Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 855
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 610
Аз никога не съм я следвала, ами чат - пат влизам да гледам. Адски странна ми е една такава зъбла обяснява се като 5то класничка.

# 2 611
Гледам Ая са се върнали в Ню Йорк и търсят апартамент. Аз бях решила, че приключиха с Щатите.
Другото - забелязах, че пак се опитва да копира инстаграмски аутфити и и е голяма драма, че някакъв сив анцуг не и седи като на някакви Инстаграм кифли. Алиске, мила моя, първо - сбъркала си размера, второ - нямаш тяхното тяло, трето - спри да копираш и си изгради собствен стил с дрехи, които ти отиват.

# 2 612
  • София
Аууу фук та фук

Скрит текст:
току-що се запознах с Пепе и Филяка хахах, няма да ви казвам как кое, но много приятна на живо и си поговорихме. Само кажете ръката да си мия ли? Grin

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 15:51 от Мацето

# 2 613
  • София
Алиса много иска да е Киара Ферани, но нито ѝ е на стила, нито на възможностите.

# 2 614
Аууу фук та фук

Скрит текст:
токущо се запознах с Пепе и Филяка хахах, няма да ви казвам как кое, но много приятна на живо и си поговорихме. Само кажете ръката да си мия ли? Grin

Лелее, ти да видиш!

Не, аз не бих си мила ръцете....поне година. Trollface

# 2 615
Какво работи мадмоазел Ая/Алиска, някой знае ли? В смисъл, извън поснимването за инстаграм и блога, който не пращи от редовност и последователи.

# 2 616
Мацо, ай раздуй де! Ний на кой ша кажИм?!?!🤪😂

# 2 617
Какво работи мадмоазел Ая/Алиска, някой знае ли?
Не знам, но и на мене ми е любопитно  Изживява се като ИнстаКари Брадшоу. Гледаме студио за 4к долара,какво безумие,ооо,я тука да се разтоваря с шопинг на едни маноло бланик,колко му е 🤣🤣🤣

# 2 618
Жаклин, тъкмо щях да казвам, че ние на никой няма да кажем. Само на тия 400човека, който гледат от балкона. 😂😂

# 2 619
  • София

Тайна -майна е хахахах таен проект!

# 2 620

Тайна -майна е хахахах таен проект!

Е, по работа значи. Тръпна в очакване да видя новия проект.
Успех желая, щом е за твоята компания...Дори необявеното спонсорство ще преглътна този път. Stuck Out Tongue

П.С. Тя затова е била толкова мила и блага /защото е било по работа/, иначе няколко човека бяха казали, че е надменна и студена.

# 2 621
Еееееее, не може така! Пускаш залъгалката и без подробности!!! Раздуй Wink

# 2 622
Абе, Маце, да не ставаш и ти инфлуенсър? Stuck Out Tongue Closed Eyes Те така пускат мухата и бягат.

Я си признавай веднага, че си сключила договор с Инфлуентика!

# 2 623
Филяка пак само в гръб, горкия!

Много грозно отношение показва към него. Той вярно, че не е за хвалене, ама все пак...

# 2 624
Филяка пак само в гръб, горкия!

Много грозно отношение показва към него. Той вярно, че не е за хвалене, ама все пак...

Филяка АКА "Принцът без лице" АКА "Безликият"

Общи условия

Активация на акаунт