Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 898
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Някъде там
Гергана се гъбарка с нас..
Тя нали и избелващи ленти си беше купила, ама явно нейните са били с обратен ефект защото зъбите и са по жълти.
Пуснах Лина и я спрях. Влог за приспиване е, ще си я пусна ако не мога да заспя.Иванчето същата работа...

# 2 656
На Ая този път с визата ще са й ок нещата. Сега е омъжена.

Помня, че доста отдавна беше написала някъде, че със семейството й имат традиция всяко лято да прекарват в Монако. Само като го прочетох тояа и бях.. Open Mouth и ми стана интересно какви са техните.

Иначе Ая си живее в собствен филм. Кефи ме да й гледам сторитата от NY.

П.С. Някой следи ли в инста ваканцията на Бибонс в Мароко?

# 2 657
Ая плува в съвсем друг океан в сравнение с Гергани и Пепки. Май само тя ми е интересна от българските инфлуенсърки.

# 2 658
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
След като на няколко пъти споменахте Лина и видеото й за съобщаването,че е бременна,и аз го изгледах от любопитство.
Нищо особено,реакции като реакции.Явно всички дълго време са очаквали новината,защото повечето бяха все едно " Ох,най накрая".Иначе да,има странен изказ,малко махленски ми идва.
Не ми е интересна Ая.НЙ ми е бил дом 10г и няма с какво да ми хване окото.
Сега ще си пусна някоя,избрана на произволен принцип,докато обядвам.Май Мара ще е късметлийката днес.Отдавна не съм я гледала.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 19:15 от Adoralova

# 2 659
Идвам от видеото на Ивана. Стигнала съм до 15тата минута от около 40минутното й видео 😄. По принцип ми харесва, че показва и бюджетни продукти, даже и Avon. Мисълта й тече гладко, не Ъ-ка и Мъ-ка като доста от инфлуцките. ОБАЧЕ какво й пречи вместо да направи 40минутно видео, да направи 2..3 видеа - едно за грим, едно за Бяла козметика и грижа за кожата, едно за пътувания и тн. Така ще задържи интереса, а и ще има качествен материал за качване по-дълго време!

# 2 660
Откога течен шоколад се връзва с кето? Това по повод таханите на Зорница и, че яли течен шоколад с лъжица от буркана.

Аз разбрах, че е домашен течен шоколад, явно забъркван по тайна рецепта от Зорница и е запазен само за тяхното семейство, защото ако издаде как се прави или ще я карат да започне производство или ще бъдат изкупени от пазара специалните съставки и тя няма да може вече да си прави...No Mouth

# 2 661
Рецепта за домашен течен шоколад от Зорница имаше в едно от хаотичните видеа, мисля.

# 2 662
  • София
Жалко, че е толкова нелицеприятна Гергана, пак доста ми допада аутфитът й. Абе, има някакъв усет, но повечето неща просто не й стоят заради самото излъчване.

Бих дарила и дрявам за България . Тя си решава, разбира се. Просто не ми допадат модерните трагедии и изведнъж всякакви хора, на които никога не им е пукало, гледат да са уж съпричастни. До следващата подобна новина след 2г.

# 2 663
Гергана пуснала стори за избелваща паста за зъби, която са ѝ изпратили. Били ѝ мания. Не си личи.

Е това вече е вица на месеца! 😂😂😂
Гергуца, ако очаква една паста да ѝ избели зъбите, ще си остане с чакането. Евтина на брашното, скъпа на триците, му се вика на това. Не ѝ свиди да дава за грозни дизайнерски парцали, но да извади 200-300 лв за избелване при зъболекар, неее 😂😂😂. То с паста само ако ставаше...

Ако при нея проблема беше, че зъбите и са жълти, щеше да е ок. И 10 хиляди да даде за избелване, положението все ще е гадно. Там има спешна нужда от ортодонт.

А между другото някой беше пуснал линк от клип със Стан и Стефи. Помня я тогава, нямаше претенции за скъпи марки и очилата, които носеше и отиваха. Също така цялостната и визия беше доста по семпла, а поведението абсолютно отговаряше на визията, тогава определено беше симпатична. Сега не знам какво се случи с нея и от къде тръгва тази мания да носи висок клас марки и да се показва колко повече е от останалите хора.

# 2 664
Ая ми харесва, защото има някакво чувство за стил (макар и да е малко на копи-пейст принципа), показва Ню Йорк (макар и нещата, които показва да са малко predictable), и има интелигентно, Metropolitan излъчване. Дали е интелигентна в реалност е съвсем друг въпрос.

# 2 665
Идвам от сторитата на Гергана. ХаштагЧистиОбувки са й почистили обувките от мицеларната вода, така че може да си отдъхнем вече и да спим спокойно. Обаче ръкавиците не са успели да изчистят и Гера им е казала да не й ги връщат, че не можела да ги гледа така Grinning
Между другото от последното й стори се разбира в кой блок живее. Аз точно там си я представях че е, не знам защо Grinning

# 2 666
  • София
Тая Теа (що за име) е бъкана с комплекси, но все се изказва отгоре. Трябва да й пиша, че е дебела след раждането.

# 2 667
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тая Теа (що за име) е бъкана с комплекси, но все се изказва отгоре. Трябва да й пиша, че е дебела след раждането.

Satisfied Smiling Imp Smiling ImpGrin
E,това ще я съсипе.

# 2 668

А сестра ѝ е Ая 😂

# 2 669
  • София
"Едната беше червена и се казваше Айа (родена през май), а другата — черна, тя нямаше име. Всяка беше вързана за шията с по едно ново въже, което се влачеше по земята. Нищо друго — ни юлар, ни юзда, ни хамут не беше слагано на тях. Копитата им не бяха подковани, израснали прекомерно, спитенн. Гъстите им опашки досягаха земята."

Общи условия

Активация на акаунт