Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 885
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 700
Е Джуганито айде те ще забъркат някаква здравослона гадост...
Тя е участвала, ако не бъркам, готви добре.

# 2 701
Малеее! Шок и боНба!

Със сигурност ще има и брънч, както и ще спомене, че е живяла в Дания (да не би да не е разбрал някой все още).

Сега никой не може да ме убеди, че не я побутват и че не се опитват да я лансират. То не бяха платени публикации в "24 часа", сто хиляди интервюта при Ганчо и Петканчо, сега и това.

P.S. Извън темата: новият куч на Петканови /Титан/ е страхотно сладурче, ще му изям ушаците сладки!

Скрит текст:

# 2 702

Сготви им руло стефани 🤣 това, с което я изритаха от Мастър шеф.

Иначе Пепи ще ги посреща в Рударци.

# 2 703

Сготви им руло стефани 🤣 това, с което я изритаха от Мастър шеф.

Иначе Пепи ще ги посреща в Рударци.

Дали техните ще й направят подарък, готвейки заради нея този път? Trollface

# 2 704
Пепка сигурно ще посреща в къщата на родителите си. Все пак трябва да е инстаграмабъл, не върви да ги кани, където е под наем. А нейния апартамент няма да е готов още 2-3 години, то докато изпишат от Дания всички кранчета за мивки и мебелииии

# 2 705
Е, това предаване не го гледам,  обаче другата седмица се зареждам с пуканките. Това вече е голяма излагация!

Ганка къде е пуснала разпродажба? Гледам само сторито за обувките. Тя за това орева света - просила си е да й ги изчистят безплатно явно....

# 2 706
Сега хвърлих едно око на темата за "Черешката". Ми, от няколкото мнения - нито една от дамите не знаеше коя е Антоанет Пепон. Дотук с тезата, че е канена, защото била известна...Stuck Out Tongue Closed Eyes

P.S. То и аз не я знаех преди темата, а се зарибих да ги гледам след като веднъж влязох по погрешка и ....така и не излязох. Laughing

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 02:25 от Yogurina

# 2 707
Фууд панда са почнали да доставят и за Черешката ли? 😂
Още от сега виждам датската супа, все пак ТЯ Е ЖИВЯЛА В ДАНИЯ! ако има неразбрали.

Най-вероятно ще е у техните, в сегашната квартира вероятно кухнята не е инстаграмабъл, защото май въобще не я е показвала.

П.П. я кажете кои са другите участници?

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 17:42 от Вαнилия*

# 2 708
И аз мисля, че ще поръча дивотии от FoodPanda.

# 2 709
  • софия
Вие нямате милост, толкова се смях, че се задавих с вино, докато четях последните страници с коментари 😂
Аз уж бях пуснала черешката, ама покрай готвенето на мусака съм изпуснала финалните кадри със следващите участници 😀
Е, само тук не се беше показвала Пепон. Ще бъде забавно 😂

# 2 710
Ние чакахме Елица да избухне в Мастъра, а то... Тиквички с ориз в Черешката Wink
Искам да кажа, че този аутфит ( мразя я тая дума) , с който я показаха , беше добър.

# 2 711
Иха! Това не е за изпускане 😀
Някой знае ли как могат да се гледат черешките от чужбина? Нова плей е забранен 😤

# 2 712
Момичета, може ли линк към канала на тази Ая?
Благодаря!

# 2 713
Очаквайте скоро и във ВИП Брадър - пикът в кариерата на всяка уважаваща себе си бг “звезда” 🙉
Там вече ще превърти играта.

# 2 714
Иха! Това не е за изпускане 😀
Някой знае ли как могат да се гледат черешките от чужбина? Нова плей е забранен 😤
В темата за черешката една мила дама всяка вечер качва достъпни линкове

Общи условия

Активация на акаунт