еднаквото излезе от мода...

# 4 832
Това Линче вече сериозно почва да ме дразни. Все едно само тя мъти златното яйце!

То вярно, че няма друго какво да покаже, ама....

Цял свят трябва да се интересува от нейната бременност и зацапвания.

# 4 833

Точно така. Аз дори не го изгледах, само го превъртях и видях как снима там онази церемония с пукането на балона, как разбрала какъв е полът, но щяла да сподели в другия влог в неделя в еди колко си часа. А в началото има 10 мин. приказки в стил Ивана. Мисля да приключа със следването на Лина, жалко, защото мнооого ми харесваше.

# 4 834
Хайде сега познайте чий нов влог се казва така - КОГА ЩЕ СПОДЕЛИМ ПОЛА НА БЕБЕТО?  Grinning
Оф, има сега да се обявява на всеки по отделно. Пак косми, пак изкуствена радост..

# 4 835
Обсебената MademoiselleAia
Скрит текст:
🙉🙈🙊

# 4 836
Дреме ми някаква незнайна в ютюб какво бебе ще има.... Rolling Eyes
Като го направи човек след 18-19 години, да се обади.

Синята чантичка прилича на онези чантета, които ни купуваха, когато бяхме на 5 и искахме да сме като какичките. В тях имаше място само за Бон Бонс Малиция дезодорантче.

# 4 837
Скрит текст:
Скрит текст:
🙉🙈🙊

Смешното е, че куп народ следва Ая и се възхищава на нейния стил. Ако малко се разровят нейното всичко е копи-пейст. Къде сполучливо, къде не...
Чантичката е тип 2лв от ВУ и то за дете на 2-3, което иска да си слага листа и камъчета вътре Joy

# 4 838
И аз следвам Ая и ми е визуално приятен feed-ът и, но според мен почти може да се каже, че няма никакъв собствен стил. Все едно аз да хвана някои пинтерест борд и да пресъздам едно след друго всички аутфити.

# 4 839
Аз пък изгледах току-що новото видео на "Живот със Синдром на Даун", големи са сладури.

Тъжно е, че кривите зъби на Гана се обсъждат в продължение на страници, а този и подобни канали остават в небитието.

# 4 840
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
🙉🙈🙊

Смешното е, че куп народ следва Ая и се възхищава на нейния стил. Ако малко се разровят нейното всичко е копи-пейст. Къде сполучливо, къде не...
Чантичката е тип 2лв от ВУ и то за дете на 2-3, което иска да си слага листа и камъчета вътре Joy
Точно. Има малко над средните възможности и може да си позволи по-спокойно да копира. Далеч не мисля, че има много висок стандарт.

Някой може ли да ми препоръча канал, в който да се коментира летенето със самолет и преодоляването на страха от това? По възможност да се води от пилот.
Скрит текст:
летя доста често, но все още ме е страх

# 4 841
Цитат
Някой може ли да ми препоръча канал, в който да се коментира летенето със самолет и преодоляването на страха от това? По възможност да се води от пилот.
Ана от School Of Affluence сподели наскоро, че ходи на курсове по преодоляване на страха от летене, ако искаш може да погледнеш, не съм сигурна обаче дали писа за тези курсове в Инстаграм или направи видео в Ютюб.

# 4 842
Гледам и някакви хипнози има за страха от летене.

https://www.youtube.com/results?search_query=hypnosis+fear+of+flying

Сега като споменахте летене, имаше едно момиче българка стюардеса с канал, какво стана с нея?

# 4 843
Видях Британи. Макар и да смятам,че подобни моменти со много лични и не са за интернет пространството ми стана много мило. Дано всичко да е наред с бебето й.
Ще видя тази Лина,че ми стана интересно. Разгледах Ая,снимките й са хубави като цяло,с добло качество,но самата тя не би ме накарала да я следя,в смисъл, не виждам нищо осмен тоалетчета и  хубави гледки, не бих я следила и не ми е интересна.

# 4 844
Скрит текст:
Цитат
Ана от School Of Affluence сподели наскоро, че ходи на курсове по преодоляване на страха от летене, ако искаш може да погледнеш, не съм сигурна обаче дали писа за тези курсове в Инстаграм или направи видео в Ютюб.
Благодаря, Crystal Noir. Гледах ѝ live-а, доста ме учуди Simple Smile
По-скоро нещо като този канал: https://www.youtube.com/channel/UCwpHKudUkP5tNgmMdexB3ow/featured

Общи условия

Активация на акаунт