Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 929
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 640
Въобще не бях чувала за Теа и Наум, открих ги покрай темата. И помня, че първото тяхно видео, което гледах, беше за раждането на Амая и много се бях разчувствала. И съответно се абонирах за влога. Даже писах с позитивен коментар тук. Откакто родих такива видеа винаги ми действат много емоционално. 🙂

После гледах още едно видео и ги отследвах. Не са от хората, които биха ме вдъхновявали, а и макар да ми излизат предложения с техни видеа, никога не кликам. Просто не успяват да ме привлекат.

След коментарите за сторитата тук, реших да видя и аз за какво става въпрос, макар да не ги следя в ИГ.

Факт, че доста припряно и бързо отваря, реално не става ясно какво получават. Тя не спира и за секунда (гледах само 3-4, а не всички). При всякакви други подобни сторис обикновено се показват пратките по-бавно, говори се за тях, фокусира се камера на детайли.
Ии доста тъпо изказване "нямаш право да плачеш". Просто не се слуша какво говори и е на автоматик, което вярвам, че го правят много от нас, но колко биха го пуснали публично, е друг въпрос.

# 2 641
За тази Ая,как да не и е лесно и позитивно всичко след като има гръб и кой да я издържа. Като не им се налага да се борят с живота,разбира се,че е лесно. Хубаво издържат ги,но нека поне не представят всичко "лесно и розово" ,защото изобщо не е така.
Не мога да си представя родителите ми да ме издържат,мен ще ме е срам да го кажа.

# 2 642
Гергана пуснала стори за избелваща паста за зъби, която са ѝ изпратили. Били ѝ мания. Не си личи.

# 2 643
Откога течен шоколад се връзва с кето? Това по повод таханите на Зорница и, че яли течен шоколад с лъжица от буркана.

# 2 644
За тази Ая,как да не и е лесно и позитивно всичко след като има гръб и кой да я издържа. Като не им се налага да се борят с живота,разбира се,че е лесно.
Факт.

Цитат
Хубаво издържат ги,но нека поне не представят всичко "лесно и розово" ,защото изобщо не е така.
Не мога да си представя родителите ми да ме издържат,мен ще ме е срам да го кажа.
Мен също.

# 2 645
Amelie999, мерси за разяснението! Значи не е било никак далеч от това, което ми се е струвало и на мен 😀. На мен тя ми допада донякъде, не е типичната инста-тунингована красавица, има цивилизовано излъчване и поведение в повечето случаи. Но ми е аааадски странно това нищоправене, с което се плащат $4К квартири...

# 2 646
Tuali, квартирата се плаща най-вероятно със заплатата на съпруга й, възможно е и нейните родители да продължават да й помагат финансово. Животът в Манхатън е безумно скъп, дори не се изчерпва само с наема. А тя самата, поне по това което показва, не пазарува в Costco, а в whole foods.
Но иначе да, уважавам я за това, че е много селективна в рекламите, нея няма да я видите да рекламира тоалетно пате. Но пък, както коментирахме, тя няма и нужда Simple Smile

# 2 647
А тази Алис знаете ли на колко е?
На мен опредлено не ми е симпатична.

# 2 648
HriEmS, на 30.

# 2 649
  • Някъде там
Маце в Бургас ли са гълъбчетата, или пак стара снимка пуска Пепитка?

Анелия откакто роди само на Мишо името споменава и в иг и в клиповете.
Ще  си каже човек че той и е мъж а не Красимир..😀

Ая не я следя защото изпитвам неприятно усещане като я гледам,също както и Галя и Полина.

Тейчето е хубаво момиче, но държанието и с околните не е хубаво. Ако се държаха, тя и наум по земно, щяха да са приятна за гледане двойка.

# 2 650
Гергана пуснала стори за избелваща паста за зъби, която са ѝ изпратили. Били ѝ мания. Не си личи.
Кое? Хубавите зъби ли са и мания 😂

На Лина бях гледала влог миналата година преди да обяви бременността си. Доста скууучен, протяяяжен изобщо не ми хареса. Да, земна е, не е лоша, но до там. С нищо не ме грабна тогава, а сега с бебето още по-малко. Така като ви слушам май ще ми е и последния 😁

# 2 651
Толкова няма нищо за гледане, че докато обядвах си пуснах новия и влог. Мара Подробната. Чак такива обяснения кой как спрял колата, какво месо имало във франзелата...

# 2 652

Е това вече е вица на месеца! 😂😂😂
Гергуца, ако очаква една паста да ѝ избели зъбите, ще си остане с чакането. Евтина на брашното, скъпа на триците, му се вика на това. Не ѝ свиди да дава за грозни дизайнерски парцали, но да извади 200-300 лв за избелване при зъболекар, неее 😂😂😂. То с паста само ако ставаше...

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 18:34 от tuali

# 2 653
Това момиче освен антиреклама на пастата друго няма да постигне. Абсурдна е!

# 2 654
Ивана отново с 40 минути клип. Наистина иска да ни откаже да я гледаме...

Общи условия

Активация на акаунт