Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 964
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 565
Скрит текст:

Joy Todorova 😀
2017 година не можах да я позная без устни и куче 😀
Всъщност въпросната госпожа изобщо не се носи с добра слава във Враца. Ходеше с едно момче, няма да казвам имена, който беше от агитката на Левски(Синя Враца). Тогава Георги Костадинов играеше в Левски. В един момент се оказа, че вече няма приятел от агитката, а от отбора. Премахна всички снимки, от периода, в който работеше в Бедрум на Слънчака и стана примерна дама. Красива е, харесвам я, но егото, когато се покаже, губиш представа коя всъщност си.

# 2 566
Е добре, може ли детето да реве, а и двамата да не му обърнете внимание, ми да продължите да снимате тъпи сторита и да късате опаковки? Можеше и по друг начин, много по-добре изглеждащ, да благодарят за ПР пратките... Малко нелепо ми се видя, сякаш са чакали да се роди бебето, че да почнат да валят пратките и сега ги хващат със зъби, сакън някой да не им ги вземе 🙄

# 2 567
Теа наистина е комична колко настървено къса, баш като невидяла... Дори Петкановите не съм виждала така, но и те сигурно всеки ден получават по някой кашон и вече им е все тая. Много са ми прозрачни вече, затова и казах тук преди дни, че почнат ли да забременяват и раждат, и качват сто видеа за това, ми стават неприятни, защото ми се струва, че целият им напън е за тия безплатни подаръци. А за нас те нямат никакъв смисъл, защото или не дават никакво мнение за получените неща или ако дадат, то не е откровено, за да не спре кранчето.

# 2 568
Е добре, може ли детето да реве, а и двамата да не му обърнете внимание, ми да продължите да снимате тъпи сторита и да късате опаковки? Можеше и по друг начин, много по-добре изглеждащ, да благодарят за ПР пратките... Малко нелепо ми се видя, сякаш са чакали да се роди бебето, че да почнат да валят пратките и сега ги хващат със зъби, сакън някой да не им ги вземе 🙄
Ти не си разбрала, че бебето реве, понеже си е чуло името. Joy
Освен това няма право да реве, защото тия подаръци за нея все пак.

# 2 569
Зорница изяде " Пепе "-то Smile

И аз винаги съм се чудила, с какво се яде...да е жива и здрава, че ме просвети, ОТНОВО.
Скрит текст:

# 2 570
  • Някъде там
Лана и на мен това ми направи впечатление вчера. Тейчето имаше много грубо отношение към целия процес.
Хората се постарали красиво да опаковат и прочие тя наряза и накъса всичко, прерови набързо, ахна само на дрешката и готово. Снимай ги тия неща, докато спи Амайчето,какво ти пречи, или поне Наумчето да я гледа,ти си снимай.

Зорница съвсем се "извиси в небесата"...
Тръпки ме побиха от това. Съпруга и изрично я попитал от къде да купят...ЖДНБ...

А Пирина е създателката на #нитоденбезкнижки, ако не знаете.
В книжките така учат да се пише за жена, в мъжки род.

# 2 571
Снощи като гледах сторитата на Теа и на мен ми направи неприятно впечатление жалното плачещо бебе отстрани, докато младите родители (точно като невидели както коментирахте) късат пр пратките, но реших да не коментирам тук, за да не се приеме като mom shaming (тъй като все още не съм майка и не знам какво е). Сега виждам, че и други са на моето мнение обаче. Според мен цялото това изчакване да "се почувстват готови" да си покажат детенцето, за което говореха в първото видео, си беше с цеп привличане на вниманието - реално те кажи речи веднага след това почнаха да показват Амайчето.

И Гера се присъедини към рекламиращите Била.

# 2 572
Изгледах сторитата на Тейчето. Споделям мнението ви - невиждала ПР пратки. За нито едно от нещата не каза, че е хубаво, че е много благодарна за пратките (по някакъв начин да изрази благодарност на хората, които все пак са се постарали да има всичко това). Можеше по съвсем различен начин да поднесе получените неща, а не чрез стори, в което като луда реже и къса. Да не говорим колко противен ми прозвуча Наумчо с неговото " Глей колко е яко, уе чуееек". Бляк.

Изгледах чрез превъртане видеото на Гането (сериозно, кой ще нарече Гергана Гане?!). Грозно впечатление ми направи и на мен частта с маските. Но мисля, че в нейните очи това се води 'яко', нормално общуване с приятелка. Нали знаете как понякога някоя приятелка ни моли за нещо, а ние се правим на голямата работа и отвръщаме Айде, хубаво, взЕми, та и тук мисля, че това й се върти в главата.

# 2 573
И на мен ми бяха малко противни сторитата на Теа с ПР пратките, а по принцип и симпатизирам.

# 2 574
Още малко и на челна стойка ще застане, за да се видях хубаво табелите на парцалите. Смешница...

# 2 575
  • София
И аз снощи исках да споделя за семейната идилия на Шопови-Минкови, явно не само на мен ми е направило толкова лошо впечатление. Нормално е едно бебе да плаче, ама отстрани мама и тати да късат и мятат хартии...
Освен това не разбирам защо трябва да се правят клипчета как се отварят тия кашони, намачкани и изпоцапани, вместо после да се направи една хубава снимка. Обикновено тези пратки се  опаковат със старание и детайли, тъпо е това къса е и дърпане.

# 2 576
  • Някъде там
За да не дойде пак някоя "възвишена" спамърка от дувара, да каже, че само негативи пишем.
За не знам кой пореден път, хваля Симеона, но разказите в блога и снимките и са пленяващи, лично за мен.
Скрит текст:
Под последната снимка има разказ на възрастна старица за селото и. 💓

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 11:32 от daviz

# 2 577
daviz,  благодаря за споделянето на Симеона, погледнах профила й в Инстаграм и много ми допадна, последвах я. ❤

# 2 578
Савина пак с драматична " обложка" на клипа ѝ. Да ме извинява ама не мога да ѝ съчувствам след цирка , който сътвори.  Не ми е приятно това хлапе.

# 2 579
Савина пак с драматична " обложка" на клипа ѝ. Да ме извинява ама не мога да ѝ съчувствам след цирка , който сътвори.  Не ми е приятно това хлапе.

Какъв цирк?

Общи условия

Активация на акаунт