Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 504
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 345
Помощник хирург....😬

# 346
След последното 40минутно видео на Валери, осъзнах, че трябва да си купя вентилатор.
А сега ще си дам малко пауза, че "гласът ми се измори." 😂😂😂

Не смятам изобщо, че нещо е осъзнала Валерито..

# 347
  • Някъде там
За Валката това, че не е била на себе си, съвсем не означава това което ние си мислим. Едва ли тя мисли, че се държи инфантилно и лигаво, че не и подхожда на  годините това поведение. Не мисля, че има достатъчно капацитет да го осъзнае.
За нея това е сладко.
По скоро миналата година не е успяла да събере  достатъчно  от банички, за да направи много ваканции, както повелява титлата  "кралица на ваканциите" и това я кара да се чувства не на себе си.
Както винаги е твърдяла 2020 ще е годината... 😀
Сигурно е гледала видеото на Деса за надграждането.

# 348
И аз мисля същото като daviz, не са ѝ стигнали ваканциите на кралицата 😁

# 349
Welt, благодаря за труда! Специално минах на новата версия, за да дам лайк. Simple Smile

# 350
Валерия толкова се опитва да прилича на Amber Scholl, но изобщо не й се получава.
Каква е тази пластмасова торта? Как разбрахте? Пак съм изпуснала... 😂

# 351
Валерия толкова се опитва да прилича на Amber Scholl, но изобщо не й се получава.
Скрит текст:

Няма да мога да си напиша истинската ДИСЕРТАЦИЯ от киснене във форума, ама не можах да се въздържа да не ти покажа пластмасовата торта на Вал. Joy

# 352

Изпуснала си, я! Пластмасовата торта си я носиш за пикник пред театъра 😆

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 17:22 от Вαнилия*

# 353
За много години дами Tada
Welt, благодаря за отговорите на анкетата, страхотно го поднесе.

Замислих се колко погубен потенциал са пътуванията на Кралицата. Като гледам влоговете й Мартин знае някакви факти за мястото, какво трябва да се посети и т.н., а Валери само прави някакви изцепки как нищо не знае и ако я интересува да го каже пита Мартин.
Има хора, които не могат да пътуват толкова, ако беше с акъла си би развила още един травъл канал с полезна и интересна информация...живота не е само снимки и гримове, след време като показва снимки на децата си какво ще каже ' Тук мама се е снимала в...а тук мама посещава Сефора ....а ето и тоалетчето на мама.. ' Joy

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 22:03 от Не се сърди, човече

# 354
Имаше видео или пост за пикник пред Народния театър и част от менюто беше пластмасова торта.

# 355
Представям си ситуация. Докторите оперират Джулияна и са под стрес да не объркат нещо,все пак това е операция и някакъв самозванец отсрани с познания по медицина на база "прочетено в интернет" им дава акъл. Дали не са били изнервени? Не знам как  са се сдържали да не го изгонят.
Така ги "обичам" такива всезнайковци като този,чудя ся Джулияна как го търпи.

# 356
Да, пластмасова торта, кокос.. разбирам. Креативна си е Валчето, какво да я правиш. Чудя се каква ли е причината все още да я следвам в Инстраграм. 🤔

# 357

Винаги съм си мислела, че би било свежо да развие канала си като Амбър Шол. Но Валката е токова глупава и мързелива, че никога няма да стане. А и е твърде скарана с всякакви DIY неща, в които Амбър я бива. Абе иска се особен вид самоирония и поне малко мисъл, за да си такъв образ като Амбър. Освен това , Валката е супер стисната, хич не я виждам да харчи за видеа така, както прави Амбър Шол

# 358
Пак ли ще отрича фотошопа по краката

Не смятам, че е нужно да поправя каквото и да е..нейни си комплекси.

# 359
  • София
Снимката на Гани много ме подразни. Значи фитнес инструктор може да допуснат в операционната зала, а лекар не може. Визирам мой близък лекар, на който му отказаха да присъства на секциото. Баба ми използва един израз в такъв случай ,,Царица е парица!,,

Сега се сетих, че родих бебе с тегло 3750 кг. Добре че не попаднах на лекаря на Джулката. Щеше да ме резне.

Общи условия

Активация на акаунт