Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 911
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 715
Иха! Това не е за изпускане 😀
Някой знае ли как могат да се гледат черешките от чужбина? Нова плей е забранен 😤
В темата за черешката Mari_mar пуска линкове след всеки епизод. Трябва да следиш

# 2 716
Ние чакахме Елица да избухне в Мастъра, а то... Тиквички с ориз в Черешката Wink
Искам да кажа, че този аутфит ( мразя я тая дума) , с който я показаха , беше добър.

Не мога сега да върна, че гледаме филм, ама наистина ли Елица ще й готви? 🙄
Или нещо не схванах? 😁

Хайде да си ги коментираме тук, в темите за предаванията не е много интересно 😁 а и тук сме по-отбрана компания 😜

# 2 717
Аз не твърдя, че Елица ще ѝ готви.

Не мисля , че Елица въобще ще бъде спомената

# 2 718
Елица няма да я спомене. Според мен, въпреки приятелството си, между тях си има някакво тихо "надпреварване". С такова впечатление съм останала, а Пепка ще се опита да блесне - Дания, две деца, самотна майка. Старата песен, но на нов глас с нова публика. Как ли ще реагира Джулката на наша Пепа ми е интересно?! 🤔

# 2 719
Очаквайте скоро и във ВИП Брадър - пикът в кариерата на всяка уважаваща себе си бг “звезда” 🙉
Там вече ще превърти играта.

Там вече ще пренапише играта. Нали обича да прави неща, които никой досега не е правил (пример: раждането на Сиена пред камера), за да е полезна на другите? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Обаче, чудя се какво ново може да се измисли, че и да е скандално - то всякакви простотии са правени там?

Може би ще разкрие, че е променила пола си през детството си, а Филип Чао-Чао е негър-албинос, който се явява шести по линия за датския трон? А Филяка се е оказал неин брат-близнак, с който са били разделени по време на раждането. Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 22:38 от Yogurina

# 2 720
Според мен и като си обяви новата връзка,пак ще е гост във всеки сутрешен блок да разказва колко е щастлива.
Ма добре е лансират,не може да се отрече.Аз ги "следя" някъде от 2 години ,по едно и също време открих Ивана,Антоанет и Попова ,после открих темата и покрай нея започнах и други да гледам.Те вярно са прекалено много, ама от най-коментираните в темата тук, тя обиколи сума ти телевизии,предавания,статии,реклами и т.н за тези 2 години.Който е промотира добре си върши работата да е наложи като име и да стане разпознаваема за всички.

# 2 721
Малее, да спираме да я обсъждаме, че идват Маскираният певец, смени жената и всички други предавания. Добре, че няма Брадър вече, че..

# 2 722
Малее, да спираме да я обсъждаме, че идват Маскираният певец, смени жената и всички други предавания. Добре, че няма Брадър вече, че..

Е, не се притеснявай! И в "Маскирания певец" ще я видиш в ролята на Датското Сирене, няма да се отървеш с една "Черешка". Wink

# 2 723
Тази иг дама много откачена ми се струва.
Мая някоя си. Нямам идея защо я следвам Wink
Скрит текст:

Мона поредна вечер е с тези дрехи и шапка
Скрит текст:

# 2 724
В ББ най - после ще има шанс да покаже как се става майка.

# 2 725
Е па следващият таен проект може да е 'Маскирания танцьор' Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 22:48 от Adalind

# 2 726
Скрит текст:
Очаквайте скоро и във ВИП Брадър - пикът в кариерата на всяка уважаваща себе си бг “звезда” 🙉
Там вече ще превърти играта.

Там вече ще пренапише играта. Нали обича да прави неща, които никой досега не е правил (пример: раждането на Сиена пред камера), за да е полезна на другите? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Обаче, чудя се какво ново може да се измисли, че и да е скандално - то всякакви простотии са правени там?

Може би ще разкрие, че е променила пола си през детството си, а Филип Чао-Чао е негър-албинос, който се явява шести по линия на датсткия трон? А Филяка се е оказал неин брат-близнак, с който са били разделени по време на раждането. Stuck Out Tongue

😅 може да роди близнаци по време на някой лайф?

# 2 727
Тази иг дама много откачена ми се струва.
Мая някоя си. Нямам идея защо я следвам Wink
Скрит текст:

Мона поредна вечер е с тези дрехи и шапка
Скрит текст:

На Мончето й липсва само това:

Скрит текст:

P.S. Извинете ме, но не съм добра с Фотошоп. Трябва да ходя на уроци при колежката ВалериЕ, ако намери време в натоварената си agenda...

# 2 728
Виждам 70 нови отговора за 2 часа, викам си Пепа е избухнала в Тики-Ток, а тоооо...😬😬😬
Някоя добра душа ще ми каже ли кои ще са другите четирима клетника...упс..участника?🙄😜

# 2 729
Виждам 70 нови отговора за 2 часа, викам си Пепа е избухнала в Тики-Ток, а тоооо...😬😬😬
Някоя добра душа ще ми каже ли кои ще са другите четирима клетника...упс..участника?🙄😜

Веднъж и аз да имам шанс да се изявя като добра душа (да видят и лелите от балкона, че сме с добри сърца Yum).

Това е от темата за "Черешката":

Другата седмица ще е ... Пак Тошко Пиянката, Джугани (в нейния апартамент ще ослепеем от красутъ и изящество), Стоян от Стоян и някой друг и другите не ги знам.

Разбирай:

"Тошко Пиянката" - Тодор Славков
"Стоян от Стоян" - Стоян Михалев
"Другите не ги знам" Trollface - Пепон и Х/Y

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 23:09 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт