Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 864
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 745
На мен ли ми се струва или Мончето е напомпала горната джукичка?

# 2 746
  • София
Grohe и Pfand Joy Joy На Райха вече Дания ли му викат.

# 2 747
Някой следва ли Енджи Касабие? Има снимка с мъжа й и с бебе и се представя като мама Енджи вече... Разрових се из снимките й през декември, ноември, октомври и помен от корем няма, та въпросът е как става тоя номер? Joy

# 2 748
Тези дни на доста места се писа, ме Енджи е родила. Тя не криеше, че е бременна, но предполагам не е качвала снимки с корем от суеверие, предвид какво се случи при предишната й бременност Sad

Елица - бременна?

# 2 749
Много ми е странно това напиране Елица да ражда.. и не само тя. Зора е голям ама защо, не е ясно..

# 2 750
И Пепе и Ели говорят за тая Дания все едно е най-Великото магическо място на света и последователите им не са минавали Калотина никога.
Пепе е живяла 2-3 години, но го споменава по 2-3 пъти на интервю. Филип и препоръчал Hansgrohe за банята, било датски бранд lol, Ели си снима как връща бутилки за Pfand, все едно е нечувано и невиждано...

И на мен ми е досадно с това прехласване по тази Дания. 2020 година сме, повечето хора са излизали от България и са виждали свят. В Дания това, в Дания онова, но все някакви посредствени неща представят, почти нищо за културата като цяло.

# 2 751
Изгледах видеото на Ивана с доста превъртане. Ами тя на някои продукти е слагала размазани снимки... Много несериозно.

# 2 752
Някой следва ли Енджи Касабие? Има снимка с мъжа й и с бебе и се представя като мама Енджи вече... Разрових се из снимките й през декември, ноември, октомври и помен от корем няма, та въпросът е как става тоя номер? Joy
Може би е качвала стари снимки. Беше си бременна.
https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/endzhi-kasabie-e-bremenna.html

# 2 753
Впрочем Дания е много скучно място, с особено гаден климат. Няма особено богата флора и фауна поради равнинният релеф.
Духа целогодишно. Времето е по-кофти от английското, примерно.
Храната е еднообразна, ядат много риба и глухарчета, бутат ги във всичко.
Има си в самият Копенхаген някои забележителности, Русалката, Тиволи.
Датчаните са доста резерве хора.
Не знам колко въобще й е харесало на Антоанета там, явно zero, но със сигурност в Черешката ще е датска кухня.
Защото всъщност не е кой знае какво гурме.

# 2 754
  • София
Според мен пък е много подходящо там да представи датско. Все пак там показваш нещо, което е свързано с теб, пържоли всички готвят, предвид, че е живяла там и децата са й полудатчани, най-логичното е да разнообрази зрителите. Дано Ели й състави меню, че тя не е много веща.
Другите гости и зрителите като цяло едва ли много я знаят коя е и за тях ще е нещо ново, пък ние ще си слушаме същото. Няма да е за първи път. Grinning

За Алис и аз я познаваХ, винаги си е имала пари. Помня в 5-6-7 клас, когато бяхме луднали по Руши, тя го боготвореше и й пя на рождения ден. Не съм я виждала от 10 години, но не се е променила и преди ходеше с по-хубави дрехи от масовите тийнове и правеше впечатление. 

# 2 755
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хем гледах анонса за следващата седмица за Черешката и не видях Пепе? Явно мой пропуск.

Да,влогстър се казва от blog+Easter

# 2 756
Какъв е смисълът да показва датска кухня като едва ли е чак такава готвачка на датски гозби и вече ще вижда Дания само на картата?

# 2 757
И аз идвах за сторитата на Елица за рециклирането. Това, че в България не се прави,  не означава, че никъде не се прави и Елица ни просвети в чудо невиждано! Уж България трябвало да учи от Дания, но и Дания имало какво да учи от България в някои отношения,  веднъж не съм видяла да се фука с нещо българско. Всъщност според мен си има едно постоянно изтъкване на Дания. Дори цената на млякото беше коментирала в едно стори. Набързо я разнищихме тук, че не казва истини за цените там.

# 2 758
Е голямото добро утро, а ние доматите ги ядем с колците. 🤣
   Въпросът е каква изненада би направила Пепе?! Тя като няма никакво хоби освен 3 седмици фитнес и танци, ми е много интередно какво ще ги накара да правят. 🤣

# 2 759
Решено е, ставам влогър. Утре ще ви взема с мен когато си хвърлям стъклото и го сортирам по цвят. Не сте виждали такова нещо, традиционна германска практика.

Общи условия

Активация на акаунт