Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 953
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 535
Аз харесвам Ивана, въпреки многото ни различия, но не мисля че тази работа е за  нея като единствено препитание и интерес. Като ходеше на работа беше много по-интересна, симпатична и най-вече релевантна. Въобще си мисля, че в България изобщо не може да има успешни влогъри на пълен работен ден. Прекалено много досаждат като са навсякъде, бързо омръзват и са зависими от реклами, превръщайки се бързо в телешоп. Човекът се губи и обезличава. Трябват солидни финанси и акъл, които да подкрепят начин на живот, който би бил интересен, било то за пътувания или развиване на нишов интерес или хоби. За мен най-успешни и симпатични са тези, които превръщат влогърството в доходнохостно хоби, не са зависими от него и имат ясна идея и план за развитие (Живот със Синдром на Даун, Любо Жечев, Боряна Стефанова, Готвене за начинаещи...). Иначе някак стават отчаяни, да не кажа даже жалки, като се опитват да просят отвсякъде колаборации и партньорства. Всичкоправещи, а дефакто нищоможещи.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 18:30 от Emi_55

# 2 536
Еми,подкрепям изцяло мнението ти. Има много истина в думите ти. Просто всичко стана една масова мода и вълна. Един дол дренки,никоя не се отличава от другите. Ако хванат една ниша,нещо тяхно си,да се отличат,ще е друго.
То са едни и същи неща-готвене, ядене на тъпотии,реклами на едни и същи неща, в кой мал ходих,какво пих,какво хапнах,тефтери,планери,тук -там гримчета,тоалети.
Миш-маш и манджа с грозде.

# 2 537
Ядосахме Ивана с коментарите си,че не е интересна,скучна и е безполезна.Сто сторите е качила,как отговаря на въпросии на последователите си -Кое от къде и е?Повечето отговори са от стари сторита,явно според "habit tracker-a"-днес е деня за отговори.

# 2 538
Да взимат планерите - Гергана, Ивана, Мария, Валката, Пепун и да пишат - точка номер 1 - да спра да се излагам като за световно.
Номер 2 - да си осигуря стабилна работа.
Номер 3 - да се инфлуенсна какво ще правя, ако мъжът ми не ме издържа (изключвам Мария, тъй като си бачка).
Иванчето шапките за баба Марта ли ще ги пуска?

# 2 539
Фичко3 и Евчето се завърнаха.

# 2 540
Джой Тодорова е мега просто парче!
Кара и задава въпроси за столче за кучето си😳...а ,че може да убие някой докато си “влогова”....Тц тц

# 2 541
https://www.youtube.com/watch?v=vZHOqG9dtf0&t=28s Новият клип на Чефо в ю туб канала на Господари на Ефира

# 2 542
Радостина е едно голямо разочарование. В началото, на конкурса, много добро впечатление беше направила - усмихната, естествена, беше подкрепила филипинката и като цяло много позитиви събра. Беше миската, която най ми допадаше. След това и в инстаграм ми допадна, НО до момента, в който почна да търси скандал, да забелва очи на сторита и да се държи като махленка. Тия влогове, сторита и сие развалиха всичко. Сега с тях, ако си прост и нагъл, не можеш да го скриеш, преди тях имаше как

# 2 543
.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 07:16 от Yogurina

# 2 544
  • София
Сега погледнах някакво стори на Джой Тодорова. Не понасям хора, които нямат деца, но да са компетентни и да дават съвети. Това момиче наистина много си е повярвало!

# 2 545
Радост имаше голям потенциал - страхотна външност, кариера на професионален модел, добър имидж след случая с филипинката. Инстаграма също й беше приятен, докато не започна да влогва и да се приема за инфлуенсър. И мен ме разочарова с безкрайните си реклами на Нивеа и убеждения, че евтиното е даже по-качествено, а накрая седя 3 седмици на Малдивите. Там пък май телефона не го остави, на ден по 20 сторита имаше.

# 2 546
Днес пуснах видео на Гана от преди време...
1то нещо като станела било не да си измие зъбите, а да хапне нещо сладко.
Друго интересно - целунала момче за 1 път на 18 г.

Опсс... Дупка в сценария на Гана. Нали имала дългогодишен приятел, годеник (плод на въображението й). Тааа.. явно първите 2-3 години не са се целували. 🤔

# 2 547
  • софия
Имам да наваксвам с клипове, но това, за което влизам е да похваля Емпирина, не съм вярвала,че ще го кажа...Споделила е каузата за борба за живот на детенцето на моя близка, благодарна съм и, защото увеличава шанса за повече средства ..

# 2 548
Днес пуснах видео на Гана от преди време...
1то нещо като станела било не да си измие зъбите, а да хапне нещо сладко.
Друго интересно - целунала момче за 1 път на 18 г.

Опсс... Дупка в сценария на Гана. Нали имала дългогодишен приятел, годеник (плод на въображението й). Тааа.. явно първите 2-3 години не са се целували. 🤔

Аз ли бъркам или наистина е казала 8 годишна връзка? Тя сега на колко е?

# 2 549
Това е много добра идея Ивана да се насочи към педагогиката, да покаже нещо интересно, но надали....това не продава, или повечето така си мислят, просто, защото не е като масовката-дестинации, снимки, странна храна, инста апартаменти в стил скандинавски-повечето са минали покрай него...
Така е, Мис. При Ивана има шансове за развитие - може да бъде в помощ на родители и учители. Седнала да показва само къде ходи, какво готви ( поне да беше нещо различно от аламинути), книжки, безумно много гримове и пр пратки. Кога успява да ги измаже всички неща, не знам. С тези дълги пръсти, с това почукване, ръкомахане и старание при мазане....смешна ми става. Зорница има същия навик, някак акцентира върху ръцете си, а те хич не са за показване,  особено изкривените й палци.

Общи условия

Активация на акаунт