Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 558
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 905
Да,не е длъжен разбира се. Никой не твърди обратното. Всеки си споделя мнение. На мен тези неща са ми скучни, затова и не ги гледам. Всеки има лични интереси. Влогърите имат право да снимат каквото си искат,а всички ние да решаваме какво ни се гледа и съответно какво не.

# 4 906
😆😆😆😆

# 4 907
Полина може много да развие канала си ако заживее в Китай. И преди бях споделяла една рускиня, която е много далеч от инфлуенсър, просто споделя снимки от живота й и която живееше в Северна Корея,  мисля работеха с мъжа й в посолството на Русия там. Супер интересно беше, чаках с нетърпение да пусне някой пост. За съжаление, явно мандатът им свърши, но и сега често посещава Азия и пак има интересни постове. Та, Полинке, ако натам си се запътила, постарай се да извелечеш максимума. Wink

# 4 908
Намирам Полина за човек с много високо самочувствие. Държи се сякаш знае всичко, подготвена е за всяка ситуация.
След като тук с няколко момичета коментирахме разочарованието си от липсата на видео за продуктите за коса, тя увери в инстаграм, че ще подготви такова, просто няма време заради бебчето, което е нормално. Такъв клип аз не видях да се появи, което ми се стори несъвместимо с цялостното й присъствие онлайн. Разбира се, не е длъжна да го прави, но беше логично. Не разбрах никакви подробности - идея, партньорство, състав, дизайн, тестване, пускане в продажба и прочие. Не очаквах да сподели фирмени тайни, но достатъчно често говори за бизнес, за да създаде очаквания у последователите, че ще сподели детайли около процеса. Отказах се да пробвам продуктите, защото не получих очакваната подробна информация. Имам специфични нужди, когато става въпрос за грижа за косата, съответно не си правя излишни експерименти, особено ако ще ми струва 70лв (цялата серия). Избягвам да пилея пари заради сладки опаковки. За сведение, шампоанът, който в дългосрочен план ми действа най-добре до момента, е този на Балеа, който Зори дълго препоръчваше и струва 3лв.

Най-дразнещо за мен беше поведението й непосредствено след раждането. Онези натяквания за неподдържани жени, излизания на третия ден, маникюри, фризьори през 5 дни и т.н. Стори ми се, че детето седеше някак "сгънато" и като усукано на онова столче ли, люлка ли, от прекалено малко, но не посмях да й пиша, тъй като аз не съм майка и нямам никакво право да изказвам мнение и да раздавам съвети. Но не мога да приема, че е ок да намекваш, че ако жената се посвети на бебето ако ще й изцяло в началото, това задължително я прави неподдържана. Вкъщи също можеш да си измиеш косата и да се лакираш. И не само. За мен целта е баланс. Но не егоизъм и самоизтъкване. Да не говорим, че до голяма степен опира и до финансови възможности. И въобще не съм съгласна, че било едва ли не все едно кой храни бебето, защото то не разбирало.

Когато каза онова за дрехите, пак прозвуча снизходително. Непременно трябва да си перфектно облечена вкъщи, неуважение към партньора било да превръщаш клинове, анцузи в домашни дрехи. Не мисля, че 24/7 и във всяка ситуация вкъщи трябва да си по парфюм, парче сатен и малко дантела за разкош, за да си привлекателна, но айде, въпрос на избор.

Последният пост много се учудих, че по-рано не се изкоментира тук Grinning Звучи като микс от леко самоуспокояване, малко самоизтъкване и частичен отговор на спекулациите за емиграция. Разбирам аргумента й да откаже да замине още тогава, връзката им и без това се разви сравнително бързо. Но от поста не става ясно какви са конкретните им планове. Предполагам, че и да възнамеряват да се местят в Китай, настоящата ситуация ще ги забави. Решението само по себе си е доста трудно. Страната е много различна и на другия край на света. С малко бебе са, също така. Бизнесът си е бизнес, но има и други фактори. Но за мен беше въпрос на време, защото Патрик често отсъства със седмици. Не разбрах дали Англия е вариант. Доколкото знам, там и в Америка Патрик има роднини.

Не мога да схвана и приятелствата й с Антоанета, Савина, Ая. Ту много ги демонстрират, ту някакви странни "затишия". Използването на "мега" и "тамън" ми е страшно отблъскващо. Иначе уважавам нивото на български език, което е постигнала, както и че приема критика в това отношение.
Общо взето - амбициозна и пробивна жена.

Държа да отбележа, че коментарите ми са на база лични наблюдения. Не ги определям като критика или изцяло негативно мнение, в случай, че прозвучат по този начин. Simple Smile

# 4 909
Скрит текст:

Гергана нямаше ли същата чантичка Grinning

# 4 910
Когато каза онова за дрехите, пак прозвуча снизходително. Непременно трябва да си перфектно облечена вкъщи, неуважение към партньора било да превръщаш клинове, анцузи в домашни дрехи. Не мисля, че 24/7 и във всяка ситуация вкъщи трябва да си по парфюм, парче сатен и малко дантела за разкош, за да си привлекателна, но айде, въпрос на избор.

Тя точно с клинове, които прозират и се вижда бельото ѝ се е снимала и е поствала снимки

# 4 911
Е, явно това е целта, да бъде секси с прозиращ клин 😂🤣😂

# 4 912
Така ли било? Ако се притесняваш да облечеш вкъщи раздърпани клинове и анцузи, пред половинката си, май проблемът не е във външния вид, а някъде другаде. Тия словоизлеяния Полинени съм ги пропуснала.

# 4 913
Няма сила, която да ме накара вкъщи да ходя с впит клин! Аз цял ден чакам да свърша работа, да се разпищоля у дома по пижама, ако трябва да се гримирам преди да се прибера, по-добре да ида да изпия едно питие в заведение.

# 4 914
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тя готви в 97% от случаите, ако не правеше нищо по цял ден и поръчваше храна щях отчасти да разбера критиката.

Колко време мислиш й отнема дневно това готвене за 2 човека вечеря?
От всички блогърки,за мен Елица е тази,която има най малко ангажименти и ако не беше богатото й гадже,досега да сме я видяли да се захване с някаква работа.Лежи по цял ден или се гримира или ходи на фитнес,вечер метне едно ядене за 20 минути,за да го снима в ИГ....много е заета наистина.

А за ЛинаСтайл,не знам защо ви изненадва,че целия й контент е около бременноста.Това е голяма ниша за правене на видеа и евентуално гледаемост.И тя сега ще точи локуми и ще подскача от ентусиазираност,още повече,че ще е майка за първи път.Не я гледам,но пък я разбирам защо е залитнала в тази посока.Тя друго и вмомента едва ли има да покаже?!

# 4 915
Mного добре помня това за ходенето с раздърпани дрехи в къщи. Ако ме види как аз ходя не знам какво би си помислила. Едва чакам като се прибера да си махна сутиена, да си облека най-раздърпаната пижама и тениска. Дразнещото при нея е, че беше майка от 2-3 дена когато започна да ги бръщолеви тези  неща за косите и, че трябвало да си обръщаш внимание нищо, че си майка-ние не падаме от Марс, но ми става смешно как някакви новоизлюпени родилки се обясняват сякаш за три дни са го разбрали това, само и само да се правят на интересни. Ми изчакай, виж как ще се чувстваш, сподели тогава, имай опит зад гърба си, а не да избухваш с такива високапарни слова. И тогава го нищихме,но за мен да си оставя новородено на приятелка па макар и за 2 часа не би ми било спокойно нито удобно от въпросната приятелка, за да отида на фризьор да ми напарвят косата за в къщи...

# 4 916
Честит петък, дами!  Animal Snake
Ганка в студио Куинс!
Скрит текст:

Ама таз Гана все на животни ми прилича, в лице на катерица ( Чип и Дейл), а в профил ми е в лицето и врата на баба костенурка.

# 4 917
Ааа, то впития клин бил за обществени места.. Стил та дрънка- кърпа в косата, пуловер, впит клин цвят перла и ...шарени чорапи. Бягай! Това и у дома не го нося!
Скрит текст:

# 4 918
По повод Полина, сега от гледната точка на майка, не я разбирам. Бебето ми е на 2 Месеца и съм близка със съседката, също моя добра приятелка живее в съседния блок. Ми не мога да си представя да го оставя у тях, за да ида на фризьор или маникюр. Пълен абсурд ми е.
Ама те украинки и рускини така преуспяват в България - с нахалство към прогрес и въобще не им мигва окото. Та не се учудвам на тези изпълнения.
А за това да се фръцкаме с тоалети у дома - ми много ясно, я ако изпусне златния мъж. Кой ще я издържа или води в Китай после...
Моя не ме води в Китай, затова ще си нося анцузи и пижами, амаха!

# 4 919
А коментирахме ли масовото рекламиране на магазин за втора употреба? Повечето от тях съм абсолютно убедена, че никога не са стъпвали в подобен магазин, а сега всички дружно рекламират магазини Мания.

Аз се сещам, че Бибонс редовно споделя инфо за дрехи, които е купувала от секънд хенд магазини или от някакви подобни базари.
Ипси също. Даже последната й снимка в ИГ е с пуловер от Humana.
Полина е казвала, че е купувала от ФБ групи за препродажба на дрехи.

На мен ми допада, че подобен магазин са подхванали такава кампания, но изборът на Пепе ми е неудачен. Нямам спомен тя някога да е споделяла, че има нещо ВУ.

П.С. Мисля, че ще е супер Полина да ни покаже Китай и живота там. Ще има възможност за толкова много съдържание, стига да има желание.

Общи условия

Активация на акаунт