Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 556
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 920
Мания имат кампания в подкрепа на фондацията от поне 3 години! В моемнта дори в който и магазин да отидете да дарите дрехи, помагате на фондацията.
Какъв е ИГ на въпросната Ипси?

# 4 921
Здравейте! Реших и аз да се включа, чета ви от известно време и сте любимата ми тема. Много обичам да си пия кафето с вас и да разпускам след дълъг ден. ☺ Аз следя почти всички влогъри, обсъждани тук. Най-много харесвам Йоанна Петрова и Антоанет Попова. Също така харесвам и Милена, Живот със синдром на Даун, Петканови и Елица.

Относно писането на “инфлуенсъри” за дарителски кампании и събиране на средства, аз също опитах. Преди Коледа писах на Ивана, Антоанет Попова, Йоанна, Полина, Валерие, Джулиана, Мегз и Гергана. Помолих ги да разгледат фондация “Плюшено мече” и да се включат, поне с един подарък. Ако имат желание да разпространят и да направят нещо добро. Никоя от изброените не ми отговори, повечето дори не прочетоха. Но пък в един от влогмасите си, мисля че Ивана говореше за това и с Боби пратиха подаръци. Може би имат прекалено много съобщения, може би не ги интересува, а може би не държат толкова на обратната връзка. Дано видят и споделят за Ангел. Хубаво е хора с толкова последователи, да дават глас на сериозни неща, а не да снимат постоянно брънчове, гучита, събития и козметика.

# 4 922
Постът на Полина ми е като някакво помпозно оправдание... за пред нея си и последователите. Да не вземе да си помисли някой, че тя, силната, независима жена върви по гайдата на мъжа си. Тия глупости, че не отишла при него преди, за да не загуби себе си... Извинете, но как местоживеенето определя кой си и какъв си?! Какво доказва това и на кого? А и точно тя не ми прилича на жена, която много се опъва на неин муж. Особено след тия приказки за домашните аутфитчета в негова чест. Настина, дано се възползва на максимум, ако отидат в Китай, би било интересно да разказва от там, но не възлагам големи надежди. Много е непостоянна с влоговете, а в инстаграм рекламите са прекалено много за моя вкус. За който се чудеше защо не е наблегнала на промотирането на шампоаните... ами от какъв зор, явно нито ѝ зависи дохода от това начинание, нито е имала кой знае какво дейно участие в създаването, иначе не би го оставила така.

Айде, лека нощ! 👹😈😜
(скритият текст е на ваша отговорност!)
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 09:22 от tuali

# 4 923
Полина, ако отиде в Китай, ще има много материал за видеа според мен. Те са толкова различна култура от нас, и има толкова много неща за "откриване", за това какво им е ежедневието там примерно, традициите им, магазини, транспорт....може да ни разведе навсякъде. Абе ако не я мързи, би избухнала с видеа.
Аз ако съм бих се вълнувала ужасно много.

# 4 924
До Малинкаа
Чакай от самовлюбените инфлуенсърки, да те отразят.. Ако, няма печалба, не ги търси.. Просто, им виж контента.. Не, са дорасли за истинските неща в живота.. Всичко е фалш...Инфлуенсърство по нашите ширини, няма... Всичко се свежда до безплатна храна, пратки, продукти за детето, че да го изгледаш с минимален разход, и това е... Брутална пародия са всички.. Може би, без Попова. 
Лина е толкова антипатична, да й пращат вече пратки, че да спре с тези видеа... Толкова пък, да ти липсва идентичност,че чак е отблъскващо...
Ивана, определено няма да направи, видео за веганството.. А, толкова го чаках... Явно, знанията й относно веганството се свеждат до менюто в някой ресторант..

# 4 925
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да заминава..с еднопосочен билет.Tам се надявам да я настанят в още по-голям апартамент,защото 100кв в София й бяха много тесни.Тя в Украйна,все у палати е живяла.
Ех много им се дразня на тези парцалани,едната от Враца,другата не знам си откъде..и двете се измъкнали от калта,защото са хванали подходящия мъж с дебел портфейл,но пък претенции,и фасони и напудрени снимки в ИГ.

# 4 926
  • Някъде там
Полина, ако отиде в Китай, ще има много материал за видеа според мен. Те са толкова различна култура от нас, и има толкова много неща за "откриване", за това какво им е ежедневието там примерно, традициите им, магазини, транспорт....може да ни разведе навсякъде. Абе ако не я мързи, би избухнала с видеа.
Аз ако съм бих се вълнувала ужасно много.
Точно от нея не го очаквай.
Ще има едно оправдание че не е свикнала още,че не се е адаптирала и че има  корона вирус..

# 4 927
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Точно сега не смятам,че е разумно пътуването до Китай,при това с малко бебе.
Аз не бих рискувала.

# 4 928
Полина според мен яко не й се мести в Китай, ако са се насочили натам, защото вече няма кой много близък да гледа Макси, за да тя е поддържана жена, няма дуписима, снобар, литъл джим, ПР пратки и още куп неща. Най-много да замине с майка си, докато бебето тръгне на ясла..
Както вече казах, нормално е да се притеснява как изглежда вкъщи и как е сексът - така правят жените, вързали по някакъв начин мъжете. За мен няма нищо по-яко от това да си вкъщи както си искаш облечена и да не се притесняваш от това какво ще си помисли мъжът ти. Ако обичаш себе си, няма как да сгрешиш ❤️
Емпирина пак някакви неща пише, че отнесли много критика, че Матей вече знаел буквите 🙄 сириъзли?!

# 4 929
В Китай не е само Коронавирус проблемът. Аз ако съм не бих отишла. Прецака се Полина с нейния мАж.

# 4 930
От всички страни но земята баш Китай. И аз да си кажа,че там никога не бих отишла до живея. Но толкова приносилено място не бих издържала. Но ако отидат и Полина не я мързи може да развие доста добре канала си. И да стане интересно.

# 4 931
Преди няколко години, ходих в Китай. Интереса ми беше огромен, но още на следващия ден исках вкъщи. Близки приятели, живеещи там, ме заведоха на пазара, където кучета се продаваха за месо и аз бях до там... За другите гнусотии няма да говоря, но беше ужасна частта с пазарите и по някои улици какво се предлага за ядене. Та на Полина няма да ѝ е лесно, ако е с по-лабилна психика като мен, няма да преживее културните различия. Не си я представям с тези огромни претенции как ще живее точно в Китай...

# 4 932
Ивана ще почва нова рубрика, в която ще кани различни гости да говорят по различни теми, най-вече начин на живот. Има потенциал в идеята, но много зависи от събеседниците ѝ, а и от нейната обща култура и критично мислене. Дано само не забие в клиширани и досадни теми за инстаграмарски живот и влогване.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 13:40 от Emi_55

# 4 933
Малко се отклонявам от темата за Полина, но това глупавото ВалериЕ, защо например не направи едно дарение с тези дрехи? Събрала 10 чувала, да продава на децата и после да похарчи в Сепфорааа...

# 4 934
Аз не виждам нищо лошо в това едно семейство да се премести в друга държава, защото единият има по-големи перспективи там. Полина знае три езика и също би си намерила занимание, ако иска. Не е проблем и да остане за две-три години вкъщи с детето, ако има възможност. После... каквото сабя покаже.
Доста от изказванията и са дразнещи...Ясно, че с Дуписима имаха договор, ама пет дена след раждането да каже, че не искаш да забравяш, че си жена. Кога пък успя да тръгнеш да заравяш?
Няма да коментирам кой как си е вързал мъжа, понеже не са го индикирали по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт