Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 929
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 550
Гледате ли Jordan Lipscombe? Вчера я открих и се зарибих леко Grinning

# 2 551
Някой следи ли Jordan Page? Аз не, но съм попадала на нейни видеа, твърде ми е експресивна и не мога да се рилейтна съвсем с нейните хакове, защото нямам толкова деца и площ вкъщи Simple Smile Тя има вече 6 деца и пак е бременна, но ми изскочи видео, че ще има близнаци - момче и момиче. Направо не мога да си представя какво е да имаш 8 деца. Не че мога да си представя и 6 всъщност Anguished

# 2 552
Моля ви влезте да гледате сторитата на Теа. Пратили са и 4ри кашона с пратки, комична е.
Наумчо снима, тя реже с една ножица настървено и припада на заден фон детето се дере. И разбира се Тейчето и задава въпроса “що плачеш маме искаш да си пробваш новите дрешки” или нещо от сорта.
Толкова настървено отваряше кашоните припаднах 😂😂😂.

# 2 553
Че как, ей на облякоха си децата с пр пратки, памперси, мазила и прочие. Друго си е на аванта😉
А видяхте ли това недоразумение радостно как се саморекламира
Скрит текст:
Това е от стори на кифлоблог, тя пита за любими блогъри и споделя отговорите,един сред които е и този. Умрях от смях!

# 2 554
Ох, много ми е антипатична Теа, ама много. Не мога да я слушам и минута. Изглежда ми страшно надменна и самовлюбена.
Попадна ли ви новината, че Кат фон Ди е продала нейната част от марката на Кендо, ребрандират я и вече няма нищо общо с нея? Четох коментари, че бивши клиенти пак мислят да се върнат към марката след бойкота от последната година и мнозина смятат, че точно бойкотирането е причина Кат фон Ди да я продаде. Официалната позиция е, че Кат вече няма време за нея заради други ангажименти и детето. Беше се вдигнала голяма пушилка след като тя обяви, че ще отглежда детето си като веган, ще ражда вкъщи и няма да го ваксинира. Антиваксърското и изказване доста ядоса публиката и макар че тя се опита да замаже положението, много канали май спряха да и коментират продуктите, а явно доста клиенти да не купуват. Cancel culture?
Като го написах и се сетих за МаниМУА и Лора Лий... Наистина ги съсипа онзи скандал с Джефри, Никита Драгън и Габриел Замора. Пускат си клипове, сигурно пак изкарват много пари, но гледанията им нямат нищо общо с преди, нямат нови козметични продукти... На Лора и се въртят около 400 000 гледания долу-горе, тук-там повече или по-малко, но на фона на 4,5 милиона последователи нищо не е. И те бяха яхнали една вълна, но сами се закопаха.
Реших да пусна едно видео на Лорчето и бях изненада, че звучи много по-добре и не пищи като по-рано.
Пуснах видеото за правенето на теста за бременност на ЛинаСтайл. Ох... Хубаво видео. Много емоционално и мило за семейството и роднините, а и за самото дете след време. Абсолютно излишно за широката аудитория. Освен да привлечеш тъпо коментари като моя Joy, или "супер, честито" не знам каква реакция може да се очаква. Ще привлечеш публика, която се интересува изцяло от битието и житието ти. После следва мрънкането.

# 2 555

Joy Todorova 😀
2017 година не можах да я позная без устни и куче 😀

# 2 556
Хубава жена. Жалко, че като си отвори устата и разваля първото впечатление.

# 2 557
  • Варна
Jordan Page аз я гледам да, но от време на  време. И на мен ми е твърде експресивна, всичко в тях е по конец.. депресирам се Joy

# 2 558
  • Варна
Според вас какво биха работили след време инфлуенсърките, след някоя и друга година, когато те (или инфлуенсърството като цяло) вече не са актуални? Дали се замислят за това, дали се притесняват за бъдещето? Как ще издържат себе си, деца? Какво ще работят, когато са на 40-50? Какво мислите?

# 2 559
Теа ми е много неприятна. Освен, че е много антипатична ми изглежда и доста ограничена. В последните сторита ми направи впечатление как през зъби казва колко е хубаво гащеризончето и после” това и на мен ще ми стане”. В крайна сметка е подарък и трябва да свиква, че ще я заливат с ненужни подаръци за бебето, ама така ли се говори.( Аз така само на свекърва ми говоря)

# 2 560
И Снежана и Лина са малко изкривени в лицата. ... И двете ги отворих и затворих -не са мойта чаша чай. Grinning

# 2 561
Не разбирам идеята Ивана да се насочи към видеа за педагогика и да е в помощ на учители и родители. При положение, че няма никакъв опит като учител, с какво точно ще е полезна? Като си чете лекциите от университита ли Grinning А относно това кой какво ще работи, ако не е влогър, според мен всеки си намира работа, когато му се наложи. Има много жени, които цял живот са домакини и в някакъв момент с деца тинейджъри почват работа, други сменят тотално работната сфера, а освен това дори човек да няма никакви компетентности, като се замисля, че в момента в банки, институции и къде ли не работят хора с абсолютно неподходящо образование и без компетенции, сигурна съм, че и нашите влогърки ще се оправят, това дали ще им е ок да си принизят “звездният статус” и да слязат на нивото на “простосмъртните”, които работят, за да си плащат сметките, храната и “най-важното” -козметиката е съвсем друг въпрос Grinning

# 2 562
И Снежана и Лина са малко изкривени в лицата. ... И двете ги отворих и затворих -не са мойта чаша чай. Grinning
Точно това не ми харесва в Лина

# 2 563
Леле, тази Теа колко е настървена, като не видяла е...аз така се мятам на храна, ако не съм яла два дни...изуми ме...

# 2 564
Скрит текст:
Не разбирам идеята Ивана да се насочи към видеа за педагогика и да е в помощ на учители и родители. При положение, че няма никакъв опит като учител, с какво точно ще е полезна? Като си чете лекциите от университита ли Grinning А относно това кой какво ще работи, ако не е влогър, според мен всеки си намира работа, когато му се наложи. Има много жени, които цял живот са домакини и в някакъв момент с деца тинейджъри почват работа, други сменят тотално работната сфера, а освен това дори човек да няма никакви компетентности, като се замисля, че в момента в банки, институции и къде ли не работят хора с абсолютно неподходящо образование и без компетенции, сигурна съм, че и нашите влогърки ще се оправят, това дали ще им е ок да си принизят “звездният статус” и да слязат на нивото на “простосмъртните”, които работят, за да си плащат сметките, храната и “най-важното” -козметиката е съвсем друг въпрос Grinning

И аз мисля така. Не виждам никаква връзка Ивана да се насочва към педагогика при положение, че не се вълнува от тази сфера.
Тя е казвала, че още в началото на образованието си е осъзнала, че това не е нейното нещо и го е завършила без интерес. Затова и след това се е насочила към маркетинга.
На мен Ивана ми е на периоди. Наистина има някакъв потенциал да бъде по-различна, не хвърчи в облаците, не се лигави или презвема излишно.
Лятото покрай Валерие ми беше станала ужасна дразнеща. Сега с влогмаса имаше приятни видеа, но като цяло е скучна и еднообразна. Събитие /на което се показва предимно кетъринга, вместо продуктите/, аутфитче, гримче, домашните любимци и до там.
Онлайн магазинът е пълен провал. Три чаши с картинки от Пинтерест и три шала от Алиекспрес, които предлага януари и евентуално(!) февруари. Защото китайците празнуват Нова година и доставките се бавят. 😄
Че тя дори в профила си една снимка няма с тия шалове.

Няма ли вече някоя да пусне видео, че да живнем малко. Всички са страшно изчерпани и ги мързи да се напрегнат да снимат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт