Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 993
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 520

Почна се Тейчето!
Може ли някой да сподели откъде са очилата на JoyTodorva или там както се казва,защото не я знам.

Очилата и са Том Форд.

# 2 521
А каква мисъл би трябвало да има зад татуировките на Ивана, които са целувка, червило, намигаща мацка и прочие кичозни картинки? Тялото ѝ изглежда все едно някое дете си е налепило татуировките от дъвка по кожата ѝ. Дълбоко се съмнявам, че самата Ивана може да се аргументира какво я е подтикнало да си татуира тези шарени драсканици.

Нямам представа, вероятно са свързани с блога (имаше ли блог?), канала.. не зная. Аз харесвам (и имам) татуировки, но не и цветни. Не ми харесват и на Ивана как стоят. Особено тези по ръцете й. Но всеки си има вкус, тя си ги носи, а ние ги виждаме само във видеата й. 😊

# 2 522
Това е много добра идея Ивана да се насочи към педагогиката, да покаже нещо интересно, но надали....това не продава, или повечето така си мислят, просто, защото не е като масовката-дестинации, снимки, странна храна, инста апартаменти в стил скандинавски-повечето са минали покрай него...

# 2 523
# 2 524
Аз пък не разбирам защо човек като Радостина Тодорова си смалява краката, ръцете и се прави с програми, като съм я виждала и изглежда добре?! :/ Изкривена представа...

# 2 525
Ваня “заредила” по 2 бройки от артикул и после “много бързо свършиха нещата”, брех.

# 2 526
На това стори Ивана малко прилича на Гринч

# 2 527
И този сок от целина,така и не разбрахме ,за какво го пие?Отбелязва си,че го пие всеки ден ма така и не даде обратна връзка на хората.От една година вече го пие,как се чувства, на кое и се отразява добре,има ли промяна от него?Ама си драска хиксчетата на тефтерите,за да следи развитието .Защо ни го показва като, не казва ползите от всичкото това нещо в дългосрочен план?Само тя устиска с модата на сока от целина,но обратна връзка ,аз не чух.Може и да съм пропуснала и да е нападам без причина,извинете ме!
Имам съмнения,че всички тези неща ги прави само за видеото,като си показа листа с отбелязките имаше много празни прозорчета точно на сока и на шейка и'.Иначе деня и започвал така,не закусвала-шейка и бил закуската,ама на листа само 2 дена отбелязан.
В новото видео,вече е 3 часа ,аз станах в 11.Сега ще си правя сок от целина знаете ,че така ми започва деня!?!Как ставаш в 11 ,а деня ти започва в 3 следобед и тепърва ще си правиш сока?

# 2 528
Ивана много ми допадна, когато започнах да я следвам. Беше усмихната и забавна. Сега нещо и на мен малко ми е скучна. Като цяло не ми допада идеята да се уеднаквяват всичките. Да показват някакви снимки как се люлеят на плажа, или в снега. Това и аз го мога. Да поразказват, да препоръчат. Валери май нещо не схваща, че едно такова пътуване ще е много по - приятно за зрителя/последователя, ако разкаже или препоръча какво да правим, респективно какво не, какво да ядем или какво да си носим в багажа, какво ще е излишно. Не ме интересува как си разопакова багажа или хладилника. В последните два месеца толкова пъти стягах и разтягах багаж и пътувах, и чистех, и т.н., че с удоволствие ще я пръсна по гледания с моите много тежки ежедневни домашни забавления. Пълна скука, човече!
Изобщо не се стараят да покажат нещо различно. Даже с едното гримиране някой влогъри са в пъти по-интересни.
А като видя някой да се оплаква.... направо искам да му изтрия канала. Щолена ме застреля с тази хотелска драма. А Тейка по-безумна няма как да стане... все едно само тя има бебе. И сега спонтанна реклама на Мустела. Изобщо никога не ми е била интересна. Добре, че е Наум да стане тя малко популярна. Все ще бъде в неговата сянка обаче. И не мога да разбера - ама то липса на елементарно възпитание. Да не прекъсва, докато някой друг говори. Прави лошо впечатление.
И това, за връзките. Никой не е застрахован. Нито това, че имаш дете. И само с кекса не може да задържиш един мъж. Дано да е сгрешила при изразяването и това не е причина да мести бебето. Аз не помня Полина и мъжа й как са се запознали, нито той с какво се занимава. Някой ще ми припомни ли.

# 2 529
Точно едно видео съм изгледала на Тея. За грижа за косата, и то само, защото е на тази тема. Не го намерих за полезно и нищо ново не научих. На мен тя ми е напълно безинтересна, не разбирам популярността й. Вероятно се дължи на мъжа й-аз него обаче също не го знам, ще ме извините, може би ви шокирах, наистина не съм го чула, не му знаех името, от тази тема разбрах кой е и какъв е.

# 2 530
Проблемът със ЗП не е, че не всеки го възприема, а че лесно се стига до самозабрава. За мен това вече е факт при Ивана. Живее в собствен свят, не приема градивна критика, тя може и знае всичко, а всичко в реалността са временни „препятствия” от Вселената.
Обаче човекът е социално животно. Ние зависим едни от други по всевъзможни начини. И не само от близки, а дори от напълно непознати. За котката също ми е притеснено, имам чувството, че е ужасена от кучето. Харесвам Ивана и се надявам малко да се отрезви.

Р.Тодорова ще си излезе една надута лигла, търсеща скандал. Чудесен пример със снимане и шофиране. Честно, бих свалила клипа, за да подам сигнал. Не за да направя тъпо на някого, а защото това е безумно опасно за нея и всички на пътя.

Нищо ненормално няма Теа да получава подобни пр пратки и да започне да рекламира бебешки неща. Нали това е ок - резонни реклами.

Полина и Патрик по работа нещо се бяха запознали преди около 2 години, мисля.

# 2 531
Как ще са свършили бе....Та, тя ги пусна  преди седмица,две, нещо такова ..."Не очаквала такъв интерес" дрън, дрън.. А по странното е, че за това кратко време,чак и намаление им направила на 50 процента... :Д Кога ги пусна, кога намаление направи...Нищо не схващам....:Д

# 2 532
Ми сега докато дойдат новите от Китай...
на всички талантливи автори на ръчни вещи и бижута,сцепват складовете на жълтушите, да препродават "избрана авторска селекция" на тройни цени.

# 2 533
Петканова рекламира Била! И тези ли имат нужда от реклама?

# 2 534
Вчера и Елица рекламира Била, не знам как още не сте я направили на 2 стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт