Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 967
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 400
Гането грам елентарни комуникативни умения няма. Ако за нечие поведение мога да кажа криндж, това е тя. Дори Валериана е след нея. Едно пищеше, едно забелване на очите, едно нагло държание уж на шега с  приятелка. След като си гледа малоумното държание, когато монтира, не ѝ ли става леко неудобно? В студио куинс като сме я гледали е същата и с двамата от Айде бг и останалите гости. Едно тропане с крак, едно инфантилно държание... много ми е интересно да видя занапред кой и какъв тип мъж би си я причинил за жена. Това с годините връзка съм на 100%, че е една голяма измислица, за годежа съвсем. Гането е патологична лъжкиня и тва ни е ясно отдавна.
За Лoра назад се изписа, че си падала по момичета - нищо лошо няма, няма да си променя впечатленията от нея, че е приятно момиче, но какво прави на почивка с двете уона би-та - тъмна Индия ми е. А за вкуса ѝ - надявам се е далеч по-добър от комплексираното Гане. /ако не е някоя жълтина и това/

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 21:49 от VanillaPumpkin

# 2 401
Хора, Адри къде споделя за новата си работа? Не виждам такова видео или пост в Инстаграм.

Едит: сега отворих сайта на Influentica и видях.

Поздравления, Адри! Изглежда като вълнуваща и интересна работа. А и е време вече influencer.bg да имат достойна конкуренция. Иии дано работите с повече нови и атрактивни лица. 😉

# 2 402
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не, сега ми излезе. Нина Василевич се казваше.

Тя пише в този форум, в раздела за грим и парфюми. "Lepidopteria" или нещо подобно й беше ник-а.
Симпатично момиче e.

Lepi й е ника и преди 2-3 дни я засякох в Покупките.И аз съм на мнение,че е симпатично момиче,добронамерена такава.Фамилното име ми звучи сръбско.Никога не съм й чела блога,ЮТ канал ли има?

# 2 403
  • софия
Отворих на Ганка ИГ, да не взема да изпусна нещо и ми направи впечатление, че пуска giveaway само с по 1 продукт 😀 и под всяка снимка сложила ХоХо 😂😂😂 да не се мисли за Блеър от Госип гърл 😂 трагедияяя 😂😂

# 2 404
Отворих на Ганка ИГ, да не взема да изпусна нещо и ми направи впечатление, че пуска giveaway само с по 1 продукт 😀 и под всяка снимка сложила ХоХо 😂😂😂 да не се мисли за Блеър от Госип гърл 😂 трагедияяя 😂😂
Оххх, къде е невероятната Блеър, къде е наша гана.

# 2 405
Разгледах и аз на тази Гунка инстаграма, нищо, че ме блокна още преди да я запомня 😃
не знам дали сте коментирали до сега, но на много от снимките ми се струва, че имитира Елица.

# 2 406
Не, сега ми излезе. Нина Василевич се казваше.

Тя пише в този форум, в раздела за грим и парфюми. "Lepidopteria" или нещо подобно й беше ник-а.
Симпатично момиче e.

Lepi й е ника и преди 2-3 дни я засякох в Покупките.И аз съм на мнение,че е симпатично момиче,добронамерена такава.Фамилното име ми звучи сръбско.Никога не съм й чела блога,ЮТ канал ли има?
Има канал, заповядай 😊
https://www.youtube.com/user/lepidopteria

# 2 407
You know you love me ли бе Гане

# 2 408
Ако Валери направи такова видео ще бие по тъпота и Къртни Кардашиан, която обяснява как се яде Кит Кат. 😅😅

https://youtu.be/Te0lyq6no98
По-тъпи видеа само Мис Тигрова може да направи.

# 2 409
Joy ох как съм се смяла на” натравянето “й със зрънчо😂😂😂.

# 2 410
Днес пуснах видео на Гана от преди време...
1то нещо като станела било не да си измие зъбите, а да хапне нещо сладко.
Друго интересно - целунала момче за 1 път на 18 г.

# 2 411
Да питаш как да си задържиш сексуалния живот с бащата в Инстаграм е ....,но пък отлично пасва на Полина.
Гледах на ГеРРРРгана клипа...с превъртания да видя какви са тия маски прословути ...и от щерката на Мира Добрева не съм възхитена.
И все пак, независимо, че пак бях изтрита от модератор (вярно, с основание), но все още не вярвам колко простотия може да струи само от един човек. И все още горещо препоръчвам на очуканата от "жестоката реалност" да се разходи по софийските улици покрай наклякалите пенсионери, които продават орехи и ябълки, и тогава с чиста съвест да постне пак такова нещо. Честно, абсолютна агресия предизвикват.

# 2 412
  • София
Хм, какво е странното първо да ядеш и после да си миеш зъбите? Много хора така правят, включително и аз. Другото ми се струва алогично, ако закусваш.

И моят пост е затрит вероятно заради цитата. Но са ми смешни драмите им, да. Само фантасмагории и простотии, а светът се движи с друга скорост и с по- гадни случки от на Валерката хладилника и на Пепонката разюздания развод.

# 2 413
  • Някъде там
Сетихте ме за мис Тигрова.
Събудих всички в къщи със смях.
Сериозно ли има толкова ограничени същества, на моменти си мисля, че на тази мис и плащат да прави малоумни клипове?
Ураганен вятър който само тя си чува и си вижда и накрая пита, как да спре живото предаване? 🤔😲🤣

https://youtu.be/j506dgGeaaU

# 2 414
Такива като Мис Тиграва най-добре си живеят. С абсолютна липса на мисловна дейност...

Общи условия

Активация на акаунт